Iron Maiden

ΑΣΧΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΕ_ΚΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΣΝ?:-k

[QUOTE=Eliana!!!;302356]ΑΣΧΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΕ_ΚΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΣΝ?:-k[/QUωαι

ναι

Αν το δωσει εδω πεθαινω…αληθεια…

εντιτ: φτου! με προλαβε

τι να κανω και γω???
τοσα εχουν δει τα ματακια μου…
βασικα μου χει ξανασυμβει παρομοιο με καποιον που λεγε οτι ειναι μεταλλας και δεν ειχε ιδεα…

χαλαρωσε ρε…
ειπαμε καινουριοι ειμαστε,αλλα οχι ηλιθιοι…ελεος!!!

ALE_KWS ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΣΝ Σ?:-k

πηγαινε στα πμ…θα το στειλω εκει

Γιατί ντρέπεσαι να το ποστάρεις??:stuck_out_tongue:
:lol: :lol:
Ελιάνα πόσων χρονών είσαι???

ρε πάλιουρες αφήστε ήσυχα τα παιδιά γμτ.

αλεκως δώσε μσν με πμ σε παρακαλώ, ε

το πας καπου με την ηλικια ηλεκτρακι???

#-o

ρε γαμωτο…σα μ***ας 12χρονος τη πατησα…
ντρεπομαι για τον εαυτο μου!!!#-o

Eγώ ??Μα πώς σου πέρασε αυτό απ το μυαλό??8O Δεν έχω λόγο ε?ή έχω??
:stuck_out_tongue: …συ είπας!!
Ον τοπικ:Πότε έφυγε ο Dickinson απ τους Μaiden και για ποιο λόγο??

‘‘ασε ρε ψευτρα!!!’’

ο ντικινσον εφυγε μετα το fear of the dark γιατι ειδε οτι ‘‘επιανε’’
και ειπε να δοκιμασει σολο καριερα.

Ο κυριότερος λόγος που έφυγε ο Bruce για μένα είναι το ότι ήθελε να ξεφύγει από τη σκιά του Harris.

Tα προβλήματα ξεκίνησαν στο τέλος της World Slavery Tour, οπου ήταν ένα βήμα πριν από τη διάλυση… Εκεί άρχισε και τα διάφορα χόμπυς του… Επίσης μετά τη περιοδεία για τον Έβδομο Υιό, ο Βρασίδας έβγαλε και τον πρώτο σόλο δίσκο… Το νερό είχε μπει στο αυλάκι. Μετά το πρώτο σκέλος της περιοδείας για το Fear…, Ο Bruce αποφάσισε να εγκαταλείψει, ενώ σημφώνησε και για έναν δεύτερο προσωπικό δίσκο… Όμως, σαν σωστός επαγγελματίας είπε οτι θα τελειώσει και το δεύτερο σκέλος της περιοδείας του Fear.

Τελευταίο λαιβ των maiden με τον Βρασίδα, ήταν το Raising Hell Show, όπου έφυγε χωρίς καν να αποχαιρετίσει.

νομιζω οτι πηγε και τον αρπαξε αυτος που εκανε το show και καλα για να τον αποκεφαλισει:-s :-k

Καλα οι σχεσεις του Bruce και του Steve ηταν οντως τεταμενες απο το Seventh… και μετα.Ειδικα σε εκεινη την περιοδεια του Fear…εκανε αγγαρεια ο Bruce.Μετα βεβαια φανηκε ποσο ελειψε…

Παντος ενα εχω να πω στους fun των Maiden αν και ειναι λιγο ακυρο (RUN TO THE HILLS MY FRIENDS)οσο ειναι καιρος!!!:metal:

δε τους μπορω καθολου ειλικριναα

ελα ρε…γιατι???
οι περισσοτεροι,ακομα και αν δεν τους ακουν παραδεχονται οτι ειναι πολυ καλοι!!!

μερικα κομματακια μα ρεσουν αλλα δεν πορωνομαι ακριβως τα ιδια νιωθω και για μεταλλικα

ιρον εχω να ακουσω 1 χρονο στο νερο αλλα κατι δεν μα ρεσει στην μουσικη τους