Iron Maiden

20 Likes

:joy:

Κάποιος να αλλάξει το όνομα του από Ζβεν σε Ροζ Καντ παρακαλώ!

1 Like

Έλα κάπου όπα και ο κόσμος με τις μαλακίες όμως, έτσι;; Δεν φέρνεις χόρτο σε συναυλία ρε φίλε, πως να το κάνουμε τώρα; Φάκιν νον-γκρικ κάντς όλοι σας

Summary

[σάρκασμ]

4 Likes

Fuckin green cunts ήθελε εδώ

7 Likes

Αν δεν φερεις χορτο στην συναυλια που θα φερεις; Στην κυριακατικη λειτουργια;

2 Likes

Καλά τα λες εσύ, αλλά θα ήταν φασάρα να έριχνες λίγο στα θυμιατά

2 Likes

Το σίγουρο είναι ότι για να πηγαίνει κάποιος στη λειτουργία δε χρειάζεται έξτρα δόση χόρτου :crazy_face:

3 Likes

ευγενικούλης εδώ. αϊντε βρε μπρεξιτιρ. που θα κάμεις και μπούλινγκ στον γκαντζα σμοκιν μπράδα. ουρτ. One love.

1 Like

Μου φαίνεται τελευταία ο Βρουτακος θέλει λίγο… skunkworks για να χαλαρώσει

Δεν είναι και ότι καλύτερο το χόρτο σε κλειστό χώρο, αλλά ρε μλκ Μπρους, let it be

5 Likes

Ο μπρουσακος εχει γινει αρκετα μαλακας

1 Like

Νομίζω κι εγώ ότι γερνάει και παραξενευει παρά πολύ

2 Likes

11 Likes

Dianno αλανι για παντα στο λιμανι

1 Like

12 Likes

τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν κόλλησε με τους Maiden αυτή η τυπάρα

1 Like

Ε ναι, αφού από όλους τους, άντε να κολλάει μόνο ο Αντριαν. Κι αυτόν δεν τον λες και σιγουρακι Manu, έτσι; Από τον συνδυασμό ψαρέματος - μπαντανας φουλαριού το υποθέτω και μόνο.

3 Likes

δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς, αλλά τον τύπο τον λένε Blaze ξργ, αυτό ήταν το αστείο

Χμφφφ ναι, μάλλον καρφώθηκα τσάμπα :rofl:

Blaze it (το γαρο), Blaze ο τραγουδιστής της καρδιάς μας, δεν κόλλησε με τους υπόλοιπους και πως να κολλήσει αφού είναι ξενερωτοι και δεν κολλάνε (μπαφους) εκτός ίσως τον Σμιθ μπλα-μπλα, n’est-ce pas? :crazy_face:

1 Like

εκεί πίστεψα ότι το πήγαινες, αλλά το Manu δεν το έπιασα και λέω, άσε να το διαλευκάνω μην κι έχω καταλάβει ό,τι να 'ναι

1 Like