Εσυ ποσο περιμενεις? 40 ευρω?
Aν είναι στο rockwave τότε 60άρι (το φτηνό) αλλιώς γύρω στο 55άρι.
Είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα και πραγματικά κωλύομαι αν θα πάψω το εμπάργκο μου προς τους διοργανωτές με τα ακριβά εισιτήρια…πρέπει να φανώ δυνατός.
Αν τους φερουν εδω ανοιξη θα παω στανταρ,αλλη αισθηση να τους βλεπεις μπροστα στο ελληνικο κοινο,οπως επισης αλλη αισθηση να σου πιανει Ελληνας τον κωλο.Εχει μεγαλο χερι.
Αλλα αν παιξουν rockwave,φυσικα θα προτιμησω να τους δω πρωτα εξω,ε και μετα ισως να παω και ροκγουειβ.
Ρε αφήστε τις βλακείες. Αν είναι να πάτε έξω, πηγαίνετε να δείτε κάτι που δεν πρόκειται να δείτε εδώ (Kiss, Aerosmith κτλ).
E δεν θα εχει μονο Maiden στο φεστιβαλ ρε κοζαρε :roll:
Αν κανουν περιοδεια KISS και AC/DC και παιζουν καπου μαζι με Maiden τοτε παω και περπατωντας.
Καλά σωστό. Αλλά φροντίστε το φεστιβάλ να έχει όντως καλά ονόματα. Όχι Maiden και τίποτα σουρλουλούδες!
Αυτο που λες εχει ονομα>>Rockwave.Xοχο.
Θα ακολουθησουμε τον δασκαλο Maiden1979 ειπαμε και θα κανουμε ροκιν εξορμηση.Αντε,θα παμε καπου που θα εχει και Deep Purple για να ερθεις και συ.
Συνέχισε και θα δεις εσύ Deep Purple…
Βρείτε ένα φεστιβάλ που να΄ναι και κοντά (χρονολογικά και γεωγραφικά) στο Euro, να δούμε και την Εθνικάρα
:roll:
Αν το σουελουλουδες πηγαινε για την κορη του αρχηγου :lightsabre:
:lol: :lol:
Αυτό το πράγμα που βγήκε και τσίριζε?Με τον μπαμπάκα από δίπλα κρυμμένο να την καμαρώνει και να δακρύζει…?:lol: :lol: Πού μέχρι να βγούν οι Maiden οι μισοί κοιμόντουσαν και οι άλλοι μισοί φασώνονταν!
Και ενας μπροστα θαυμαζε τα καλη της κορης!!!
Και πιστεψε με, δεν ηταν ενας…
Γιατί προφανώς μόνο γι’αυτό άξιζε ίσως να την κοιτάς
Εγω στην αρχη νομιζα οτι πηγαινε στους maiden :lol:
:spam:
[SIZE=“6”][B]
There goes the siren that warns off the air raid…
[/B][/SIZE]
Τι ειναι αυτο απο το Crash Banticoot???
:-s Καλα καλα πλακα εκανα!
:lol: :lol: Που τον θυμήθηκες αυτόν ρε? Όντως μοιάζει με κάτι πίστες!! Τι μου θύμισες τώρα, πόσα χρόνια έχουν περάσει!
μόνο εγώ κι ο ryche χτυπιόμασταν στο natural thing της κορούλας?:-s
Μαλλον, γιατι εγω δεν ακουγα τιποτα…