Τι πίνετε ρε παιδιά ?
Manu Chao ρε!
εγώ αυτή τη στιγμή θα πιω περιπτερόκρασο Μαύρος Λύκος Κρήτης
Εγώ χαίρομαι που δεν κάνουμε αυτή τη συζήτηση στο κάγκελο συναυλίας των maiden, θα μας είχε κατουρήσει κυριολεκτικά ο Ντικ
Σ’ αυτήν την περίπτωση θα έπινα κάτι λίγο καλύτερο από τον Κρητικό Λύκο (έτσι λέγεται τελικά)
Τώρα που είπαμε για κατούρημα, όταν ο ίδιος ήταν πιτσιρικάς έριξε legit κατούρημα μέσα σε φασόλια που έφαγαν καθηγητές του (το περιγράφει γλαφυρά στο what does this button do), τώρα που μεγάλωσε έγινε αυστηρός κριτής των πάντων.
Φυσικά και είναι πάντα legit ένα κατούρημα σε φασόλια και φυσικά οι μπαγλαμάδες που τα έτρωγαν άξιζαν το κάτουρο του κοντού γουιρντο μέχρι την τελευταία σταγόνα. Έτερον εκατερον.
είναι κρίμα εκει που παρουσίαζε κατι βλακειουλες στην τηλεόραση, που δεν σκέφτηκε να κάνει εκπομπές μαγειρικής. φασολάδα, με τσισάκια, αλα πουτσομεσαγιορ, μακαρόνι με γραβιέρα λε τυρ’ντε πιπί, κουραμπιέδες με πιτυρίδα, αλα ντικι κι άλλες νοστιμιές. μη δίνω ιδέες.
Ο ήρωας εδώ είναι τα γαμημένα φασόλια, ο Ντίκι (το κλέβω ανερυθρίαστα, ζέχνει βρετανίλα) και οι καθηγητές του είναι απλοί κομπάρσοι. Θα μπορούσε να είναι ο Φίντο και ο Ντίντο, η Ελένη και ο Κωνσταντίνος κλπ. Αλλά όσοι τρώνε φασόλια, όχι αυτοί που αναγκάζονται να τα φάνε με μία κάνη περιστρόφου στον κάθιδρο τους κρόταφο, οι άλλοι, αυτοί που ηδονίζονται κιόλας, ε, αυτοί είναι άξιοι της μοίρας τους.
Αν είχαν διατηρήσει ικανές δόσεις αγγλικού χιούμορ θα είχαν χωρέσει στο βίντεο αποσπάσματα από την τελευταία συναυλία στην Αθήνα και το γνωστό “ατυχές συμβάν”, δεδομένου ότι ήταν όντως κάτι ξεχωριστό και unforgettable, έστω και με την… αρνητική έννοια!
Αν τον είχε αποκαλέσει fucking cunt θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον!
(Αλήθεια τώρα, ποιος νοιάζεται πλέον για τις “ιντριγκαδόρικες” δηλώσεις της Sharon Arden;)
Αν κ ηθελα πολυ δεν πηγα blaze σαλονικα. Πηγε κανεις; το σετλιστ που ειδα δεν με ενθουσίασε.
Τέλεια ήταν. Η καλύτερη συναυλία του Blaze από άποψη προσέλευσης και χαμού. Δεν μπορούσες να κάνεις βήμα. Υπήρχε μεγάλη δίψα για αυτά τα κομμάτια. Πολύς κόσμος δεν τον είχε ξαναδεί και έπαθε πλάκα. Και οι Absolva κέρδισαν τις εντυπώσεις. Δεν είχα ξαναδεί τον Luke Appleton να παίζει κιθάρα και είχα την εντύπωση ότι θα είναι απλά ο ρυθμικός κιθαρίστας. Όχι. Μπορεί όντως να παίξει.
Ο Blaze σε τρομερή κατάσταση, προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού ακόμα και με το Angel and the Gambler. Ακούσαμε Sign Of the Cross στο tempo στο οποίο πρέπει να παίζεται live. Έπαιξε και 3 δικά του από το τελευταίο άλμπουμ, χωρίς να γίνει καθόλου κοιλιά. Θα μπορούσε ίσως να παίξει Lightning Strikes Twice και Blood on the World’s Hands. Δε νομίζω να χαλάστηκε κανείς. Καιρό είχα να δω τόση χαρά σε live.
Στο τέλος, τα γνωστά. Φωτογραφίες, τζίφρες, χαιρετούρες με όλο το μαγαζί.
Φέρτε τον ξανά το καλοκαίρι!
Γιατί, οι ρυθμικοί κιθαρίστες απλώνουν ρούχα?
ρυθμικός κιθαρίστας alert
Ποιο ηταν το θρυλικο μελος που υποστηριζε οτι ο ορος ρυθμικος κιθαριστας εφευρεθηκε μονο και μονο για να τον αποδωσουμε στον Hetfield γιατι στην πραγματικοτητα ειναι κουλος και δεν μπορει να παιξει σολο? Σπαω το κεφαλι μου και δεν μπορω να θυμηθω γμτ.
14 τραγούδια έπαιξε αν είδα καλά; λίγα δεν είναι;