Iron Maiden

Oxi και μετριο το Number Of The Beast.Μην τρελαθουμε κιολας…

εκτος του οτι περιεχει τον απολυτο maiden υμνο hallowed be thy name,εχει τα κλασικα number of the beast kai run to the hills καθως και τα πολυ καλα 22 acacia avenue,children of the damned,prisoner

σιγουρα δεν εχει την ποιοτητα του 7th son και εχω μετανιωσει την ψηφο που του ριξα αλλα δεν παυει να ειναι απο τους καλυτερους και κλασικους δισκους των maiden

Συμφωνω ειδικα σε σχεση με τα υπολοιπα,to number ειναι πολυ μετριο εχει 3-4 τραγουδια “πατατες”.Το 7th ειναι απο τα πιο ολοκληρωμενα αλμπουμ τους μαζι με το somewhere in time kai to piece of mind.

αν οι πατατες ειναι τα Gangland , Invaders , Prisoner τοτε συμφωνω…

παντως και το Children Of The Damned ποτε δεν μαρεσε…το 22 Acacia Avenue ειναι πολυ καλυτερο κομματι , ειναι τραγουδαρα

Η γνώμη μου πολύ απλά είναι οτι το Number Of The Beast είναι ένα άνισο άλμπουμ. Περιέχει ύμνους (Hallowed Be Thy Name, Children Of The Damned, 22 Acacia Avenue, Prisoner), χιτάκια που εγώ προσωπικά τα θεωρώ υπερεκτιμημένα μέτρια κομμάτια (Run To The Hills, το ομώνυμο) και πατάτες (Gangland, Invaders). Αν έβαζα σε σειρά προτίμησης τα άλμουμ των Maiden θα έμπαινε μετα τα 7th Son, Powerslave, Piece Of Mind, Iron Maiden, Somewhere In Time. Όλα τους είναι πολύ πιο ολοκληρωμένα και ισορροπημένα άλμπουμ χωρίς μέτριες στιγμές για μένα. Βέβαια τα παραπάνω δεν σημαίνουν οτι δεν αναγνωρίζω την ιστορική αξία του Number. Απλά το θεωρώ άνισο. Η λέξη “μέτριο” ίσως ήταν τραβηγμένη απο μέρους μου:p

Nταξει κοιταξε να δεις τα gangland,invaders και γω τα θεωρω υπερτατες πατατες.Συμφωνω και για υπερεκτιμημένα κομμάτια (Run To The Hills, το ομώνυμο).ωστοσο οταν ενας δισκος εχει τον απολυτο υμνο μιας μυθικης μπαντας,2 κλασικα κομματια εστω κι αν ειναι υπερβολικα υπερεκτιμημενα και αλλα 3 γαματα δεν μπορει να ειναι μετριος.Απλα

Οχι και μετριο το Number of the Beast…

Παντως με τιποτα δεν γινεται να διαλεξω, αν το κανω δηλαδη θα ειναι στην τυχη, αλλα σιγουρα θα ειμαι αναμεσα σε Iron Maiden, Powerslave, Somewhere in Time και Seventh Son με το πρωτο και το τεταρτο να υπερισχυουν ισως λιγο…

edit: Ελεος ρε, εχετε το AMoLaD και δεν εχετε το Iron Maiden και το Killers :S

Kαλά μέτριο το Number δεν το λές με τίποτα, κυρίως βέβαια λόγω της ιστορικής του αξίας και όχι τόσο μουσικά. Ντάξει έχει τις δύο πατάτες αλλά αυτό δεν μειώνει τόσο πολύ την συνολική αξία του. Γενικά οι Maiden (κατα την προσωπική μου αποψη, μην αρπάζεστε) δεν είναι σε θέση να βγάλουν μέτριο άλμπουμ, απλά κάποιοι δίσκοι τους είναι καλύτεροι από τους υπόλοιπους. Αν σώνει και καλά θα έπρεπε να χαρακτηρίσω κάποιο αλμπουμ ώς μέτριο, αυτό θα το αναζητούσα ανάμεσα σε εκείνα που δεν υπάρχει ο Ντικινσον…

Άρα συμφωνούμε σχεδόν απόλυτα. Το Hallowed όντως είναι ο ύμνος τους και το συγκαταλέγω άνετα μέσα στα 3-4 αγαπημένα μου κομμάτια τους. Δεν μπορώ όμως να κρίνω έναν δίσκο από κάποια μόνο από τα κομμάτια που περιέχει. Και μια και μιλάω για ανισότητα, παρατήρησα οτι δεν υπάρχει στο poll το Fear Of The Dark. Μιλάμε για άλμπουμ φαινόμενο, θεωρώ οτι είναι απο τα πιο ξεκάθαρα μέτρια άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Έχει κάποια κομμάτια όχι απλά καλά αλλά θεϊκά (Be Quick, From Here To Eternity, Afraid To Shoot, Wasting Love, Fear Of The Dark), ενώ τα υπόλοιπα είναι σχεδόν χάλια. Γνώμες;

Το Number of the Beast μετριο?

