Near to the east…
Πεφτουν τα τσιμεντα
Απίστευτο…Σοκ…
Ολα καλα!
You won🤝
Θα πεσουν να πεθανουν εδω…
Πάλι καλά που δε θα παιχτεί ποτε επι ελληνικού εδάφους, γιατί θα ήταν και η τελευταία εμφάνιση τους εβερ
Πάντως τώρα πιστεύω θα τους δώσουν γη και ύδωρ οι δικοί μας για να τους φέρουν το 24 που θα είναι το ίδιο tour.
Εγώ αρχίζω σιγά σιγά να ψάχνω εισιτήρια για οποία πόλη βολεψει
Αν σιγουρευτεί το βράδυ
Τι μπορεί να γίνει αν το παίξουν εδώ ρε μάγκες…
Εκατον σαρανταδυο εφτακοσιες χιλιαδες καπνογονα
Ισως να μην τελειωνε το τραγουδι - θα το εκοβε ο κομπλεξας
Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το ευχαριστηθουμε όσο νομίζουμε/φανταζόμαστε γιατί θα σκανε καπνογόνα στη μάπα μας
ΑΝ το παίξουν, μπορεί να το βγάλουν από τη σετλιστ το 2024
Από κει και πέρα πάω με τα γόνατα σαν άλλη Τήνο
Περιμένω να δω σετλιστ, θέλω και loneliness και όλα τα καλουδια
Θα πρέπει να υπάρξει σε βίντεο official αυτή η εκτέλεση επι ελληνικού εδάφους. Εύχομαι να γίνει κάτι τέτοιο.
Σοκ κ δέος.
Αν δεν περάσει αυτή η περιοδεία από την Ελλάδα, θα είναι η μεγαλύτερη εκδίκηση του Bruce για όσα τραβάει τόσα χρόνια
Προσωπικά 2 τραγούδια θα ήθελα να ακούσω όταν τους δω σε λίγο καιρό. Hell on Earth και Loneliness. Το ΑΤG είναι σίγουρα αναπάντεχο plus. Αλλά ιο πιθανότητες για Loneliness αυτόματα μειώθηκαν στο 0.1%.
μαντεψια και απο μενα.
προσωπικά πιστευω οτι απο somewhere θα παιξουν caught, wasted, heaven και αλεξανδρο.
το θεωρω απιθανο να μας εκπληξουν περαιτερω,αν και ηδη ξεπερασαν τον συντηρητικό εαυτο τους με αυτες τις προσθηκες.
απο senjutsu πιστευω (και ελπιζω) σε hell on earth και parchment.
τα υπολοιπα η ιδια κονσερβα.
και παλι , πολυ καλα ειναι.
Λατρεύω τόσο πολύ τον δίσκο που οτι και να παίξουν μου είναι το ίδιο νομίζω.
Ισως ελαφρώς λιγότερο να θέλω το Heaven και Wasted γιατί τα είδαμε και το 08 κιόλας.
Απο κει και πέρα εγώ προσωπικά αν γίνει κανένα θαύμα και ακούσω Deja Vu θα πλαντάξω σα μωρό παιδί.
Απ τις πρώτες εφηβικές αγάπες.
Τίποτα δεν τραβάει. Μόνος του τραβιέται επειδή έχει γίνει παράξενος.
Ποτέ δεν κατάλαβα τον τόσο ντόρο για ένα από τα πιο μέτρια τραγούδια των μειντεν και ακούω μειντεν από τα 12. Συνεχίστε
Συνεχίζουμε