ρε γμτ, απ οτι φαινεται τελικα θα εχει και τα 4 πρωτα αλμπουμ στην περιοδεια.
αλλιως γιατι να αναφερονται στο ποστερ;
κρινωντας παντως απο το artwork θα επικεντρωθουν πιστευω στα powerslave/somewhere/seventh…
ρε γμτ, απ οτι φαινεται τελικα θα εχει και τα 4 πρωτα αλμπουμ στην περιοδεια.
αλλιως γιατι να αναφερονται στο ποστερ;
κρινωντας παντως απο το artwork θα επικεντρωθουν πιστευω στα powerslave/somewhere/seventh…
Την εχουμε κανει αυτη τη κουβεντα…
Σκατα Golden Years Tour θα ειναι αν συμβει κατι τετοιο…
Ωραια γιατι στην περιοδεια των Early Years δεν ειχα παει (βασικα ποτε δεν εχω δει Maiden) και θα ηθελα να ακουσω 4-5 κομματια και απο εκει…
:emoticon που τριβει τα χερια του:
Τι σε χαλάει ακριβώς; :-k
Αν παιξουν απο τα τεσσερα πρωτα θα χαρω πολυ διοτι θα παιξουν κομματια που δεν εχω ξανακουσει… (Δεν ημουνα στο λαιβ το 2005)
Αλλα ρε συ, Golden Years ειναι… Τουλαχιστον εγω την εχω φανταστη διαφορετικα αυτη την περιοδεια… Αν ειναι να παιξουν μονο 10 κομματια (κομματαρες για την ακριβεια:p) και τα υπολοιπα να ειναι ακυρα, με ψιλοχαλαει…
Δεν σε πιστεύω!!!Από κάθε άποψη.Πιστεύω να κατάλαβες.ΓΚΑΓΚΑ
το μοναδικο τραγουδι που μ αρεσει απο αυτους …ειναι το The Trooper
Γιατι? Τ’ αλλα τι εχουν?
Όσοι περιμένετε πολλά απ’ αυτή την περιοδεία μάλλον θα απογοητευτείτε. Εγώ αν κρίνω από τις φήμες που κυκλοφορούν για το setlist έχω ήδη ξενερώσει.
+1. μακαρι να διαψευστουν οι φημες. αν παιξουν 4 κομματια απο τα 4 πρωτα (π.χ. iron maiden, killers, hallowed be thy name, the trooper) θα βαλουν μαζι σιγουρα τα aces high, 2 minutes to midnight, σιγουρα 2 απο τα can i play with madness / the clairvoyant / the evil that men do και wasted years. δηλαδη ήδη εχουμε 9 κομματια πανω κατω σιγουρα. μια απο τα ιδια με λιγα λόγια. θα βαλουν και κανα rime και τρια 4 ακομα και μετα κλαφτα χαραλαμπε.
αν το κανουν αυτο θα ειναι για πολλες μαπες, και βασικα θα επαληθευσουν το γιατι με απογοητευουν τα τελευταια χρονια. υπ’ όψην ότι παλια υπηρξα φανατικος maiden-ας…
υποτιθεται το τουρ το κανουν για να θυμηθουν παλια κομματια. αν παιξουν σχεδον οτι παιζουν τα τελευταια χρονια θα ναι για πολλα γελια.
Έτσι είναι, όπως τα λέει ο Γιάννης. Εγώ ακόμα είμαι φαν των Maiden αλλά δεν έχω και πρόβλημα να τους κράξω. Και αν ισχύσουν αυτά για το σετ είναι για πολύ κράξιμο.
Α και όσοι πιστέψατε τα παραμύθια του Dickinson ότι μπορεί να ακούσουμε Alexander The Great… ε μην κάνετε χαρές…
Υπαρχει ακομα ανθρωπος που πιστευει οτι θα παιχτει το Alexander The Great?? Εδω κινδυνευουμε να μην ακουσουμε αλλα και αλλα…
Nα παιξουν ολο το ΑΜΟLAD να τελειωνουμε. Αμα πια δηλαδη, αν ειναι παλι να παιξουν κομματια που παιζουν σε καθε συναυλια εδω και 25 χρονια να μας λειπει το βυσσινο.
Ε, όποιος δε γουστάρει δεν πάει, απλά πράγματα ρε παιδιά…
Με ξερεις…
Λες να μην ερθω?
Και το Virtual XI ολοκληρο να παιξουν εκει θα ειμαι…
UP THE IRONS!
Ε, ρε γκάβλες αν παίξουν μερικά (The Clansman, Futureal, Lighting Strikes Twice ας πούμε) κι απ’ αυτό!
καλα παντως δε μπορεις να πεις οτι δεν θα εχουμε δικιο αν τελικα εξελιχθει ετσι…
μμ… ναι. ενα clansman θα το γουσταρα τρελα… και ενα lightning stikes twice.
Κοίτα εγώ από πέρυσι κάνω αποχή όπως ξέρεις, γιατί πραγματικά θέλω να αλλάξει ο πιασοκωλισμός.
Αν δω ότι με κοροιδεύουν κι εδώ να είσαι σίγουρος ότι δε θα σταματήσω την αποχή.
Στο λέει ένας άνθρωπος που 10 χρονών δεν κώλωσε και πήγε (έστω μαζί με τον ξαδερφό του) να δει το αγαπημένο του συγκρότημα στο κλειστό του Περιστερίου.
καλα βασικα δε μιλαω για πιασοκωλιασμο. αναφερομαι στο αν θα αξιζει το σετ λιστ και αν θα βαλουν κομματια που εχουν πολλα χρονια να παιξουν και ειναι “αδικημενα”. αυτος ειναι υποτιθεται και ο βασικος σκοπος της περιοδειας.
δηλαδη ολοι μας θελουμς να ακουσουμε τα rime, infinite dreams, seventh son, caught somewhere in time, flash of the blade, κτλ. το θεμα ειναι το ποσα “ξεχασμενα” κομματια θα ακουσουμε.
βασικα απο περιεργεια. ακουγες δηλαδη εσυ 10 χρονων maiden;:-k
εντιτ: θα θελα σα τρελος να ξανακουσω και το sign of the cross (ασχετο)
Από 6 χρονών για την ακρίβεια, όχι φανατικά αλλά κασέτες και βινύλια του ξαδερφού μου.
Και κάτι που θα ξαφνιάσει και νομίζω δεν το έχω αναφέρει.
Τότε άρχιζε η νέα μόδα των cd players και αγόρασε ο cousin από Beautiful South το Miaow σε cd, μέσα των 90’s λέμε τώρα.
Έτσι η αδερφή μου (5 χρόνια μεγαλύτερη) το έγραψε σε κασέτα, το ακούγαμε συνεχώς εκτός των άλλων και από τότε παραμένει ένας από τους πολύ αγαπημένους μου δίσκους!
Ααααχχχ!