Δε θα αναφερω τα καλυτερα γιατι ολα γαμουν,απλα θα αναφερω το χειροτερο που λεγεται gangland που ειναι φανερα υποδιαιστερο απτα αλλα,παραυτα ακουγεται ευχαριστα.(δε συμπεριλαμβανω τη καινουρια εκδοση με το Total Eclipse)

Κι απο τι θα τον κρινεις;

Απλα Το Number of the Beast με τον υμνο που ακουει στο ονομα Hallowed,τα δυο κλασικα + τα αλλα 3 παρα πολυ καλα κομματια κανει ενα αξιομαχο συνολο που δεν μπορει να φτασει ομως καποιους αλλους δισκους.

Για το fear συμφωνω.Εκτος του ομωνυμου και των Afraid To Shoot, Wasting Love,Judas Be My Guide(δεν τρελαινομαι κιολας) ειναι πολυ κακος.

Καλα κανει και δεν υπαρχει στο poll το Fear Of The Dark,γιατι ειναι μετριο.Εδω ομως υπαρχει ακομα kai to x factor των 2(βαρια 3) κομματιων.Πιστευω πως απο το πολλ θα πρεπε να λειπουν τα αλμπουμ της 10ετιας του 90 + καποιο εκ των killers(καθαρα υποκειμενικα),dance of death ή το a matter of life and death

Τι ειστε εσεις ρε μετριο σε σχεση με τα υπολοιπα ειπα χαλαρωστε λιγο…ε πως να το κανουμε δλδ το number και το powerslave εχει κομματια που μολις αρχιζουν πατας νεχτ για να ακουσεις το επομενο.Μετριο σε σχεση με τα υπολοιπα των maiden ειπα,οχι μετριο σε σχεση με το καινουριο των ταδε…

Η πρόταση μου που έχεις κάνει bold είναι ξεκάθαρη και η ερώτηση σου άτοπη νομίζω. Το οτι δεν θα κρίνω ένα δίσκο από “κάποια μόνο κομμάτια” προφανώς σημαίνει οτι θα τον κρίνω απο το “σύνολο των κομματιών”.

Αν το fear ειχε 3-4 κομματια λιγοτερα θα ηταν πιο συμπαγης δισκος.Συνηθως τα περισσοτερα maiden εχουν και απο μια πατατα μεσα εκτος απο τα somewhre,7th son και piece γιαυτο τα θεωρω και τα πιο ολοκληρωμενα απο αυτα που εχουν βγαλει.

Το 7τη son σιγουρα…Απο εκει και περα σε μικρη αποσταση ειναι τα iron maiden,piece of mind,somewhere in time και μετα τα powerslave,number…και killers…To fear of the dark ειναι οντως ανισο αν κ προσωπικα το childhood’s end μ αρεσει.Αυτο που δν μ αρεσει ειναι η φωνη του dickinson.Χειροτερο θεωρω το x factor χωρις ομως να το θεωρω κατι λιγοτερο απο μετριο.Βασικα πιστευω οτι ισχυει αυτο που ειπε ο about music οτι δηλαδη οι μειντεν ειναι αδυνατο να βγαλουν κατι κατω του μετριου.

Το Virtual XI σε σόκαρε τόσο πολύ, που το απέβαλες από τη μνήμη σου;:lol:

Γραψε λαθος.Ξεχασα να διαβασω το ‘‘καποια μονο’’.#-o

Eδώ θα διαφωνήσω. Το Fear Of The Dark είναι ο αγαπημένος μου δίσκος και προσωπικά βρίσκω κάθε κομμάτι κορυφαίο.

Λοιπον,επειδη μιλαω και με αλλους οπαδους των μειντεν,δεν ειμαι μονος στον κοσμο μου,σχεδον ολοι το λενε,πως ειτε τους αρεσει ο δισκος πολυ ειτε λιγο το X-Factor ειναι ο καλυτερος δισκος της δεκαετιας του 90’.Προσωπικα τωρα,πιστευω πως το χ φακτορ εχει το καλυτερο τραγουδι των μειντεν ονοματι Sign of the Cross,αρα ακομα ενα κινητρο να το βαλω στο οπτιον.Οπως βλεπεις επισης εχουμε εδω ατομα,που το αγαπημενο τους,οπως ο σαρουμαν,ειναι το φεαρ οφ δε νταρκ.Προσπαθησα να καλυψω τις περισσοτερες επιλογες…

Δε γινεται να μου λες οτι καλυψες τις περισσοτερες επιλογες οταν λειπει το iron maiden(που στο κατω κατω ειναι και ιστορικος δισκος) και να υπαρχουν και τα δυο τελευταια(δε μιλαω καθολου για την αξια τους,απλα σχολιαζω το πολλ μην παρεξηγηθω κιολας:p )

Σαν τεχνικά καλύτερο και πιο ώριμο ψήφισα το Seventh Son. Προσωπική αδυναμία όμως το Somewhere In Time. :smiley: