Ελα ρε, κριμα.
Ρε, μπας και παρακολουθεί το forum το “νόθο” του Dickinson;
Λέγαμε στη συζήτησή μας για το “Fear of the Dark” πόσο κομματάρα είναι το “Judas Be My Guide” και το “έσκασε” προ ολίγου ο μάγκας.
Εντάξει, η ομοιότητα, απλά, ανατριχιαστική…
Εχει μπει πολλες φορες αυτος ο τυπος, ειναι πραγματικα λατρεια.
Εντωμεταξυ ακουγεται πολυ πιο κοντα στον παλιο Dickinson, απο οτι ο ιδιος ο Dickinson απο το 2000 και μετα.
@QuintomScenario Ακουγεται και με το αυτί - αλλά μου το έχουν επιβεβαιώσει και φίλοι τραγουδιστές - ότι κάπου μετα το “Ball to Picasso” ο Bruce έκανε μαθήματα κι άλλαξε την τεχνική του. Η στεντόρεια φωνάρα του “Chemical” μόνο τυχαία δεν ήταν. Και να θέλει, δεν μπορεί να ακουστεί όπως μικρός. Ευτυχώς!
Τα τελευταία χρόνια της πρώτης θητείας στους Maiden την είχε “κάψει” τη φωνή του ο Bruce ρε σεις, με το ζόρι έβγαινε. Καλό του έκανε που έφυγε. Και σ’ εμάς έκανε καλό .
Πάντα ήταν, είναι και θα είναι γαμάτος ο Dickinson, άπιστοι!
Εξαιρετικά covers από τον Richie Faulkner των Judas Priest. Πραγματικά πολύ καλός και ο τόνος του εξαιρετικός και δε θυμάμαι να έχω δει καλύτερη μίμηση του watery solo style του Murray. Γενικά παίζει σόλο του Murray σαν να είναι ο ίδιος και του Smith αντίστοιχα!
Αν ποτέ χρειαστούν κιθαρίστα οι Maiden(ελπίζω ποτέ) σίγουρα τον έχει υπ όψιν ο αρχηγός, έχουν καλές σχέσεις από τότε που ο μικρός ήταν στους Dirty Deeds, και μετά στη μπάντα της κόρης του .
Για να χρειαστούν κιθαρίστα, θα πρέπει να φύγουν και οι τρεις που έχουν τώρα.
Το αντίθετο θα έλεγα, μπορούν να πάρουν και 4ο, δε θα αλλάξει σχεδόν τίποτα
Τι ασσιστ τους μοίρασες ρε Chris Paul του ροκιν;;;
Μεγάλο λαχείο ο Richie και μάλλον χαραμιζόταν στη μπάντα της Lauren Harris. Υπεύθυνος σε μεγάλο βαθμό για τον καλύτερο δίσκο των Priest από το 1990 (και για μένα στην πεντάδα-εξάδα της καριέρας τους, όσο και να μην το περιμέναμε με τίποτα σε αυτή την ηλικία), φοβερός παίκτης και σκηνική παρουσία.
Αν θέλουν οι Maiden πάντως να βγάλουν κι αυτοί τον καλύτερο δίσκο μετά το 1988, υπάρχει κάποιος άλλος κιθαρίστας διαθέσιμος
Έστω για να τους γράψει 3-4 κομμάτια και να τους φτιάξει τον ήχο κι ας μην τον κάνουν κανονικό μέλος.
Πολύ συμπαθής τυπάκος , μεγάλος παίκτης και ωραίο attitude στη σκηνή . Έχει και τρομερά covers από Ozzy
Andy Sneap πιστεύω θέλουν οι Maiden .
Κατα τ’ άλλα έβρεξε και βγήκαν σαλιγκάρια
Μεγαλη κουβεντα. Με τον Shirley εχουν βαλτωσει big time απο θεμα ηχου, δυστυχως.
Ναι, είναι όλα αυτά. Επίσης, είναι φοβερά ικανός στο να υιοθετεί ακριβώς το ύφος κάποιου άλλου σαν κιθαρίστας αλλά και σαν image στην περίπτωση του ΚΚ. Στους Judas Priest που μετατρέπονται σε μια tribute band του εαυτού τους, μια τέτοια ιδιότητα συνιστά μεγάλο πλεονέκτημα, για τους Maiden δεν είμαι σίγουρος, εκτός κι αν ο συμπαθής Ritchie πλακωθεί στο φαγητό για να φτιάξει μαγουλάκια!
