Το Revelations πάντως είναι από τις σούπες που καραγουστάρω! Κυρίως από Live After Death, στο οποίο είναι άνετο highlight.
Η απόδοση του revelations στο flight 666 είναι απο αλλο πλανήτη
Και για μένα αν δεν υπήρχε το BNW, το AMOLAD και το XF. Μ’αυτη την σειρά. Γίνεται μια μικρή μάχη και για το DoD αλλά γι’αυτό δεν είμαι σίγουρος.
Συμπαθητικό το Fear και όχι λόγω του ομώνυμου αλλά της γενικότερης αλλαγής στον ήχο τους. Δυστυχώς οι συνθέσεις δεν βοήθησαν με μερικές να είναι απλά τραγικές. Παρόλαυτα μετά την πατάτα του No prayer κατάφερε και δεν πήρε τη θέση του οπότε θεωρείται επιτυχία για αυτό τον λόγο. Κατα τ άλλα nothing to see here, move along
Έχει πλάκα να βλέπεις τύπους που κατά τα άλλα παριστάνουν τους δεκτικούς σε άλλες απόψεις, αλλά τελικά τινάζονται με το που ακούσουν κάτι που παρεκκλίνει έστω στο ελάχιστο από τις παγιωμένες απόψεις-μπετόν που έχουν και μοιράζονται με τον κύκλο τους. Ας μην επεκταθώ για το τι μπορεί να σημαίνει για αλλά πιο σοβαρά θέματα τέτοια συμπεριφορά.
Αν πιστεύει κανείς ότι δικαιολογείται τέτοια αντίδραση από μέρους του, μάλλον όντως χρειάζεται ντουζάκι.
Τους χαρακτηρισμούς θα στους επιστρέψω αν και όταν βρεθούμε.
Δεν “τινάχτηκα” με τις άλλες απόψεις, δικαίωμά σου να θεωρείς τραγικό το Revelations. Το “περαστικοί και ακροατές Πλιάτσικα” σχολίασα, ο ελιτισμός της πούτσας είναι χειρότερος κι από το να είσαι φαν Πλιάτσικα.
Κλάμα με την τελευταία σειρά, ας μην επεκταθώ για το τι μπορεί να σημαίνει για αλλά πιο σοβαρά θέματα τέτοια συμπεριφορά :’)
Να πω εδω οτι το ΒΝW το θεωρω ανωτερο απο το Fear of the Dark.
Επισης το Revelations ειναι στο τοπ 10 που εχουν γραψει. Αντε τοπ 20 βαρια.
Κατηγορείς τον άλλο για ελιτισμό, ενώ κράζεις τους φανς του Πλιάτσικα.
Γαμάτο.
ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ. ΤΟ FEAR OF THE DARK ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΕΓΑΔΙ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΑΦΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ
Φυσικά και το BNW είναι ανώτερο από το Fear of the Dark. Παρ’ όλα αυτά, το Fear of the Dark έχει καλύτερες κορυφές. Απλά έχει αρκετά fillers. Ενώ το BNW άντε να βρεις 1 φίλερ με το ζόρι.
Ισχύει, my bad. Συγγνώμη από όλους τους φίλους του Πλιάτσικα που τους εξίσωσα με άτομα σαν τον Ιγνάτιο, που btw τώρα κατάλαβα ότι έχει τέτοιο κόμπλεξ με το Revelations επειδή είναι κομμάτι του Dickinson :""")
Πάντως οι ΠΥΞ ΛΑΞ μέχρι και το 2004 που διαλύθηκαν ήταν μια χαρά μπάντα. Εννοώ τότε που ήταν και ο Ξυδούς στο συγκρότημα. Από το 2011 και μετά που επανενώθηκαν έχουν γίνει ανέκδοτο.
Fixxxed
Δεν διαφωνω με αυτο ναι, συνλικα σαν δισκο το θεωρω ανωτερο αλλα οκ Afraid η το ομωνυμο ειναι υμνοι.
Εγω βρισκω 3-4 φιλλερς ανετα στο BNW, το οποιο το θεωρω τον πιο υπερτιμημενο δισκο των Maiden, γουστα ειναι αυτα.
Βαρετο το Revelations.
Βαρετο το Revelations.
Ενω ολο το hwtsd κυλαει αβιαστα. Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα.
Ρε μη μας γυρνατε τα μυαλα εδω μεσα με το FEAR OF THE DARK που ψαχνετε ψεγαδια.
