Iron Maiden

δεν τους λατρεύω απλά…είναι οι θεοί μου!! 8)

• 1000
    Kαι φοβάμαι, πλέον σαν κορόιδα…

Το παίζουν ακόμα γιατί για τον καθένα που δεν το γουστάρει υπάρχουν άλλοι 10 που το γουστάρουν και τρελλαίνονται να το ακούν (σαν και`μενα…)

Δεν καταλαβένω γιατί μερικοί τυπάδες που μισούν τους maiden μπένουν στο θέμα που έχει φτιαχτεί μόνο και μόνο για αυτους!!!#-o

Πες μου οτι απ’ ολα τα κομματια του ΣΣΟΑΣΣ υπαρχουν 10/11 fans που να γουσταρουν να ακουσουν πανω απ ολα Can I Play για να τρελαθω τελειως…

+1

Το Can I Play With Madness είναι τρελή κομματάρα8)

Σχετικά με τα DVD, ελπίζω μη φτάσουν σε επίπεδο Manowar:p Εννοείται πως δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα αγοράσουμε, αλλά χτυπάει άσχημα στο μάτι, πως να το κάνουμε. Βέβαια ξέρεις οτι θα αξίζουν τα λεφτά σου και με το παραπάνω.

Ας βγάλουν και τον τελευταίο δίσκο να τελειώνουμε. Και να είναι αξιοπρεπέστατος!

Μετά ο Bruce πιστεύω θα ασχοληθεί με τη καριέρα του. Και καλά θα κάνει.

Και μετά από 5-6 χρόνια άντε ένα reunion :lol:

Δεν είπα αυτό, αλλά ότι υπάρχουν 10/11 φανς που θεωρούν ότι ανάμεσα σε όλα τα άλλα κομμάτια του δίσκου είναι κομματάρα και το Can I Play With Madness…

Σωστός ο sharuman!!!:wink:

Παιδια,ειναι χαλαρα θεματα εμπορικοτητος.Οπως εχετε δει,εδω μεσα οι μισοι μπαινουν και ποσταρουν"the trooper,run to the hills,the number of the beast κορυφαια"

Χωρις να διαφωνω πως τα τραγουδια πολυ καλα,αυτοι οι τυποι νομιζουν πως οι maiden ειναι = αυτα τα τραγουδια.Αρα πολυ πιθανον αμα οι μειντεν παιξουν τα “μη” κλασσικα,να απωθησουν οπαδους τετοιυς απτους οποιους παιρνουν τα λεφτακια τους.Και πιστεψτε με ειναι παρα πολλοι,αν και οχι αναλογια 10/11 που ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο

Όταν οι maiden όταν διμιουργήθηκαν ήταν κάτι το διαφορετικό για την εποχή τους αλλά τώρα σε θέμα στίλ και μόνο είναι ένα απλό heavy metal συγκρότημα, οπότε δεν νομίζω ότι αυτό που τραβάει τους ακροατές είναι το διαφορετικό, αλλά η τρομερή φωνή του Bruce το ταλέντο του κιθαρίστα,του drumer και του μπασίστα κλπ!!!:slight_smile:

Και του πληκτρά! Έλα ρε michael θεέ 8)

Και του πληκτρά ναι τον ξέχασα! Το ξέρω είμαι απαράδεκτη sorry!!!:frowning:

Κανεις λαθος.Οι μειντεν ειναι πλεον μετα το 2000 ενα μοντερνο heavy metal συγκροτημα,οπως και τα 3 τελευταια αλμπουμ του μπρους.Δεν εχουν και μεγαλη σχεση με τα πραματα του ογδοντα.

Μοντέρνο χμμμμ…Εννοείς έχουν εκσυχρονίσει τη μουσική,μελωδίες κ.λ.π. ? Λοιπόν άκου το Wicker Man No More Lies και μετά άκου το Running Wild των Priest και το Throw Down The Sword από Wishbone Ash…Από το AMOLAD δεν έχω βρει κάτι που να μοιάζει με άλλο αλλά πραγματικά με κούρασε πιο πολύ από τα BNW + DOD…

Αυτό προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από το να προσπαθούσαν να κάνουν κάτι που να μοιάζει στα 80’s :wink:

[quote=“Sharuman,post:808,topic:3255”]

Έχουν αρχίσει να το παραγαμάνε νομίζω…[/QUOTE]

δεν είσαι αναγκασμένος να το αγοράσεις … #-o #-o #-o #-o #-o

Iron Maiden και πάλι Iron Maiden!!!http://www.desktoprating.com/wallpapers/music-wallpapers-pictures/iron-maiden-music-wallpaper-1024x768.jpg

την παραπανω εικονα εχω αφισα στο δωματιο μου.Και γαμω τους Eddie,αυτος μαζι με τον live after death

Το Wasted Years το γραψε ο Smith…δε νομίζω να χε στο μυαλό του την σχέση Dickinson/Harris

Δείτε αυτό:

¶λλο αυτό και άλλο το να ασκώ κριτική :wink:

Ελεος, αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι μοντερνοι…

Οχι απλα δεν εχουν μεγαλη,αλλά καμμία σχεση με αυτα των 80s!Αυτα των 80s ειναι το λιγοτερο κλασσικα…Οσον αφορα τα των 2000 και μετα πραγματικα με κουρασαν.Δεν τρελαθηκα κιολας.Ισως γιατι η εκτυφλωτικη λαμψη των 80s δεν με αφησε…Σιγουρα ειναι καλυτερα απο αυτα με των Bailey(κυριως λογω του Bruce και του Adrian).Θεωρω οτι τα 3 τελευταια προσωπικα του Bruce ειναι καλυτερα απο οτι εχουν κανει οι Maiden απο την Fear of the dark περιοδο και μετα.Δικη μου άποψη καταθέτω.