Iron Maiden

Σχολιο Γεωργιου στην εκπομπη του για τους Iron Maiden μετα απο ερωτηση τηλεθεατη αν θα παει στην συναυλια τους, ΓΓ:“Οχι, δεν θα παω.Πηγα περσι στην συναυλια που εκαναν εδω.Δεν με ενθουσιασαν, σαφως ειναι μεγαλο συγκροτημα αλλα ειναι β’ σκαλας αλογα, ειναι β’ κατηγοριας.Δεν ειναι πως να το πω, ξερεις, δεν ειναι Metallica…”

:roll:

Ενταξει το ειπαμε,οι μεταλλικα γαμανε στα λαιβ,αλλα οχι και β σκαλας.Ο τυπος δε ξερει τι λει

Kαλα αν περιμενουμε απο αυτον τον αναθρωπο γνωμη…:roll: Θα θελα να ηξερα ποιους αλλους θεωρει α κατηγοριας…η γενικα ποια αλλα μεταλ συγκροτηματα ξερει…

Καταρχάς μιλάτε καλύτερα στον Γεωργίου. Είναι από τους αγαπημένους μου “δημοσιογράφους”. Αν όχι ο αγαπημένος!

Επίσης εγώ σε άλλη εκμπομπή τον θυμάμαι να εκθειάζει τους Maiden και να λέει ότι είναι οι μόνοι που στέκονται τόσο άψογα παρά την ηλικία τους, και ότι οφείλεται στο ότι είναι σωστά άτομα και δεν έκαναν καταχρήσεις. Και έθαβε Ozzy!

Μιλάμε ο Γεωργίου είναι θεός!! Κρίμα που δεν είναι πια στην TV

Δεν ξερω ρε συ παοκι.Ισως ειναι το nick,ισως ειναι το αβαταρ,ισως ειναι η αληθεια.Κατι με ωθει να διαφωνησω μαζι σου.:stuck_out_tongue:
Οντως γαμανε οι μεταλλικα στα λαιβ αλλα οι maiden ειναι το κατι αλλο.Δε συγκρινονται:metal: :metal: :metal:

Σορρυ αλλα που ακριβως διαφωνεις μαζι μου?:-s

παιδιά ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ το ίδιο κ το ίδιο ? σταματήστε το οφφτόπικ παρακαλώ

Στο Blue Sky είναι.

Ξέρεις κάθε πότε?

Κάθε Κυριακή βράδυ μετά τις 12 και κάτι.

Απλα νομιζα πως ειπες πως οι metallica ειναι καλυτεροι live απο maiden

Στο Lime Wire παίζει ένα video Fear Of The Dark που είναι γ…το!!!

τωρα ακουω το γαμαει

http://knac.com/article.asp?ArticleID=6172

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη με Nicko McBrain, Steve Harris & Adrian Smith.

But if you?re talking about an absolutely fantastic audience then you?re probably talking between Buenos Aires, Argentina or Santiago, Chile because I think they?re probably the two most insane?in a good way?audiences.

Έχω να το λέω ότι το κοινό της Αθήνας είναι φανταστικό και το πιο ενθουσιώδες σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που πάντα προσπαθούμε να βάζουμε την Ελλάδα στο πρόγραμμα μας όταν περιοδεύουμε παρά το ότι μερικές φορές είναι δύσκολο - για γεωγραφικούς λόγους

2 δηλωσεις σε διαφορετικο χρονο απο τον πανμεγιστο Steve…:roll: :roll: :roll: :roll:

Ποια Ελλάδα…!!! Έχεις δει τι γίνεται στη Νότια Αμερική? Το 'χουν πει πολλές φορές ότι Βραζιλία, Χιλή, Αργεντινή κτλ. είναι το καλύτερο κοινό… και μάλιστα την ίδια γνώμη έχουν τα περισσότερα συγκροτήματα.

να πω την αληθεια οχι, κατι Live των Pantera εχω δει που γινεται πραγματικα χαμος
δεν ξερω
δεν τον κατηγορω καθολου
απλα δεν μαρεσει να το λες αυτο καθε φορα στο κοινο που παιζεις

Παρε και το αγαπημενο του κοινο να δεις.

ΥΓ:Αν και αποτι θυμαμαι ειχε πει ενα απτα πιο ενθουσιωδες.Για διευκρινησε το

Όποιοι είναι maiden-αδες έχασαν χθες βράδυ απίστευτη ελληνική tribute μπάντα στην πρώτη της εμφάνιση.
Λέγονται MAIDENANCE, παίζουν τρελλά.

Γιατι τα πηρε ο Bruce?

O Bruce ξεκιναει το alexander και στη μεση λεει forget it και ακουγεται το iron maiden.Why?