γιατι ποτε δεν ειχαν σκοπο να το παιξουν,απλως ξερουν πως το θελουμε στην ελλαδα τραγουδησε λιγο το ρεφραιν.Δεν ηταν οτι θα το επαιζε:lol: :lol:.Ασε που δεν θυμοταν και τα λογια το κοινο
Oντως δεν ειχαν ουτε εχουν σκοπο να παιξουν τον αλεξανδρο,πραγμα που παραμενει απο τα μεγαλυτερα μυστηρια στην πορεια τους.Προσωπικα οσο και να προσπαθησα δεν βρηκα καποια αιτια που να ευσταθει.
Λετε να ειναι επειδη δε θελησαν να παρουν θεση στο σκοπιανο; 

Οσο για το συγκεκριμενο δεν ξερω αν απλα ειπε λιγο απο το ρεφραιν απλα για να το πει και μετα σταματησε ή σταματησε λογω του κοινου.
Τι video είναι αυτό? Ξευτιλίκια!!
πχ εγω θα εβγαζα εξω τα fear , iron maiden , run to the hills  και θα επαιζα τα the evil that men do , infinite dreams , where eagles dare(το αγαπημενο μου)
[QUOTE=Scourge Of God;324576]Intro - Churchill’s Speech, ‘Aces High’, ‘2 Minutes To Midnight’, ‘Revelations’, ‘The Trooper’, ‘Wasted Years’, ‘The Number Of The Beast’, ‘Run To The Hills’, ‘Rime Of The Ancient Mariner’, ‘Powerslave’, ‘Heaven Can Wait’, ‘Can I Play With Madness?’, ‘Fear Of The Dark’, ‘Iron Maiden’. Encore: ‘Moonchild’, ‘The Clairvoyant’, ‘Hallowed Be Thy Name’. QUOTE]
Μετα το Heaven Can Wait και μέχρι το encore θα μπορούμε να πάμε για βρώμικο και μπύρες! Για όλα φροντίζουν οι Maiden…
:lol: :lol: :lol: :lol:
το can I play …μαρεσει παντως…
Kαι μένα μου αρέσει. Γενικά όλα τους μου αρέσουν, δεν γράφουν πατάτες τα παλικάρια, απλά τα χρόνια περνάνε και δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις πρωτότυπους. Περιστρέφονται γύρω από αυτά που ξέρουν να κανουν καλά και η αλήθεια είναι ότι το κάνουν πολύ καλά ακόμα. Τα τελευταία άλμπουμ τους βρίσκονται πάντα σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και περιλαμβάνουν και κάμποσα εξαιρετικά κομμάτια στο καθε ένα, χωρις βέβαια να μπορώ να πω ότι καθορίζουν και την εποχή τους. Ακόμη και τα άλμπουμ με τον Blaze που δεν είχα ποτέ ακουσει έως αυτό το μήνα, μου άρεσαν αρκέτα εκτός ίσως απο τα φωνητικά που κάπως μου ξύνισαν.
Γενικά όλα τους σχεδόν μου αρέσουν απλά κάποια λιγότερο και κάποια αλλα περισσότερο…
1 χρονος περασε…πω πω σαν τωρα θυμαμαι “Good evening Athens.These Colours Don’t Run…”
IRON MAIDEN To Release ‘Somewhere Back In Time’ Collection
British heavy metal legends IRON MAIDEN will release a very special album on May 12 via EMI Records to chart the first decade of the band’s extraordinary career. The CD celebrates the essence of the current tour by featuring most of the essential tracks from the band’s first seven studio albums and one live album, recorded between 1980 and 1989, and is aptly entitled “Somewhere Back In Time”.
Το tracklist είναι:
01. Churchill Speech (0.49)
02. Aces High (4.36)
03. 2 Minutes To Midnight (6.00)
04. The Trooper (4.11)
05. Wasted Years (5.06)
06. Children Of The Damned (4.35)
07. The Number of The Beast (4.53)
08. Run To The Hills (3.53)
09. Phantom Of The Opera – Live (7.21)
10. The Evil That Men Do (4.34)
11. Wrathchild – Live (3.07)
12. Can I Play With Madness (3.31)
13. Powerslave (6.47)
14. Hallowed Be Thy Name (7.12)
15. Iron Maiden – Live (4.50)
Ουδέν σχόλιο. 
ας τους σταματησει καποιος
Δεν σταματανε με τιποτα.
Αν βγάλω το 5, είναι τέλειο!
Ενταξει δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαδτηκα,αλλα ειναι και λογικο.
Ειναι αδυνατον να φτιαξεις ενα cd με τα καλυτερα 15 τραγουδια των maiden μεχρι το 7th son.Eιδικα οταν καποιες θεσεις ειναι κλεισμενες απο τραγουδια-συμβολα μεν,οχι τιποτα σπουδαιο δε(βλ. iron maiden και σε πολυ μικροτερο βαθμο wrathchild)
Aπλα το θεμα ειναι οτι οντως ειναι αχρειαστη μια τετοια συλλογη
επιεικως απαραδεκτη αυτη η αποφαση , εντελως ανουσια
πρεπει να ναι πολυ πορωμενος καποιος να το παρει ή νεος οπαδος…
δεν σταματουν με τπτ…
Ε φυσικά, τι να πάρεις? Τα έχω όλα τα κομμάτια, στις εκτελέσεις που θα είναι. Έλεος.