Δεν γίνεται να σταματήσω να ακούω το live από χθες και θέλω να σημειώσω ότι έχει γίνει τρομερή δουλειά στον ήχο. Αναδεικνύονται πάρα πολύ οι 3 κιθάρες, ειδικά στα κομμάτια του νέου δίσκου. Plus ο αρχηγός δίνει άπλετο πόνο, ίσως και παραπάνω απ’ ότι συνήθως. ΕΠΟΣ.
Παιδιά το video με τη συναυλία από το youtube είναι το επίσημο βίντεο του δίσκου που θα κυκλοφορήσει; Δηλαδή ο δίσκος θα έχει τη σειρά στα κομμάτια και τον ήχο του βίντεο που βλέπουμε;
Πάντως, όντως, έχουν φοβερό ήχο και απόδοση για live.
Ναι απλά συνήθως στο cd έχουν το κοινό ένα κλικ πιο πάνω από τα dvd τους.Δε ξέρω αν θα γίνει το ίδιο και εδώ.
Γελάμε με τα επίσημα live. Γυαλάδα και overdubs.
Πολυ ωραιος ηχος , στα περισσοτερα σημεια αψεγαδιαστος.
Με κουρασε πολυ η σκηνοθεσια , καθε 2 δευτερα αλλαγη πλανου και κανουμε μια γυρα απο καθε μελος.
Children of the Damned , φοβερη εκτελεση…
Αυτο το coolness του Adrian Smith τον κανει μεγαλη λατρεια .
Ο Adrian Smith ειναι ατελειωτη λατρεια γενικως…
περα απο τον Αρχηγο που ΟΚ ειναι ο Αρχηγος (μπορει σε μερικους να ακουγεται και αστειο αυτο μετα απο τοσα χρονια , αλλα το πιανετε το νοημα) γουσταρω με τρελα την ανετιλα που βγαζουν και ο Smith αλλα και ο McBrain.
Μαθαίνεις βλέπω…
εεε μην χαλαμε την ζαχαρενια των κομπλεξικων.
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ειναι οι Maiden. Απο εκει και περα και οι υπολοιποι 5 ειναι λατρειες και μορφαρες…
Και όσοι πέρασαν από τους Maiden, από το 75, και το road crew που το πας; Δεν είναι λατρείες;; Α δεν θέλω τέτοια
ορεξατος για Δευτερα! αυτες οι 1-2 μπυρες που ηπιες το ΣΚ σε πειραξαν τελικα !
Μετα απο καιρο επιτελους μια Δευτερα που και εγω ειμαι ορεξατος.
τετοιες στιγμες δεν σας λειπει ο prophecy ; Ε ; γατακια;
Πάντως βλέπω για Δευτέρα όλοι σκληρά εργαζόμαστε, μετά σας φταίει η κρίση! τσ τσ τσ
αχαχαχαα!!! δεν ξερω τι λες…ειμαι στην δουλεια, με 4 παραθυρα στον internet ανοιχτα…
Iron maiden.com το οποιο εχει πεσει απο το πρωι, iron maiden facebook, rocking, καιforum maidenfans…
ερχονται οι MAIDEN ΡΕ . Ποιος την χεζει την δουλεια !
Σκοτωνόμαστε όλοι.
θα φαγωθουμε μολις μαθουμε τιμες , μην αγχωνεσαι.
Και εγω με παραθυρα ανοιχτα ειμαι και καθε 5λεπτο κανω ανανεωση…