From here: “start your engines Dave” κ σολαρα κ βιντεοκλιπαρα
Be quick: αν στο creeping death στην μαλακασα παραλιγο να σπασουμε τα κοκκαλα μας εδω μ αυτο το τραγουδι για εισοδο οπως donington θα γεμιζαμε το ΚΑΤ
Wasting love: επιτελους μια μπαλανταρα. Νταξ οχι μπαλαντα αλλα γιου γκετ δε ποιντ. Ισως η πιο εκφραστικη ερμηνεία του Bruce στα 90`s
Afraid: αληθεια δεν εχω σχολια. Ακομα κ με Κατμαν να τραγουδαει θα γαμουσε
Ομωνυμο: πηγαινετε στο μαγαζι που τραγουδαει ο Κιαμος. Χτυπηστε τον ηχοληπτη κλειστε ολα τα υπολοιπα οργανα κ φωνη κ βαλτε το να παιξει. Θα καταλαβετε.
Chains of: το πιο motley crue τραγούδι των Maiden. Ή το πιο Maiden τραγούδι των Motley. Ή το πιο Μotley τραγουδι των Motley. Δεν ξερω το γραφω μ εχετε εκνευρισει.
Δεν γραφω αλλα ειμαι στο διαλειμμα κ πρεπει να μπω για δουλειά.
Α ναι! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕPΑ ΛΑΙΒ ΑΛΜΠΟΥΜ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΜΕΙΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ. ΤΖΙΝ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΠΕΡΜΑ ΑΙΜΑ Κ WHERE EAGLES DAAAAARE!!!
Ομωνυμο: πηγαινετε στο μαγαζι που τραγουδαει ο Κιαμος. Χτυπηστε τον ηχοληπτη κλειστε ολα τα υπολοιπα οργανα κ φωνη κ βαλτε το να παιξει. Θα καταλαβετε.
Νο offense, αλλά πρέπει να είναι η χειρότερη περιγραφή που έχω διαβάσει ποτέ για να πείσεις κάποιον ότι ένα κομμάτι γαμάει
Νομίζω ότι το FotD είναι ο πιο πολυσυλλεκτικός δίσκος τους. Τα είπαν και οι προλαλήσαντες. Και power ballads, και anthemic τραγούδια, και πιο hard rock στιγμές και πιο γρήγορα/aggressive κομμάτια. Η παραγωγή θα μπορούσε να είναι καθαρότερη και να αναδεικνύει αυτό το χαρακτηριστικό του δίσκου καλύτερα αλλά, από την άλλη, πλέον έχει εδραιωθεί στο συλλογικό υποσυνείδητο όπως έχει γίνει και για το And Justice for All (παρόλο δλδ τα διάφορα θέματα που έχουν και τα 2 στον ήχο).
Προσωπικά βρίσκω ότι τα κομμάτια έχουν ωριμάσει σχετικά καλά και παρόλο που δεν είναι σίγουρα στους κορυφαίους τους, οι πιο περιστασιακοί ακροατές των Maiden τον έχουν ψηλά (έμπασε πολύ κόσμο στη δισκογραφία τους είτε λόγω εποχής είτε λόγω ήχου είτε λόγω promotion -> 3 live albums) κι αυτό από μόνο του, του δίνει μια δίκαιη θέση στην ιστορία τους.
Λέτε να εννοεί ότι θα σηκωθεί ο κόσμος να χορεύει ;;;
Ισως η πιο εκφραστικη ερμηνεία του Bruce στα 90`s
Με τους Μεηντεν γιατί έχει και στα προσωπικά του κάτι μαγικές στιγμές, ε;;
Περί FotD τα έχετε πει . Μου αρέσει και ο ήχος του πολύ
Νταξει εγώ είμαι και Μεηντενας δεν έχει νόημα να πω ότι ούτε καν το BNW δεν είναι ο τελευταίος μεγάλος δίσκος τους αλλά το Amolad πχ …
Είναι και το κωλοCD ένα θέμα, με το που εδραιώθηκε βάλθηκαν όλοι να βγάζουν μεγαλύτερους σε διάρκεια δίσκους, στους οποίους αναπόφευκτα έβρισκαν χώρο και πιο μέτριες στιγμές. Με 9 ή 10 αντί για 12 τραγούδια, το FotD μάλλον θα ήταν λιγότερο άνισος δίσκος. Πάντως, όπως έχουμε ξαναπεί, έχει μέσα ύμνους και πράγματι έμπασε κόσμο στον σκληρό ήχο.