Iron Maiden

Αυτό είναι μια εύλογη απορία. Από την άλλη, με το οριστικό τέλος της πανδημίας να μην είναι ορατό με απόλυτη βεβαιότητα και άγνωστες τις αλλαγές που θα παραμείνουν στη καθημερινότητα, δεν υπήρχε νόημα να καθυστερήσουν έτι πλέον την κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Αν τα πράγματα είναι ομαλά μπορούν πάντα να κάνουν περιοδεία στο Νότιο ημισφαίριο τον χειμώνα, ή αν εξελιχθούν κατ’ ευχήν και σε κάποιους κλειστούς χώρους στην Ευρώπη/Βρετανία/Βόρεια Αμερική.
Και το καλοκαίρι, ξανά Legacy tour που αφορά κυρίως φεστιβάλ και θα κρατήσει δύο μήνες.
Υπό τις παρούσες συνθήκες, αναγκαστικά προσαρμόζονται όλοι.

Επίσης, νέα έκδοση:

(Στο τσακ είμαι να αρχίσω να μετράω τις ώρες που απομένουν!)

2 Likes

Πάντως το οτι δεν εχουμε απολυτως καμια πληροφοροα, ενα ινφο ρε παιδι μου, η φάση της αναμονής ειναι μαγική για αυτήν την μπάντα.

5 Likes

Πραγματικά, αυτό με τους Maiden είναι ίσως μοναδικό.

3 Likes

πάμε λίγο! Λίγες ώρες έμειναν!

5 Likes

Χθεσινο e-mail απο το Fan Club.

Σημερινο e-mail απο το Fan Club.

Αρα στις 20:00 ωρα Ελλαδος περιμενουμε τα νεα…

Δεν μπορω να περιμενω, απιστευτο το συναισθημα που μας προκαλει αυτη η μπαντα…

3 Likes

Ναι και με έναν κωδικό, που βασικά απλά μας βγάζει εκεί που πάνε όλοι, οπότε, δεν κατάλαβα τη χρησιμότητά του.

Είμαι στην δουλειά, σχολάω αργα το βραδυ, δουλεύω με πελάτες σκυλάδες , πρεπει να τους εξηγησω οτι ειμαι στην τσιτα λόγω maiden…

Αντε να σε καταλαβουν…

2 Likes

Θα σε καταλαβουν πιο ευκολα απ’ ο,τι πιστευεις :grin:!

Πες τους “αυτοί με το Fear of the Dark ντε…” μπας και στροφάρουν

καλούλι είναι , ροκάρει κάπως , δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια single τελευταία (ή και ποτέ δεν ξερω) . Εμένα μου αρέσει παντως

Καλό το άσμα ε αλλά πάλι από παραγωγή…

1 Like

Νταξει, τα γλίτωσες τα ψυχοφάρμακα!

1 Like

Έκανε μπαμ ότι δεν είναι σύνθεση του Harris

2 Likes

Τι mid-tempo μυγόχεσμα με reverb ήταν αυτό, νιώθω σαν αεκτζής όπως όταν βγήκε το ‘μια αγάπη έχω στην καρδιά μονάχα μία, την κιτρινόμαυρη θεά άλλη καμία’.

1 Like

αυτο ναι και συγκεκριμένα dickinson/smith

Βρώμαγε Smith από χιλιόμετρα. Περιμένω ανακοίνωση για άλμπουμ

1 Like

Με ξάφνιασε θα έλεγα θετικά!

1 Like

Σιγουρα όχι σύνθεση Harris. Bruce & Adrian ή μπορεί και Gers. Απλά καλό, στα σόλο θύμισε παλιούς Μεηντεν. Η ανατριχίλα όμως ότι ακούμε νέο υλικό τεράστια. Το γιουτουμπ σιγά μην είχε καλό ήχο.

1 Like

Ωραίο άσμα, τρομερό βίντεο, παραγωγή χαντάκωμα. :green_heart: maiden

2 Likes

από κάτι speed of light/wildest dreams κλπ μου άρεσε πολύ περισσσότερο

5 Likes