Iron Maiden

1. Hallowed Be Thy Name
  2. Caught Somewhere In Time
  3. Phantom Of The Opera
  4. The Clairvoyant
  5. Rime Of The Ancient Mariner
3 Likes
  1. Rime of the Ancient Mariner
  2. Children of the Damned
  3. Sea of Madness
  4. Paschendale
  5. Remember Tommorow

fuck, ήταν δύσκολο

1 Like

ειναι απλα αδυνατο να ψηφισει κανεις

2 Likes
  1. The Clairvoyant
  2. Sign Of The Cross
  3. The Legacy
  4. Caught Somewhere In Time
  5. Afraid To Shoot Strangers

ευκολακι ηταν βασικα

1 Like

Λίστα με τα καλύτερα κομμάτια των Maiden έχω “φτιάξει” αρκετές φορές στο μυαλό μου. Συνήθως δεκαπεντάδα όπου χωρούσα κάποια προσωπικά αγαπημένα μαζί με κάποια αναμφισβήτητα (π.χ. Rime of the Ancient Mariner ή Hallowed be thy name, δεν τα αφήνεις εκτός δεκαπεντάδας). Με πολλή δυσκολία κατάφερνα να περιοριστώ στα 10 καλύτερα, στα 5 μου φαίνεται αδύνατο.

Ας πούμε λοιπόν, ελαφρά τη καρδία όπως γράφει κι ο Ian παραπάνω και χωρίς σειρά (τι σειρά σε 5 κομμάτια…):

1. The evil that men do
  2. Sign of the cross
  3. Aces high
  4. Afraid to shoot strangers
  5. Killers
2 Likes

Prowler, Charlotte, Loneliness, Powerslave και Infinite Dreams έχοντας λίγο στο μυαλό μου ότι δε θα πολυψηφιστουν τα 3 στα 5

2 Likes

Ποτέ δεν μου άρεσε η έννοια του ‘καλύτερου’ στην μουσική οπότε βάζω 5 αγαπημένα

Phantom of the Opera
Powerslave
Hallowed be thy Name
Sign of the Cross
Evil that Men Do

1 Like

Βλέπω από πάρα πολλούς το Sign of the Cross και χαίρομαι ιδιαίτερα! Προς απάντηση και σε όσους λέγανε για χασμουρητά στην μαλακάσα…

1 Like

το Sign of The Cross ειναι οτι καλυτερο ειχε γραφτει απο τους Maiden την περιοδο απο Seventh Son και μετα.

1 Like

Συμφωνώ, αλλά δεν καταλαβαίνω το “είχε γραφτεί”. Εννοείς οτι πλέον κάποιο άλλο το ξεπέρασε;

Θεωρω οτι το ξεπερασαν με συνθεσεις οπως, Paschendale, For the Greater Good Of God, The Thin Line Between Love and Hate, The Nomad… και πιστευω οτι σαν starter το If Eternity Should Fail, το ακουμπαει εαν οχι το ξεπερναει.

1 Like

1.Hallowed be thy Name
2.Rime of the Ancient Mariner
3.Powerslave
4.Alexander the Great
5.SSOASS

3 Likes

OK, κατάλαβα τι εννοείς. Συμφωνώ σχετικά με το If Eternity Should Fail, από τα άλλα που ανέφερες εξακολουθεί να μου αρέσει περισσότερο το Sign of the Cross. Αδυναμίες… :slightly_smiling_face:

3 Likes

38 χρόνια :metal:

11 Likes

1.Hallowed be thy Name
2.seventh son
3.To tame a land
4.Rime of the ancient mariner
5.Sigh of the cross
Στον παγκο τα Nomad Infinite dreams Pantom of the opera The loneliness of… If eternity should failed

1 Like

10/2 [Η μεγάλη επιστροφή για Bruce Dickinson & Adrian Smith στους IRON MAIDEN, είναι γεγονός πριν από 20 χρόνια!]

5 Likes
1 Like

Δεν θα ξεχάσω την χαρά που έκανα στο άκουσμα της είδησης από το ράδιο στο walkman που είχα πάρει μαζί μου – και εννοείται ότι έτρεξα να βρω τον… συμμέταλλο συστρατευμένο να του πω τα ευχάριστα νέα (καλή του ώρα όπου κι αν βρίσκεται).

Ήμουν βλέπετε νεοσύλλεκτος στο ΚΕΜΧ και θυμάμαι ότι αδημονούσα, μου φαινόταν ατελείωτοι οι επόμενοι 18 μήνες. 20 χρόνια αργότερα αναρωτιέμαι πότε πέρασε όλος αυτός ο καιρός…

2 Likes

Τοp 5

• Afraid To Shoot Strangers
  • Infinite Dreams
  • Caught Somewhere In Time
  • Stranger In A Strange Land
  • Fear of the Dark

1 Like