Κάποιος να αλλάξει το όνομα του από Ζβεν σε Ροζ Καντ παρακαλώ!
Έλα κάπου όπα και ο κόσμος με τις μαλακίες όμως, έτσι;; Δεν φέρνεις χόρτο σε συναυλία ρε φίλε, πως να το κάνουμε τώρα; Φάκιν νον-γκρικ κάντς όλοι σας
Summary
[σάρκασμ]
Fuckin green cunts ήθελε εδώ
Αν δεν φερεις χορτο στην συναυλια που θα φερεις; Στην κυριακατικη λειτουργια;
Καλά τα λες εσύ, αλλά θα ήταν φασάρα να έριχνες λίγο στα θυμιατά
Το σίγουρο είναι ότι για να πηγαίνει κάποιος στη λειτουργία δε χρειάζεται έξτρα δόση χόρτου
ευγενικούλης εδώ. αϊντε βρε μπρεξιτιρ. που θα κάμεις και μπούλινγκ στον γκαντζα σμοκιν μπράδα. ουρτ. One love.
Μου φαίνεται τελευταία ο Βρουτακος θέλει λίγο… skunkworks για να χαλαρώσει
Δεν είναι και ότι καλύτερο το χόρτο σε κλειστό χώρο, αλλά ρε μλκ Μπρους, let it be
Ο μπρουσακος εχει γινει αρκετα μαλακας
Νομίζω κι εγώ ότι γερνάει και παραξενευει παρά πολύ
Dianno αλανι για παντα στο λιμανι
Ε ναι, αφού από όλους τους, άντε να κολλάει μόνο ο Αντριαν. Κι αυτόν δεν τον λες και σιγουρακι Manu, έτσι; Από τον συνδυασμό ψαρέματος - μπαντανας φουλαριού το υποθέτω και μόνο.
δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς, αλλά τον τύπο τον λένε Blaze ξργ, αυτό ήταν το αστείο
Χμφφφ ναι, μάλλον καρφώθηκα τσάμπα
Blaze it (το γαρο), Blaze ο τραγουδιστής της καρδιάς μας, δεν κόλλησε με τους υπόλοιπους και πως να κολλήσει αφού είναι ξενερωτοι και δεν κολλάνε (μπαφους) εκτός ίσως τον Σμιθ μπλα-μπλα, n’est-ce pas?
εκεί πίστεψα ότι το πήγαινες, αλλά το Manu δεν το έπιασα και λέω, άσε να το διαλευκάνω μην κι έχω καταλάβει ό,τι να 'ναι