Συμφωνώ απόλυτα, η εισαγωγή φέρνει λίγο από τη μεγαλοπρέπεια του If Eternity… μόνο που τελικά εκείνο είναι καλύτερο στη συνέχεια.
Εχει νομίζω κάτι από Jethro Tull, μεγάλη αγάπη του Bruce
Αυτό που δε μου άρεσε είναι το κομμάτι που επαναλαμβάνει το TWOTW που κάνει το τραγούδι αχρείαστα μεγάλο στα 7+ λεπτά.
6+ λεπτά το τελευταίο λεπτό είναι “τα γράμματα”, εντάξει καλά είναι για Maiden
Νταξει μπορεις να το ακουσεις και απο πλατφορμες, με lossless θεωρητικά ήχο. Τα ίδια χάλια είναι
Να δω στις πόσες επαναλήψεις θα φάω παρατήρηση από τους γείτονες
Προτείνω +3db στις μεσαίες για να στρώσουν τα φωνητικά
Άκουγα maiden όλη μέρα σήμερα για να μπω στο mood. Καλό το νέο άσμα μου άρεσε. Επίσης φοβερό video clip
Τέλειο Ναι ρε φίλε οι Maiden επέστρεψαν !!! Up the Irons
Ο επικός χαρακτήρας που έχουν ενίοτε οι Maiden είναι απόρροια των βρετανικών folk ριζών τους (βλ. Wishbone Ash - Argus). Αυτό έχει ένα southern άρωμα, που είναι το ίδιο πράγμα.
Καταλαβαίνω γιατί αρέσει στους αρρώστους, στην πραγματικότητα δεν έιναι κάτι σπουδαίο, έχουμε ακούσει δεκάδες-εκατοντάδες τέτοια.
Αυτό που δεν μπου κάνει έκπληξη και δεν θα καταλαβω ποτέ είναι γιατί για μία ακόμη φορά τέτοια κακή παραγωγή…
Μια χαρά ωραιότατο κομμάτι.
Επίσης δεν κατάλαβα τι δεν σας άρεσε στην παραγωγή, αλλά με αυτά δεν τα πάω καλά έτσι κι αλλιώς εγώ.
Προφανώς ο Kevin απειλεί με κάτι τον Harris, αλλιώς δεν εξηγείται το γιατί κάνει ακόμα την παραγωγή στους δίσκους τους. Και να πω ότι δεν έχουν και κανένα benchmark της προκοπής να συγκρίνουν… τίποτα δεν έμαθε ο αρχηγός δίπλα στον τεράστιο Martin φαίνεται.
Υγ. Εδώ ο Kevin κατάφερε να γαμησει ακόμα και τη μίξη του Smith/Kotzen τι να λέμε τώρα…
Ωραιο κομματακι,συνθετικα τιποτα το σπουδαιο βεβαια,ψιλο safe ,αλλα πιασαρικο και εντελει θετικο προσημο.
Συμφωνω πως η παραγωγη θα μπορουσε να ναι λιγο πιο μοντερνα απο αποψη ηχου,λιγο πιο συμπαγης ο ηχος , αλλα οπως μαθει ο καθενας . Προφανως τους αρεσει δημιουργικα αυτο το στυλ ακομα.
Ελπιζω να ναι το αντιστοιχο El Dorado προ δεκαετιας,που ναι μεν ηταν καλουτσικο,αλλα οχι απτα κορυφαια του δισκου (αληθεια,θα υπαρχει δισκος ετσι ? δεν νομιζω να ναι κανα ξεκαρφωτο single )
Θα υπάρχει, μάλλον πάμε για ανακοίνωση τη Δευτέρα που τελειώνει το countdown με τα πειραγμένα εξώφυλλα.
Γράψε από τώρα το ρηβιού εσύ
Ωραίο
Τα σολο μας πανε πισω στα 80ς
ετοιμο το χω, απλα το επαιζα ανηξερος να δω ποιος θα τσιμπησει
Παραγωγη πολυ χαλια… Καταδικασε τα φωνητηκα και γενικα ολο το κομματι που δεν μου εκανε και καμια ιδιαιτερη εντυπωση , μετριο στα δικα μου αυτια … Δεν εχω και ιδιαιτερες απαιτησεις , ελπιζω να μην ειναι τοσο χαντακωμα η παραγωγη και στον υπολοιπο δισκο…
Ωραίο ήταν. Ο ήχος καλός μου φάνηκε αν και youtube ακούω από κάτι ηχεία της κακιάς ώρας. Δεν ξέρω τι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από Maiden το 2021. Δεν είχα την παραμικρή ιδέα ότι έβγαζαν κομμάτι και το άκουσα πριν 10 λεπτά που το πέτυχα στο twitter κατά λάθος.