Iron Maiden

Εμενα θα μου πει κανεις τελικα ποιοι λενε το load?

P.S.:Παντως αυτη η διασκευη τους στο Τρουπερ των Children of Bodom πολυ φλωρικη.

οι soad

καλοι oi meiden αλλα δεν μ’αρεσει που αντιγραφουν τοσο πολυ iced earth

σοβαρή παράκληση

κ εγώ γέλασα με την φάση, αλλά τα παιδιά είναι προφανώς μικρά κ ψαρώνουν. αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση καταλαβαίνετε ότι θα χρειαστεί να το κλειδώσουμε.

αλεκως κ ελλιάνα, πραγματικά πιστεύετε ότι υπάρχει κανείς που δεν ξέρει τους maiden?

Εγω πιστευω οτι υπαρχουν καποιοι που δν ξερουν τουσ maiden οι καποιοι που λενε ναι…ναι ακουω ειναι τρομεροι και δν ξερουν καν τι σημενει IRON MAIDEN!!!:metal:

σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ πες μας την ηλικία σου ! σε παρακαλώ !!!

Γιατι να πω την ηλικια μ???[-X

γιατί πεθαίνω να την μάθω. σε παρακαλώ. σε πμ έστω

Έλεος 5 σελίδες τώρα…#-o

Τί σημένει Iron Maiden? :-k

Μετά όμως θέλω να πω και κάτι σοβαρό… (όταν μου λυθεί η απορία…) :wink:

σιδηρά παρθένος σημαίνει

πες

Λιγο αποτομη η ερωτηση για τους maiden γιατι δεν μονο ανθρωποι που η ειναι αδιαφοροι η τους λατρευουν η τους μισουν υπαρχουν και ενδιαμεσα εγω ας πουμε ειμαι αναμεσα στο τους λατευω και ουτε κρυο ουτε ζεστη αλλα ψηφισα το δευτερο. Θεωρω πολυ σημαντικο το εργο που εχουν προσφερει στη μουσικη αλλα υπαρχουν πολλα πραγματα που δεν μου αρεσουν στη μπαντα. Οι παρα πολλες εισοδους και εξοδους των μελων της και πολλες επαναλαμβανονται. Επισης αυτη την περιοδο μου στερουν κατι: Θ ηθελα να δω τον bruce σε σολο συναυλια μια φορα παιζοντας τα δικα του κομματια και δεν μπορω.

Τί λες ρε παιδί μου… 8O

Λοιπόν, καλό είναι να μην αποθαρρύνουμε με τέτοιον τρόπο τα παιδάκια… Παρ’ όλο τον κάπως παιδικό τρόπο που μιλάει η Eliana, είναι γεγονός πως συγκροτήματα όπως οι Maiden δεν είναι αυτά που κυριαρχούν πλέον στα σχολεία, στις μικρές ηλικίες. Δεν τα ξέρουν και ούτε τους δίνεται συχνά η ευκαιρία να τα μάθουν, η μόδα θέλει Soad και Tokio Hotel… Άν οι μεγαλύτεροι δε δίνουν το καλό παράδειγμα να κάτσουν να εξηγήσουν 5 πράματα στους νεότερους αντί να κοροϊδεύουν, πολλά απ’αυτά που θεωρούμε εμείς δεδομένα θα χαθούν σε βάθος χρόνου… :wink:

συμφωνώ. απλά το “πείτε τι γνώμη σας για τους μέηδεν”, ειδικά όταν πολλοί την έχουμε πει 4757872 φορές, είναι πολύ γενικό.

προτείνω στα παιδιά να κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις κ όποιος θέλει απαντάει

Δεν τους ξερουν?

Toτε πως γινεται σε καθε δημοψηφισμα του Hammer (που συγκεντρωνει νεαρο κυριως κοινο) οι Maiden να ειναι παντα πρωτοι και επισης πως γινεται να εχουν τοσο πολυ κοινο που να ερχονται σχεδον καθε χρονο για live?

συμφωνώ με κρισπ ε. τους μέηδεν τους ξέρει κ η Ελένη Λουκά,ε. μην λέμε ότι θέλουμε

Διότι έχει μείνει το όνομα Iron Maiden σαν παράδοση. Από στόμα σε στόμα, από μεγαλύτερα αδέρφια σε μικρότερα, από γονείς σε παιδιά… Από ουσία μηδέν όμως.

Άσε που τώρα συζητάμε για ηλικίες κάτω των 15… :wink:

Ε ναι,οι ηλικιες που διαβαζουν Χαμμερ.

Να της θέσουμε τότε το δίλημμα: Number Of The Beast ή Seventh Son… ? Να της πάμε και τα cd να τα δει , να έχει σφαιρική εικόνα… :wink:

(το ρήμα “ξέρω” το χρησιμοποίησα με διαφορετική έννοια όπως καταλαβαίνετε… :slight_smile: )

Λοιπον αρχιζω το μπλα μπλα 1=για εμενα ει maiden ειναι κοριφεοι:metal: 2=ειμαι 13στα14:p 3=στο γυμνασιο που πας τα παιδια στο στιλ μ εχουμε τουσ maiden σαν θεους!!!:stuck_out_tongue:

???