γιατι ποτε δεν ειχαν σκοπο να το παιξουν,απλως ξερουν πως το θελουμε στην ελλαδα τραγουδησε λιγο το ρεφραιν.Δεν ηταν οτι θα το επαιζε:lol: :lol:.Ασε που δεν θυμοταν και τα λογια το κοινο
Oντως δεν ειχαν ουτε εχουν σκοπο να παιξουν τον αλεξανδρο,πραγμα που παραμενει απο τα μεγαλυτερα μυστηρια στην πορεια τους.Προσωπικα οσο και να προσπαθησα δεν βρηκα καποια αιτια που να ευσταθει.
Λετε να ειναι επειδη δε θελησαν να παρουν θεση στο σκοπιανο;
Οσο για το συγκεκριμενο δεν ξερω αν απλα ειπε λιγο απο το ρεφραιν απλα για να το πει και μετα σταματησε ή σταματησε λογω του κοινου.
Τι video είναι αυτό? Ξευτιλίκια!!![-X
θα ξαναγκρινιαξω παλι , αλλα οταν ερθουν σε μας εδω θα παιξουν την αγια εξαδα?
(trooper , fear of the dark , run to the hills , the number of the beast , iron maiden , hallowed be thy name)
αν δεν αντεχουν , ας αφησουν το 3ο και το 5ο και ας βαλουν καποιο κομματι απο την εποχη της περιοδειας που γινεται προς τιμην της
δεν λεω καυλα μεγαλη ειναι να ακους τα παραπανω , αλλα μας τα παιξαν (και ας μην ημουν:( ) το 2005(πλην fear…) , μας τα ξαναπαιξαν και το 2007(ημουν:) )
το 2005 τηρησαν κατα γραμμα την περιοδεια : ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΜΠΟΥΜ
τοσο δυσκολο ειναι να το τηρησουν και τωρα?
7th son of 7th son(ειδικα αυτο) , alexander , stranger in a strange land πρεπει να ειναι μεσα οπως και δηποτε!
Λοιπον.Οπως τα βλεπω εγω τα πραγματα.Συμφωνω κι εγω μαζι σου οτι πρεπει να παιχτουν τραγουδια απο την εποχη της περιοδειας ανεξαρτητα με το αν τα θεωρει καποιος καλυτερα ή χειροτερα,γιατι εξαλλου για αυτα γινεται η περιοδεια.Δεν εχει νοημα διαφορετικα.Αρα το fear of the dark οσο κι αν ειναι το αγαπημενο μου πιστευω πως δεν εχει θεση στο πνευμα της περιοδειας.
Οσο για τα αλλα δυστυχως το iron maiden επειδη θεωρειται τραγουδι-συμβολο δεν προκειται να το γλιτωσουμε ποτε.Ακομα για μενα συναυλια των maiden χωρις hallowed be thy name δεν υφισταται.Αρα 2 σιγουρα.Τωρα αν επρεπε να παιξουν αλλο ενα απο αυτα ας επαιζαν trooper γιατι το θεωρω πολυ ανωτερο απο τα αλλα δυο,τα οποια θεωρω και ως ενα βαθμο υπερεκτιμημενα χωρις αυτο ομως να αλλοιωνει την αξια τους.Ολα αυτα + αλλο ενα τραγουδι απο early days(πχ 22 acacia avenue,revelations,where eagles dare,flight of icarus,children of the damned κατι τελος παντων)
Οσο για 7th son of 7th son καλυτερα να το ξεχναμε αφου ηδη υπαρχει ενα μεγαλο τραγουδι στο σετ,το πολυ ανωτερο rime,ενω ο alexander δεν παιχτηκε ποτε(οπως προειπα πραγμα που αποτελει μεγαλο μυστηριο για μενα:-k )και ουτε προκειται ενω κατι αναλογο συμβαινει με το only the good die young.
Λογικες επιθυμιες τα stranger in a strange land,caught somewhere in time,infinite dreams,the evil that men do(esto anti tou can i play with madness:wink: )
τις προαλλες στο Σιδνευ παιξανε το Revelations.οντως το fear δεν εχει καμια σχεση με το πνευμα της περιοδειας.εδω θα πρεπει να καταλαβουν οτι πρεπει να παιξουν το Alexander(το οποιο δεν με πολυτρελαινει αλλα θα ναι αλλη φαση να το ακουσω λαιβ)
για αυτο που λες με τις early days συμφωνω.δεν ξερω τι αλλο να πω , αναμενουμε
καπου ειδα στο φορουμ ενας ελεγε οτι θα αλλαξει το set list στο 2ο και 3ο μερος της περιοδειας
οσο για το the evil that men do νομιζω το παιζουν κανονικα, αφου παντα ειναι στο set list των Maiden
no evil that men do till now[-X
απο οσο θυμαμαι απο τον 7ο γιο υπαρχουν μονο τα clairvoyant,moonchild,can i play with madness
Αυτά είναι τα κομμάτια που έπαιξαν οι Iron Maiden στην πρώτη συναυλία της ?Somewhere Back In Time World Tour 2008? στην Ινδία:
Intro - Churchill’s Speech, ‘Aces High’, ‘2 Minutes To Midnight’, ‘Revelations’, ‘The Trooper’, ‘Wasted Years’, ‘The Number Of The Beast’, ‘Run To The Hills’, ‘Rime Of The Ancient Mariner’, ‘Powerslave’, ‘Heaven Can Wait’, ‘Can I Play With Madness?’, ‘Fear Of The Dark’, ‘Iron Maiden’. Encore: ‘Moonchild’, ‘The Clairvoyant’, ‘Hallowed Be Thy Name’.
