Χαρακτηριστικότατα κομμάτια! Αν και έγραψαν αρκετή μουσική και ΠΡΙΝ το 2000 αν δεν απατώμαι. Επίσης, μεγάλη μπάντα, μην ξεχνιόμαστε.
Μόλις είδα Κόμο Εσταίς Αμίγκος. Γελάω δυνατά. Χίλιες φορές Educated Fool ξέρω γω.
Χαρακτηριστικότατα κομμάτια! Αν και έγραψαν αρκετή μουσική και ΠΡΙΝ το 2000 αν δεν απατώμαι. Επίσης, μεγάλη μπάντα, μην ξεχνιόμαστε.
Μόλις είδα Κόμο Εσταίς Αμίγκος. Γελάω δυνατά. Χίλιες φορές Educated Fool ξέρω γω.
Δε σε καταλαβαινω σε αυτο το κομματι…
Επειδή δεν υπάρχω εκεί , γι’αυτό. Αλλά αν ακούσεις το When two worlds collide ανάποδα θα με ακούσεις να λέω ότι αγαπώ τα μήλα (αναφορά σε Εδέμ).
:lol:
IRON MAIDEN: Tokyo Concert Filmed For Upcoming DVD
[I]According to IRON MAIDEN singer Bruce Dickinson, the group’s concert in Tokyo, Japan tonight (Saturday, February 16) was filmed for an upcoming DVD. No further details are currently available.
IRON MAIDEN’s June 10, 2007 headlining performance at the Download festival at Donington Park, Leicestershire, England was also professionally recorded for future DVD release. A clip from that show can be viewed below.
[/I]
DVD’s DVD’s και πάλι DVD’s.
Εγώ λέω ότι δεν έχει κάποιος δικαίωμα να εκφέρει άποψη για τους Maiden αν δεν έχει το Single Can I Play With Madness/The Evil That Men Do από την Ten First Years Collection γρατζουνισμένο κάτω δεξιά και με κομμένη την φωτογραφία που οι Maiden και ο Mr.Bean ειναι σε ζουρλομανδύες.
EDIT: Και το ΑΜΟΛΑΝΤ είναι ΑΜΟΛΑΤΙΣΚΛΑΝΙΕΣ (ΧΧΧΧΧχαααααχαχαχαχαχαχα !!! Σε καλό μου…).Σοβαρά μιλάω , μάπα είναι …
Εμένα μου αρέσουν πολύ οι maiden, τους έχω δει 3 φορές (την 2η που ήρθαν, όχι) και θα ξαναπάω απλά γιατί κάνουν καλό show και από ό,τι είδα, το set list τους έχει περισσότερα κομμάτια μέχρι το powerslave (ορόσημο) και λιγότερα από τα μετέπειτα. Έτσι και ξεκινήσει στο live και παίζει πολύ από το 7th son, θα πλακώσω τις τεκίλες μαργαρίτες στην Cuervo.
Έχουν αρχίσει να το παραγαμάνε νομίζω…
Ωραια νεα!!!Προσωπικα οσα και να βγαλουν θα τα παρω…ειναι απλα MAIDEN τελος!
Εχουν αρχισει να το παραγαμανε?Τι προβλημα εχετε εσεις.Ας βγαλουνε και 100 λαιβ.Το ιντερνετ ειναι διπλα μας.Δε χρειαζετε να τα αγορασετε.Αμα εχετε συνειδηση ενος σωστου ανθρωπου που ακουει μουσικη,δε θα αγοραζατε οτι και αν σας θελουν να αγορασετε.
Προσωπικα ας βγαλουν καθε συναυλια που εχουν κανει,το οτι ειμαι φανατικος οπαδος τους δε σημαινει πως πρεπει να αγοραζω οτι βγαλουν8)
Aν και μεγαλος οπαδος των μειντεν συμφωνων πως το εχουν παραγαμ…
Ρε συ παοκτση το θεμα δεν ειναι μονο αν θα το αγορασουμε η οχι.Ειναι το πως μας βλεπει ας πουμε…σαν φιλους της μπαντας η σαν καταναλωτες μονο…Ασε που προσωπικα το death on the road δεν μ αρεσε καθολου(ειδικα σαν σκηνοθεσια).Και αυτον τον smallwood ποτε δεν τον πηγαινα(δεν ξερω ποσο οφ τοπικ ειναι αυτο…)
Προσωπικα δε με πειραζει.Ισα ισα δε θα χρειαστει να ψαχνω και bootleg για αυτη την περιοδεια.
@Kiratzos
Για το death on the road δεν εχεις δικιο.Και σαν εκτελεσεις και και σαν παραγωγη ειναι ισαξιο(για μενα)με το rock in rio
@Epitaph
Δηλαδη οποιος δεν εχει ενα single με ενα απο τα χειροτερα τραγουδια των maiden(βλ. can i play with madness) που απορω γιατι το παιζουν ακομα ενω υπαρχουν τραγουδαρες στον ιδιο δισκο δεν μπορει να εκφερει αποψη για τους maiden;
Kαθαρα προσωπικη αποψη σε εαυτο που λες ειναι οτι μαλλον φταιμε και εμεις οι οπαδοι που τα συγκροτηματα σαν τους μειντεν εχουν φτασει να βγαζουν 3 λαιβ ενα δισκο… …
αυτο που το στηριζεις φιλε μου???
συμφωνω απολυτα.Το θεμα ειναι αμα θα τσιμπησουμε στο δολωμα η θα τους κανουμε να καταλαβουν πως ετσι οπως μας βλεπουν δεν οφελει σε τιποτα παρα να ασχημαινει την εικονα τους προς τους οπαδους…Μου φαινετε πως δε θα τους αρεζε καθολου αμα εβγαζαν αυτα τα dvd και τα επαιρναν ελαχιστοι.Αλλα φυσικα αυτο δε προκειται να γινει ποτε
Μαν σε αυτό απλώς αστειευόμουν/ειρωνευόμουν !!chill out! και όντως μπορεί το can i play with madness να είναι χιλιοπαιγμένο αλλά το single μέσα έχει κάποια γαμάτα τραγούδια !!
Το στηρίζω στο ότι ήταν με διαφορά ο πιο κουραστικός δίσκος σε όλη την καριέρα τους. Και μάλλον αυτό οφείλεται στην παραγωγή (δεν είμαι κανας ειδικός αλλά δε μ’'αρεσε).Σε φάσεις προτειμώ ακόμα και το Virtual XI απο το AMOLAD…
:eek: :eek: :eek:
Τη γραφική άποψη μου για το ΑΜΟΛΑΔ τη ξέρετε, μην επανααμβάνομαι:lol:
[/B]
Εισαι βλασφημος…
Είμαι ο άτιμος τι να κάνω??Δηλαδή ντάξει το For The Greater Good Of God, παίζει να είναι και ένα απο τα χειρότερα που έχουν φτιάξει.Βέβαια εγώ μπορεί ποτέ να μη φτιάξω ουτε καν ένα τέτοιο αλλά ως οπαδός τους για 10 χρόνια λέω ότι δε μου άρεσε.τσαντίζω μερικούς αλλά έιναι άποψη μου.Άμα βάλεις τα μισά τραγούδια να παίξουν θα βρω περισσότερο ενδιαφερον άμα βάλω 4 φορές το mercenary (στην 5 πεθαίνεις αυτόματα :P) .Brighter Than A Thousand Suns πολύ καλό απο την άλλη.
:eek: :eek: :eek:
Μη συνεχίζεις, σε παρακαλώ. Δε νιώθω καλά.