Iron Maiden

Μιλανο επειδή έκλεισα με τον αδερφό μου, πήγε 100αρι το ένα. Νομίζω οτι η Κρακοβία είναι κοντά στα 75

καλά, αμα δεν παίξει αλέξη, που δεν τους κόβω, άλλη μια απο τα γ-ίδια, σχεδόν θα ναι με ενκορ, τα γνωστά στανταράκια. το δεν σουτζούκου, καλό μεν, αλλά απέναντι σε Somewhere, χάνει κατά κράτος. δλδ τι να πω, άμα δεν έχει αλέκο… να καεί και το παλιάμπελο. αν έχει, να οργανωθούμε να το δούμε… αλλά γουρούνι στο σακί, τούρ…

Μιλανο και εγω, λιγο πανω απο 100

1 Like

Ρε φίλε να σε ρωτήσω, αρχικά έχεις ψαχτει με κατάλυμα? Και δεύτερον δεν θα έχει παπαριές με διαχωρισμό εισιτηρίων έτσι?

Δεν εχω ψαχτει ακομα για καταλυμα, ειναι νωρις αλλα μου εχουν πει οτι δεν ειναι πολυ ακριβα στο μιλανο. Νομιζω οτι εχει διαχωριστικο γιατι εβγαζε μια επιλογη gold circle που δεν ειχε εισιτηρια διαθεσιμα.

Όλο και γυροφερνω την ιδέα για Κρακοβία… Συγκριτικά με άλλες χώρες τα 75€ φαντάζουν εξαιρετική τιμή και πάντα ήθελα να δω αυτή την πόλη…

Το σετλιστ φοβάμαι . Και θα το μάθουμε τέλη Μαίου

2 Likes

τρομερή, προτείνεται ανεπιφύλακτα. Φαντάζομαι είναι στην Τάουρον αρένα; Μια χαρά χώρος για συναυλίες

2 Likes

???

Προσυπογραφω και με τα δυο χερια.

1 Like

Δεν τους εμπιστεύομαι ότι θα παίξουν πάνω από 3 κομμάτια από SiT … Εκ των οποίων το ένα χαλαρά το wasted years

Δεν είμαι και στο μυαλό τους , απλή αίσθηση από την μικρή εμπειρία μου από λάιβ τους ( 4 φορές )

Νομιζω ειναι 5 απο το ενα και 5 απο το αλλο. και μετα οτι περισευει

1 Like

Κι εγώ αυτό έχω καταλάβει από τα hints της αφίσας

Αν ειναι 5 οποια και αν ειναι απο το somewhere μιλαμε για ιστορικο setlist

Ζω για εναρξη με caught

6 Likes

Κι εμένα το απωθημένο μου είναι το Caught

Και ένα sea of madness παρακαλώ, βασικά οτιδήποτε πέρα από wasted years να παίξουν από το SiT είναι σοβαρός λόγος να τους δεις σε αυτό το τουρ

Δώρο για τα γενέθλια μου :heart: Killers Eddie :metal::metal::metal:

25 Likes

Ίσως το μόνο γενέθλιο ποστ σου που δεν αναφέρεται η ηλικία :wink:

10 Likes

Χαχαχα 33 :joy::joy::joy:

8 Likes

Κατ’ αρχήν να χαιρόμαστε την @evanthia , κατά δεύτερον, όπως υπονόησε η χθεσινή εορτάζουσα, σήμερα έχει επέτειο το…

killers

…που είδε το φως της κυκλοφορίας 42 χρόνια πριν, μόλις 10 μήνες μετά το πρώτο τους, διάστημα πολύ μικρό που εξηγείται από το γεγονός ότι πολλά από τα κομμάτια που βρίσκονται εδώ υπήρχαν ήδη και ήταν δοκιμασμένα σε live συνθήκες!
Στο μεσοδιάστημα αυτό όμως οι Maiden είχαν προλάβει να αλλάξουν κιθαρίστα, με τον Smith να το παίρνει απόφαση ότι οι Urchin δεν πάνε πουθενά, όπως και να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του Martin Birch πίσω από την κονσόλα. Δύο κομβικές κινήσεις προς την κατεύθυνση της συμπλήρωσης της “χρυσής” σύνθεσης που έφερε τους Irons κυρίαρχους στα metal eighties!
Ανεξάρτητα από το που πήγαν από εκεί κι έπειτα οι Maiden, εμείς αγαπάμε Παυλάρα και, εννοείται, ότι το Killers είναι μεγάλη δισκάρα με το δικό του καθόλου ευκαταφρόνητο fan club!

20 Likes

60€ κοντα στο san siro για να εχω σιγουρη επιστροφη με ποδια