Γιατί για κάποιους είναι αριστούργημα
Δεν χρειαζεται να καταλαβεις
Και το stranger θα παίξει.
Άμα παίξει χωρίς το “r” ανάβω εγώ όλα τα καπνογόνα.
Μακάρι να έρθουν Ελλάδα, και όταν ακουστεί η εισαγωγή του Alexander, να αναψουν 100 καπνογονα και να το διακόψει αμέσως ο Bruce φωνάζοντας “Greek cunts” και τα γνωστά. Θα γίνει σφαγή από κάτω.
Πέρα από τη πλάκα, εγώ είμαι υπέρ της οποιασδήποτε προσθήκης στο ήδη συνηθισμένο και προβλέψιμο σετλιστ. Για μένα το Stranger In A Strange Land είναι μεγάλη καψούρα και το θεωρώ σιγουρακι, γιατί είναι και single. Το Alexander, εκτός της θεματολογίας του (η οποία κάνει μια απλή ιστορική αναφορά και τίποτα παραπάνω) θεωρώ ότι έχει εξαιρετική δομή, build up, ρυθμό, κλπ. Με λίγα λόγια είναι εξαιρετικό τραγούδι, όπως επίσης εξαιρετικό είναι και το αγαπημένο μου To Tame A Land.
Caught somewhere in time - wasted years - stranger - heaven - Αλέκος - stratego - darkest hour - writing - days of future past - hell on earth - trooper - fear ironmaiden - hallowed - number
ωπ! ναι το ξεχασα! ειναι και στο τρειλερ!
βγαζω caught?
δεν ξερω,πολλα μου φαινονται για μειντεν!
παντως, μετα απο χρονια,εχω μια ανυπομονησια για το σετ και ας μην εχω σκοπο να τους δω.
45 ευρω τα μπλουζακια βλεπω. Λιγο ελεος ρε αχορταγοι - και αυτο ειναι προς ολους που πουλανε >10 φορες πανω απο το κοστος.
Τελικά είναι μέχρι και φυσιολογικός ο Λαρς
Το είδα κι εγώ , απαράδεκτες τιμές κι αυτοί
Παπάρια φυσιολογικός είναι. Sorry αλλά εγώ δεν πήρα ούτε από Metallica με 35 ευρώ, αν και μου άρεσε το γκρι. Με τέτοιες τιμές, μόνο σε sale στο κατάστημά τους, κι αν το βρω. Θυμάμαι ότι το μπλουζάκι από Βουκουρέστι (που είχα πάει) το είχα πάρει κάτι του στυλ 15 ευρώ σε sale.
Παμε λίγοοοοο!!
Στο Instagram Ironmaiden.brazil έχει live stream
Intro Από blade runner…θεέ μου
Caught Somewhere In Time λέει!!
ΝΑΙ…ξεκινησαν και τα ohhhhhh
Mε απλα το πρωτο κομματι γινεται σεισμος παγκοσμιως!
Η μεγαλυτερη μπαντα στην ιστορια της μουσικης!
Stranger δεύτερο!
Τα χάπια μου φέρτε μου!!
Θα μας αρρωστήσουν και θα μας τα ξαναπάρουν χοντρά , δεν τη γλιτώνω
Bάλτε spoiler για όσους τυχόν δε θέλουν να ξέρουν το set list!
Αλλά εντυπωσιακό 1-2…