Iron Maiden

6,90? για τέτοιο δίσκο νομίζω είναι μηδαμινό ποσό… :wink:

Δεν σου ξαναμιλαω :stuck_out_tongue:

Κατεβα χαλανδρι ρε αλητι 6.90 το εχει :stuck_out_tongue:

χωρις πλακα τωρα, ενας φιλος μου που δουλευει εκει μου λεει παρε ο,τι δεν εχεις απο μειντεν γτ θα πανε 18.80 :wink:

Πωπω μεταλλικές γνωριμίες που έχεις αγόρι μου.:stuck_out_tongue: :lol:

IRON MAIDEN: ‘Play With Madness’ Video Game In The Works

The dramatic setting for this new game is a mix of the Northern mythology gods (Odin, Thor and the others) and MAIDEN’s universe. Play With Madness contains a fantastic gallery of characters. The idea is that the Northern Gods reach out to Eddie and the band when Ragnarok (the end of the world) approaches. The action kicks off with Eddie being given an assignment from Odin, and starts his world tour which brings him to a bloody battle between Norwegian Vikings and Japanese Samurai, among other things. The player will be thrown into Ragnarok with the force of heavy metal!

Και γαμω! :lol:

Μιας και ειμαστε μια εμορφη παρεα εδω μπορει καποιος να μου πει απο που μπορω να “αγορασω” την καινουρια εκτελεση του Χαλοουντ μπι δαη νεημ απο το σινγκλ του Μπεντζαμιν Φρανκλιν η οποιος αλλιως λεγεται?

Χμμμμμ θα ξανακρυβήνουν τον maiden ???

Συναβλεία στο ορίζοντα λεπον … :!: :!: :!: :smiley: :smiley: :smiley: 8)

Πάρε το single κυκλοφορεί …

(απο κάτι bbc secion ειναι …)

Ωπα εγω δε σε βριζω :stuck_out_tongue:

:? :? :? :? :? :?

να πω torent ή θα ΄φαω delete ??? φαντάζωμαι στο site τουσ ή αλλού δεν θα το έχουν και ούτε εσύ σκοπώ να το αγωράσεισ …P.S. προσ τουσ mods αν το torent ενοχλεί κάντε το edit μην το σβίσετε …ΠΡΕΠΕΙ να ανεβάσω τον Μ.Ο. μου 8) 8) 8)

Oχι δε σκοπεις να τον αγορω

:-k :-k :-k :-k :-k :-k (και έχω να κάνω του ***** τοισ ασκήσεισ … ακόμα …)

[SIZE=“1”]τα ελληνικά μου είναι κάπως…[/SIZE]

Μην σε απασχολούν τα ελληνικά σου φιλε Guardian . Είμαστε μια [SIZE=“6”]έμορφη[/SIZE] παρέα εδω και δεν παρεξηγούμε .

On topic . Οτι έχει κανεί αυτή η μπάντα είναι αριστούργημα .

On topic . Οτι έχει κανεί αυτή η μπάντα είναι αριστούργημα .[/QUOTE]

Ακριβώς. Εγγύηση.

πλακα κανουμε;;;Οι Maiden ειναι ρεεεεεεεεε…Τους υπερλατρευουμε φυσικα!!!:bow2: :yahoo: :respect: :metal:

Εντελως εγκυκλοπεδικα και πλΕροφοριακα το εμορφη ειναι εις τα Κυπρεϊκα.Αλλα ετσι χωρις να ξερεις πας να κανεις τον εξυπνο.Μαλον γραφικος γινεσαι.Φιλουρες :wink:

ασε ρε ξουραφι λεμε

Επρεπε να γραψω [SIZE=“4”]emorfi[/SIZE] για να καταλάβεις που εστιάζω .

Ακριβώς. Εγγύηση.[/QUOTE]

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:[/QUOTE]

Maideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Καλά που βρέθηκαν 8 άτομα να τους μισούν;

Είναι επειδή βρέθηκαν 83 που τους λατρεύουν

αυτο ειναι το κακο της υποθεσης! :lol: :stuck_out_tongue: