Έπαιξε νομίζω από τις 22:15 και το πάρτι τελείωσε στις δώδεκα. Με sign of the cross, the clansman και the angel and the gambler (στην full εκδοχή! Χαχα), λογικό να μην έμεινε χρόνος για κάνα δυο ακόμη.
σίγουρα θα περάσουμε καλά και με αυτά…
Κάποια τραγούδια τα τράβηξε παραπάνω, με λίγα λόγια σε κάθε εισαγωγή, σταμάτα/ξεκίνα, παιχνίδι με τον κόσμο, αστειάκια. Δείτε απλά τι έκανε με το Angel and the Gambler. Χωρούσαν άλλα δύο τραγούδια, σίγουρα.
Τον είδα προχθές στην Ξάνθη για πρώτη φορά.Πέρασα απίστευτα ωραία. Σε τραγούδια όπως τα futureal, man on the edge, clansman, sign of the cross εγινε πανικός (σε μια φάση πίστεψα ότι θα καταρεύσει το πάτωμα και θα βρεθούμε στο bar απο κάτω) Ο Blaze είναι απίστευτα συμπαθητικός τύπος και στα δικά μου μάτια τουλάχιστον μου βγάζει και μια μελαγχολία…Το angel and the gambler (και εδω έγινε χαμός) είναι τόσο fun τραγούδι που θα γουσταρα να το ακουσω απο maiden ( την single edit εκδοση του)
Πολυ καλος ο Blaze χθες. Ωραια η μπαντα και γενικα αξιζει κα τον δειτε.
. Εγω θα ηθελα το Edge of darkness γαμωτ
Σε αλλες βραδιες επαιζε Lightning και Doctor Doctor, κριμα που βγηκαν
Ο Bruce ουτε παραξενεψε ουτε γέρασε. Απλα προφανως ανεχοταν πολλα που τον ενοχλουσαν ολα αυτα τα χρονια και πλεον ειναι σε θεση να μπορει να βγαλει τα απωθημένα του χωρις να ρισκαρει καριερες κλπ. Αλλωστε και η φασαρια που ειχε κανει στο εστιατοριο ξενοδοχειου πριν πολλα χρονια επειδη καποιος αναψε τσιγαρο , σε εποχες που δεν υπηρχε απαγόρευση στην Ελλαδα , έδειχνε το τι θα ακολουθήσει. Και ισως καλα κάνει.
Εποχές ποτοαπαγοήτευσης στην Αμερική όπως λέμε.
Well ο Λώρης ανέβασε φωτογραφία από την συναυλία του 2018 και κάτι γράφει περί επιστροφής. Οπότε έχουμε ελπίδες υποθέτω.
Αν μιλας για τη φωτο στη σελιδα του Rockwave που ανεβηκε χτες, δε μοιαζει για Malden
Έτσι διάβασα σε κάτι άρθρα. Ότι ήταν από εκεί. Βγάζει νόημα γενικά αλλά θα δείξει…
Η φωτο εκεινη ειναι 100% απο maiden το 18. Αλλα δεν έχει σημασια. Υποθετω την εβαλε ως κλασική πλεον φωτο του terra vibe.
Αν μιλαμε για την ιδια φωτο, ειναι ξεκαθαρα απο priest
Αυτη ειναι οντως απο Maiden, που την ποσταραν; Εγω ελεγα για αυτη
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0wANtHUZhyU3xgk4tHR2khj4dxkboFF7Jfo1Lz4KZTqzx7fwTwL6G6Ct3tJzrzeyxl&id=114709405233667&eav=AfYSKRzRPt1tTcYe6C04OfmLhrxen2eMihGeVdH-wAuvQW-P8d76pEmVVaRirJlhpXA&m_entstream_source=timeline&paipv=0
Λύθηκε το πρόβλημα! Εχεις δίκιο.
Ρομπι Γουίλιαμς τελικα!!!