Αν το Αααααχχχ παει για την αδερφη σου εισαι ανωμαλος!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είσαι μαλάκας!!! :lol:
Αααχχχ εποχές!
Καλύτερα τώρα; #-o
Το πρωτο ειναι γνωστο εδω και χρονια με το δευτερο κατι πας να κανεις αλλα και παλι εισαι ανωμαλος (αυριο μη κανονισεις τπτ )
καλα δεν ειναι οτι δε σε πιστευα απλα οντως ρωταγα απο περιεργεια. το λεω σε περιπτωση που πηγε εκει το μυαλο σου.
η κοπελα μου πχ στα 11 της ακουγε manowar και metallica. πςςςςςς:p 8) 8)
οφ τοπικ τελος για να μη σοδομιζουμε την κουβεντα.
εντιτ: μιας και ομως ειναι σχετικο με maiden το σκηνικο θα το αναφερω.
οταν ζουσε στη βουλγαρια θα πηγαιναν το 2000 οι maiden για πρωτη φορα. εφαγε τρελη πικρα που ακυρωσανε, και μου ειχε πει οτι το ειχαν γραψει οι εφημεριδες στα πρωτα νεα. οχι τιποτ’ άλλο, να βλεπουμε το οτι καποιοι λιγοτερο ανεπτυγμενοι οικονομικα λαοι αντιμετωπιζουν τα παντα με λιγοτερη μισαλλοδοξια απο μας…
Ποιος Angmar ειπε για Sign Of The Cross???
Καλα, αν χωσουνε Clansman, Sign Of The Cross και δεν ξερω γω τι αλλο, ας μην ειναι απο τα Golden Years, τους τη χαριζουμε…
καλα δε λεω για τωρα. γενικα μιλουσα. το ειχαν παιξει το 2000 στον αγιο κοσμα. πολυ ωραιο λαιβ, αλλα δεν ειχε τοσο κοσμο οσο περιμεναν. καπου 9.000 (νομιζω) αλλα ειχαν μπει πολλοι τσαμπα με ντου.
Μαλλον ειμαι απο τους λιγους που θεωρω βλακεια το “τσαμπε με ντου”…
Πωπωπω κι ένα Sign of ThE Cross
Πολύ παραπάνω είχανε ρε συ το 2000. Tι είναι, Priest?? :lol:
καλα ολα αυτα αλλα αμα δεν εβαζα como estais amigos τοτε:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
δεν το κατάλαβα αυτό με τους Priest . Rockwave 2004 για τους δύσπιστους .
Εγω θελω και αναποδους σταυρους!
:lol: Πειράζω έναν συνάδελφο απλά…
Για τους δύσπιστους οι Priest το 2004 είχανε μαζί με Nightwish (τη χρονιά του Once), Queensryche 11.000 κόσμο περίπου.
Οι maiden ειναι μαγκια…χεχε:har: :har: :har:
Δείτε αυτό, θα κλάσετε στο γέλιο!!! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Θεϊκο κειμενο…
Kαι δήθεν
Αληθεια ο μειδεν1349 ζει? :-k :-k
Οι Iron Maiden ξεκίνησαν την καριέρα τους ως μια tribute μπάντα στην μεγάλη φωνή του Βρετανικού Heavy Metal, Μάργκαρετ Θάτσερ, η οποία είναι και περισσότερο γνωστή ως “Σιδηρά Κυρία”. Η αγάπη των Maiden προς την Θάτσερ φαίνεται κι από την μασκότ του συγκροτήματος, τον Eddie, ο οποιος παρουσιάζει εμφανή ομοιότητα με την “Σιδηρά Κυρία” της Βρετανίας. Αρχηγός του συγκροτήματος ήτο ένας ποδοσφαιριστής γνωστός μονο με το όνομα “Ο Χάρης” ο οποίος έχει και το περίφημο πατσατζίδικο στο Μαντζ(άρο)εστερ " Ο Χάρης βγήκε παγανιά".
χαχα απλά θεικό ¨-)
Το “Δολοφόνοι” πάντως λείπει απ’την συλλογή μου… :-k