Όχι.
Ναι.
Χα, χα, χα, μοιράζει λίγο πόνο ο @Ian_Metalhead.
Την πρώτη φορά που είχα δει τον Richie (δεν θυμάμαι καλά, αλλά μπορεί να ήταν και η πρώτη του εμφάνιση με την μπάντα), το 2011, στο guest που είχαν κάνει οι Priest στο American Idol, τον είχα χαρακτηρίσει (σε έτερο forum που συμμετείχα) ως κακέκτυπο του Jay Jay French.
Η αλήθεια είναι πως έχει κερδίσει δικαιωματικά τη θέση του στους Priest. Ναι, μιμούμενος αρκετά τον KK. Πάντως, πρόπερσι στο Rockwave ο τύπος ήταν χάρμα οφθαλμών και απόλαυση ώτων. Αν και όποτε γίνει η περιοδεία, το σωστό (λέμε τώρα και καμία μαλακία για να περνάει η ώρα) είναι να επιστρέψει ο KK, δίπλα στον Richie.
Για το θέμα του παραγωγού των Maiden, θα γουστάραμε Andy Sneap, αλλά εγώ έχω ήδη εκφραστεί παλαιότερα υπέρ του Roy Z, έτσι για τη “μαστούρα” και για να του φύγει ο καημός και το bad blood με τον Dickinson.
Μα δεν νομίζω να επιστρέψει ο ΚΚ. Έτσι κι αλλιώς τώρα έχει φτιάξει τους ΚΚ’s Priest.
Καλύτερα για να έχουμε έτσι 2 μπαντάρες!
edit: Σκέψου αν παρέμενε ο Mustaine στους Metallica, τώρα δεν θα είχαμε τους Megadeth!
Ασφαλώς και δεν θα γίνει, γι’ αυτό έγραψα ότι πρόκειται για μία απλή μαλακία για να περνάει η ώρα. Θα το θέλαμε, αλλά…
Οι ΚΚ Priest είναι όντως πωρωτικοί και διασκεδαστικοί.
Εξαιρώντας κάπως τη φωνή, εγώ λάτρεψα ΑΥΤΗΝ τη συμμετοχή (το έχω ξανα-post-άρει, αλλά χαλάλι του):
Edit (στο edit σου): Έλα, μην troll-άρεις τώρα. Εδώ μιλάμε για μία από τις τελευταίες (; ) επετειακές περιοδείες τώρα και όχι για την αρχή της καριέρας άτριχων και σπυριάρικων παιδιών.
Όντως έτσι ξεκίνησε και αρκετοί τον χαρακτηρίσαμε αρχικά “κλώνο” λόγω και του ότι έμοιαζε λίγο σαν να μπήκε ο KK σε χρονοκάψουλα κι επέστρεψε 30 χρόνια νεώτερος (βλέπε ξανθό μαλλί, ίδια κοψιά κλπ). Αλλά πλέον είναι και KK και Tipton στα live! Αν προσέξατε στο Rockwave πρόπερσι έπαιξε σχεδόν όλα τα solos μόνος του και σε λίγες περιπτώσεις μόνο είχε κάποιες δισολίες με τον Sneap.
Οι Maiden μια χαρά είναι με τους τρεις υπάρχοντες κιθαρίστες, εγώ παραπάνω αναφέρθηκα στον Roy Z ως κάποιον που θα μπορούσε να φρεσκάρει λίγο τα πράγματα και στο συνθετικό κομμάτι αλλά κυρίως στο θέμα ήχου. Νομίζω ότι οι περισσότεροι συμφωνούμε τουλάχιστον σε αυτό, ότι μετά από 20 χρόνια και 5 δίσκους, ακόμα δεν έχει φανεί το πλεονέκτημα του να έχεις 3 κιθάρες στο στούντιο. Στα δικά μου αυτιά, τα ρυθμικά μέρη είναι σαν να παίζουν 3 κιθάρες το ίδιο πράγμα και ο καθένας να διαφοροποιείται μόνο όταν σολάρει.