Τι πιστεύω ότι θα γίνει τελικά (φανταστικό σενάριο)
“Caught Somewhere in Time”
“Stratego”
“Wasted Years”
“The Writing on the Wall”
“Heaven Can Wait”
“Darkest Hour”
“Stranger in a Strange Land”
“Alexander The Great”
(την ώρα της εισαγωγής, μόλις έχει τελειώσει ο Φίλιππος τα δικά του και μόλις έχει μπει η εισαγωγική μελωδία, ανάβουν 300 καπνογόνα ταυτόχρονα. Ο Bruce τα παίρνει στο κρανίο, βρίζει και η συναυλία διακόπτεται χαχαχαχαχα).
“The Parchment”
“Sea of Madness”
“Hell on Earth”
“Senjutsu”
“22 Acacia Avenue”
“The Evil That Men Do”
“Prowler”
Απ ότι καταλαβαίνω απ την ανακοίνωση δε θα παίξουν κανένα απ τα φετινά 3 του σετλιστ απο Senjutsu.
Το Caught για opening κινδυνευει μόνο απο Days of future past που ουσιαστικά είναι το όνομα του tour.
Hell on Earth δεδομενο.
Απο Somewhere λογικά δεδομένο το Stranger που είναι και στο βίντεο.
Φαντάζομαι θα παίξουν σίγουρα και τα μοναδικά που παίζουν εδώ και 36 χρόνια απ τον δίσκο Wasted και Heaven…
Ολα τα άλλα παίζονται…
ΥΓ.Θα τους δω Wacken(το οποίο βέβαια δεν είναι στην ανακοίνωση,αλλά δεν ανησυχώ ακόμα),ελπίζω να μην ξεκινήσουν με Caught γιατί στις πρώτες νότες θα λιποθυμήσω και θα χάσω τα υπόλοιπα.
ΥΓ.Αααν μπει Alexander στο σετλιστ δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξαναέρθουν…
θα πεσουν τα τσιμεντα
αν ερθουν Ελλαδα - που μαλλον δεν το βλεπω πιθανο μετα τα περσυνα - με caught somewhere in time για ξεκινημα προβλεπω να μην λεει δευτερο τραγουδι ο bruce.
Live-άρα από συγκροτηματάρα στα καλύτερα τους (όπου θα παρέμεναν για τα επόμενα δύο LPs!) με εξωφυλλάρα που νομίζω αξίζει να την βάλουμε σε όλη την μεγαλοπρέπεια…
Πωπω βάλανε κι άλλη μέρα Κρακοβία, που είναι η 1η μέρα του τουρ. Μάλλον πολλοί, όπως κι εγώ σκεφτόμουν να πάω στην πρώτη, μόνο για να μην έχω φάει σποιλερ για το σετλιστ.
Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην φάω σποιλερ αν περιμένω μέχρι να παίξουν Δουβλίνο 11 μέρες μετά; Καμία βασικά, ειδικά αν παίξουν κάνα Alexander…
7/7 έκλεισα O2 και με το ζόρι βρήκα εισητήρια αν και ήμουν από τους πρώτους που μπήκα. Υπήρχε τόση ζήτηση που μια ώρα μετά βγάλανε ανακοίνωση για δεύτερη μέρα 8/7. Είναι βαριά φανέλα πως να το κάνουμε
Έκλεισα για 8/7 - γνωρίζοντας ότι πάντα το ίδιο κάνουν στο Λονδίνο. Ανακοινώνουν μια βραδιά και μόλις φτάσουν τα εισιτήρια σε ένα 80% ανακοινώνουν και τη δεύτερη. Φαίνεται από τα κενά στις ημερομηνίες άλλωστε που έχουν δύο βραδιές κλεισμένες.
Δε θα εκπλαγώ αν ανακοινώσουν και τρίτη ημερομηνία στο Λονδίνο. Μιλάμε για την πόλη τους, μια πόλη 10 εκατομμυρίων, και για μια αρένα που χωράει (μόλις) 20.000 κόσμο.
That said, όσο νωρίς κι αν μπεις στην ticketmaster και την axs να ξες ότι παίζουν τόσες προπωλήσεις πριν το general sale (πρόχειρα fan club και συνδρομητές o2, livenation, μετά είναι τα εισιτήρια που είναι δεσμευμένα για χορηγούς, όσους έχουν Amex κλπ) που πάντα τα περισσότερα εισιτήρια φεύγουν πριν καν ανοίξει το general sale.
θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν κάνουν τρίτη στο Λονδίνο, ειδικά αν υπολογίσουμε ότι αυτή τη φορά υπάρχει proper UK tour πριν το Λονδίνο. Από ότι φαίνετε θα είμαστε αρκετοί έλληνες εκεί το ΣΚ, λέτε να κανονίσουμε κάνα τσιμπούσι πριν τη συναυλία. Εγώ θα είμαι εκεί και τις δύο μέρες.