εχεις δικιο νομιζα ηταν δεδομενο:)
πχ εγω θα εβγαζα εξω τα fear , iron maiden , run to the hills και θα επαιζα τα the evil that men do , infinite dreams , where eagles dare(το αγαπημενο μου)
[QUOTE=Scourge Of God;324576]Intro - Churchill’s Speech, ‘Aces High’, ‘2 Minutes To Midnight’, ‘Revelations’, ‘The Trooper’, ‘Wasted Years’, ‘The Number Of The Beast’, ‘Run To The Hills’, ‘Rime Of The Ancient Mariner’, ‘Powerslave’, ‘Heaven Can Wait’, ‘Can I Play With Madness?’, ‘Fear Of The Dark’, ‘Iron Maiden’. Encore: ‘Moonchild’, ‘The Clairvoyant’, ‘Hallowed Be Thy Name’. QUOTE]
Μετα το Heaven Can Wait και μέχρι το encore θα μπορούμε να πάμε για βρώμικο και μπύρες! Για όλα φροντίζουν οι Maiden…
:lol: :lol: :lol: :lol:
το can I play …μαρεσει παντως…
Kαι μένα μου αρέσει. Γενικά όλα τους μου αρέσουν, δεν γράφουν πατάτες τα παλικάρια, απλά τα χρόνια περνάνε και δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις πρωτότυπους. Περιστρέφονται γύρω από αυτά που ξέρουν να κανουν καλά και η αλήθεια είναι ότι το κάνουν πολύ καλά ακόμα. Τα τελευταία άλμπουμ τους βρίσκονται πάντα σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και περιλαμβάνουν και κάμποσα εξαιρετικά κομμάτια στο καθε ένα, χωρις βέβαια να μπορώ να πω ότι καθορίζουν και την εποχή τους. Ακόμη και τα άλμπουμ με τον Blaze που δεν είχα ποτέ ακουσει έως αυτό το μήνα, μου άρεσαν αρκέτα εκτός ίσως απο τα φωνητικά που κάπως μου ξύνισαν.
Γενικά όλα τους σχεδόν μου αρέσουν απλά κάποια λιγότερο και κάποια αλλα περισσότερο…
1 χρονος περασε…πω πω σαν τωρα θυμαμαι “Good evening Athens.These Colours Don’t Run…”
IRON MAIDEN To Release ‘Somewhere Back In Time’ Collection
British heavy metal legends IRON MAIDEN will release a very special album on May 12 via EMI Records to chart the first decade of the band’s extraordinary career. The CD celebrates the essence of the current tour by featuring most of the essential tracks from the band’s first seven studio albums and one live album, recorded between 1980 and 1989, and is aptly entitled “Somewhere Back In Time”.
Το tracklist είναι:
01. Churchill Speech (0.49)
02. Aces High (4.36)
03. 2 Minutes To Midnight (6.00)
04. The Trooper (4.11)
05. Wasted Years (5.06)
06. Children Of The Damned (4.35)
07. The Number of The Beast (4.53)
08. Run To The Hills (3.53)
09. Phantom Of The Opera – Live (7.21)
10. The Evil That Men Do (4.34)
11. Wrathchild – Live (3.07)
12. Can I Play With Madness (3.31)
13. Powerslave (6.47)
14. Hallowed Be Thy Name (7.12)
15. Iron Maiden – Live (4.50)
Ουδέν σχόλιο.
ας τους σταματησει καποιος
Δεν σταματανε με τιποτα.
Αν βγάλω το 5, είναι τέλειο!
Ενταξει δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαδτηκα,αλλα ειναι και λογικο.
Ειναι αδυνατον να φτιαξεις ενα cd με τα καλυτερα 15 τραγουδια των maiden μεχρι το 7th son.Eιδικα οταν καποιες θεσεις ειναι κλεισμενες απο τραγουδια-συμβολα μεν,οχι τιποτα σπουδαιο δε(βλ. iron maiden και σε πολυ μικροτερο βαθμο wrathchild)
Aπλα το θεμα ειναι οτι οντως ειναι αχρειαστη μια τετοια συλλογη
επιεικως απαραδεκτη αυτη η αποφαση , εντελως ανουσια
πρεπει να ναι πολυ πορωμενος καποιος να το παρει ή νεος οπαδος…
δεν σταματουν με τπτ…
Ε φυσικά, τι να πάρεις? Τα έχω όλα τα κομμάτια, στις εκτελέσεις που θα είναι. Έλεος.