Iron Maiden

Εγω σου εξηγησα.Αμα ηταν να βαλω ιστορικης αξιας,θα ειχα διαφορετικα κριτηρια.Γνωριζω πολλους οπαδους και απο τις συζητησεις μας ξερω τι αρεσουν στους περισσοτερους.Και σας ειπα,μιλαμε για iron maiden…Εφοσον εχουν 14 αλμπουμ και το πολ εχει 10 οψιον παντα θα ναι καποιος δυσαρεστημενος.Σε καποιες αλλες μπαντες,ενα αλμπουμ να βαζες δε θα λεγαν κιχ…

Πιστεύω οτι ο μόνος λόγος ύπαρξης στο poll των άλμπουμ απο X-Factor και μετά είναι το γεγονός οτι μικρότερα σε ηλικία άτομα έμαθαν τους Maiden μέσα απο αυτά οπότε λογικά έχουν και υψηλή θέση στις προτιμήσεις τους για συναισθηματικούς κυρίως λόγους. Δεν το βρίσκω καθόλου κακό, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι θεωρώ τους δίσκους αυτούς ιδιαίτερα καλούς, απλά αξιοπρεπείς είναι για μένα.

Ki εγω γνωριζω αρκετους οπαδους και δεν νομιζω τοσοι πολλοι να εχουν στην 1η θεση της προτιμησης τους καποιο cd απο τη χειροτερη(αντικειμενικα) περιοδο των maiden.Tεσπα αποψεις.

Α και κατι που ξεχασα

An oντως το sign of the cross ειναι το καλυτερο τραγουδι των maiden(πολυ πιθανο,προσωπικα το θεωρω ενα απο τα κορυφαια) τοτε σε καμια περιπτωση δεν ειναι αυτο που υπαρχει στο x factor,οπου κατακρεουργειται απο τον αμπαλο,αλλα αυτο του rock in rio

Ε εντάξει δεν κατακρεουργείται κιόλας, απλά ο Dickinson είναι σκάλες ανώτερος τραγουδιστής από τον Bayley (έτσι γράφεται?). Πάντως δεν θα έλεγα οτι είναι το κορυφαίο τραγούδι των Maiden. Απλά αυτό, το Clansman, το Ghost Of The Navigator και 1-2 ακόμα με το ζόρι, είναι τα μόνα κομμάτια της μετά-Fear Of The Dark ιστορίας των Maiden που στέκονται άξια δίπλα στους ύμνους του παρελθόντος. Κατά τη γνώμη μου πάντα:p

Αυτό ακριβώς!

Νταξει, οχι και κατακρεουργειται το Sign of the Cross απτον Bayley…Προσωπικα πιστευω καλυτερα το λεει.

Οσο για την μετα-FotD εποχη οι Maiden βγαλαν πολλες τραγουδαρες, μεχρι και στο AMoLaD. Απλα το 80% των τραγουδιων του ΒNW δεν μπορω να τ ακουσω παρα μονο απτο RiR. (βασικα πλεον καθολου δεν μπορω να τ ακουσω αλλα τεσπα :p)

1.Δεν ειπα οτι το sign of the cross ειναι το καλυτερο τραγουδι των maiden.απλα me bruce στα φωνητικα συγκαταλεγεται στα κορυφαια των maiden

2.για το αν κατακρεουργειται το εν λογω τραγουδι απο το blaze ακουστε το ρεφραιν του τραγουδιου.δε χρειαζεται καμια συγκριση με το bruce για να πει κανεις οτι το λεει χαλια

3.Επειδη βλεπω μια ταση υποτιμησης των μετά-Fear Of The Dark maiden θα πω τα εξης:μην κρινουμε κατι μονο επειδη δεν ειναι κλασικο,δλδ οντως βγαλαν (λιγες ως ελαχιστες) πατατες αλλα οι τελευταιοι δισκοι των maiden δεν μπορουν να ειναι seventh son of a seventh son oute powerslave η οτιδηποτε αλλο κλασικο.ειναι ολα πολυ καλοι δισκοι(δεν αναφερομαι στην περιοδο blaze οπου για μενα υπαρχουν μονο τα clansman,sign of the cross,lord of the flies και παντα με φωνητικα του bruce) και δε θα πρεπε να τα ‘‘καιμε’’ επειδη ακριβως δεν ειναι seventh son of a seventh son.αν ξεφυγουμε απο τη συγκριση θα δουμε οτι προκειται για σπουδαιες δουλειες

1.Δεν κατακρεουργειται καθολου.Αντιθετα πιστευω οτι ειναι και καλυτερο το στουντιο βερσιον,γιατι το instrumental part(το μεγαλυτερο μερος του τραγουδιου δηλαδη) ακουγεται πολυ καλυτερα.

2.Το ρεφραιν το λεει μια χαρα ο blaze,μη σου πω οτι του δικενσον του φευγει και η ανασα στο λαιβ…

3.Συμφωνω με την τελευταια προταση σου απολυτως

Oxι ρε αλλα ειναι ο πρωτος αυθεντικος μεταλ δισκος που πηρα οποτε εχει συναισθηματικη αξια για μενα.Εν τω μεταξυ τοτε ειχα πορωθει μαζι του.Και για ακρετο καιρο.Τωρα πια το θεωρω μετριο αλλα με καποια κομματια να μ αρεσουν πολυ.

Επισης θεωρω οτι τα τραγουδια που γραφτηκαν για τον bailey καλυτερα να τα τραγουδαει ο ιδιος οπως και αυτα που γραφτηκαν για τον dianno καλυτερ ανατα λεει ο ιδιος.Αυτη τη γνωμη δεν μου την αλλαζει κανεις.Οσο καλυτερος τραγουδιστης και να ειναι ο Βρασιδας(και οσο θεος) εκεινα τα τραγουδια τα προτιμω απο εκεινους.

Ti να περιμενεις απο μπαοκτση ανθρωπο;:stuck_out_tongue:

Τεσπα αποψεις.Εγω πιστευω οτι ο blaze καλως η κακως δεν εχει το βαθος της φωνης για ενα τραγουδι οπως αυτο.Και γενικοτερα ποτε δεν το συμπαθησα.Ισως ειναι καλος αλλα οχι για maiden

σαν σημερα βγηκε το ντεπουτο και θρυλικο album Iron Maiden πριν 28 χρονια

για μενα ο καλυτερος δισκος τους…

Up The Irons!!!

ω θεε,κάθε μέρα θα υπάρχει λόγος για νέο ποστ σ’αυτό το θρεντ:p

κι ομως…ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το κανει…

Ποιος απο τους δυο;Ο Βruce ή ο Adrian;

μακαρι να ηταν ετσι και το θρεντ των scorpions ε?:stuck_out_tongue:

Ας κρατούσαν τον Ούλη και θα χαν τέτοιες προσδοκίες για τα θρεντ τους !!

MAIDEN ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/player/popup/?rn=3906861&cl=7534233&ch=4226715&src=news

οπ δεν εχω γραψει εδω:p

Το πρωτο φυσικα… maiden ηταν το πρωτο μεταλ γκρουπ που ακουσα… νταξ ο,τι και να πω λιγο ειναι:!:

Αγαπημενος δισκος το seventh χαλαρα…

Στην αρχη τρελαθηκα μαζι τους αλλα πλεον τους βαριεμαι αφανταστα… Θα παω μαλακασα αλλα μονο αν μπορεσω να πηδηξω κ τους δω τζαμπα…

Καλό πήδημα!