Iron Maiden

Ίσως να γίνει μια εκτεκατσμενη 2-3 χρόνια τουρνε για 50 years , αντε και ένας δίσκος και τέλος

1 Like

An Announcement from Iron Maiden

As The Future Past Tour concludes after 81 shows to over 1.4 million fans, from Ljubljana to the Coachella Valley and from Western Australia to Sao Paulo, Iron Maiden are delighted to announce that stepping in behind the kit for 2025 is a name familiar to many of our fans – Simon Dawson, a former session drummer and Steve’s rhythm section partner of the past 12 years with British Lion. A native of Suffolk, England, Simon first teamed up with Steve Harris back in 2012. He debuted on three tracks on the first British Lion album and all of the second critically acclaimed ‘The Burning’, plus the many subsequent tours in the US, UK, Europe, Australia, Japan, New Zealand &, most recently, both Mexico and South America.

Iron Maiden celebrate their 50th Anniversary next year with The Run For Your Lives Tour starting in Budapest on May 27th.

5 Likes

Όχι ρε δεν κλαίμε καθόλου μην ξαναπεί κανείς. Οπότε αν καταλαβαίνω καλά, πάνε με σεσιονα στα λάιβ, και ο Νίκο θα παίξει τα τύμπανα στον τελευταίο δίσκο. I am ok with that.

4 Likes

Η ανακοίνωση δε λέει τίποτα για το ποιος θα παίξει στο νέο δίσκο και αν θα είναι ο τελευταίος…

Νicko ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!! Χαρις σε εσενα αγορασα καποτε τυμπανα, εξαιτιας σου πορωθηκα με αυτα. Ηταν απο τις πρωτες μου συναυλιες δεν θυμαμαι ίσως και η πρωτη οταν ειχες ερθει το 2002 Θεσσαλονικη με κατι σεσιοναδες νομιζω nediam nori καπως ετσι και ειδα live πρωτη φορα μελος της αγαπημενης μου μπαντας. Εχω ακομα κρατημενη τη vhs που υπεγραψες τοτε απο το donnighton.
Σε ευχαριστω , σε αγαπω!!
Υ.Γ Welcome Simon.

15 Likes

Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος (ίσως το έχετε ήδη γράψει, δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα σχόλια σας), ο Nicko αποσύρεται από τις live περιοδείες. Παραμένει μέλος των Maiden στο studio.

2 Likes

Για τα πόστς περί του πόσο θα παίζουν ακόμη και υστεροφημία κλπ (βρμ τώρα να τα βρω να τα κάνω quote), καλώς ή κακώς όταν παίζεις σε 50-60-70 χιλιάδες κόσμο, τα βλέμματα πάνε πρώτα στον τραγουδιστή και μετά στον “πολύ σημαντικό”, εδώ τον Χάρις. Οι υπόλοιποι είναι στην κατηγορία “παίξαν τέλεια ή όχι ”.

Οι μεγάλες μπάντες όπως οι Maiden δε γίνανε μεγάλοι επειδή θέλανε λεφτά ή επειδή άκουγαν τον κόσμο, κάνουν αυτό που θέλουν όπως το θέλουν. Δε θα χαλάσει η υστεροφημία τους επειδή θα παίζουν πιο αργά ή τα κομμάτια δεν τα τραγουδάει καλά ο Ντικινσον, αυτό που μάλλον σκέφτονται είναι πως θα παίξουν σε άτομα και πιτσιρίκια που δεν θα τους έχουν ξανακούσει, για ρωτήστε κανέναν αν έχει πρόβλημα που είδαν τους gnr, αλλά Axl δεν μπορεί να τραγουδήσει πια :stuck_out_tongue:

Εγώ πιστεύω πως θα παίζουν όσο ο Χαρις και ο Ντίκινσον θέλουν να παίζουν και είναι απολύτως λογικό. Δε γίνεται να είσαι ο Χάρις και να σκέφτεσαι τι θα πουν οι άλλοι, απλά θα κάνεις αυτό που θέλεις γιατί έτσι γουστάρεις και σε όποιον αρέσει

13 Likes

Αυτό ακριβώς δεν είπε ι Bruce χθες;

7 Likes

Δεν θα κλάψω δεν θα κλάψω δεν θα κλάψω (όταν αποσυρθεί ο Χάρις θα φεύγει το δάκρυ κορόμηλο)…τα εφηβικά μας χρόνια ρεεεεεε

3 Likes

Δεν είδαμε Maiden England επετειακό tour, δεν πέρασαν για το Book Of Souls, δεν είδαμε Future Past tour, δεν θα δούμε Run For Your Lives tour, αλλά νταξ, ήρθαν 2η φορά για την ίδια περιοδεία :clap:

8 Likes

https://youtu.be/4VxufJ8pqR0?si=EzK0AU5qXCynXVOr εδώ βλέπουμε στο τελευταίο κομμάτι περιοδείας τι κουρασμένος που είναι ο Ντίκινσον και οι υπόλοιποι και πως διαλύουν άλλο ένα κλασσικό τραγούδι τους

Not sure if serious…

3 Likes

Χρόνια πολλά στον Dave Murray, τον “μαγουλάκια” της καρδιάς μας, την τόσο γνώριμη και αγαπημένη παρουσία στα πλάγια της σκηνής στα live των Maiden! Τα 68 έτη κλείνει αισίως σήμερα και κρατάει γερά ακόμη, αν και μετά την πρόσφατη συνταξιοδότηση του McBrain, μια σκέψη για το ποιος έχει σειρά όλοι την κάναμε!

12 Likes

Πράγματι τα τελευταία χρόνια δίνει την εντύπωση ότι περισσότερο διεκπεραιώνει το καθήκον του (άριστα), παρά να απολαμβάνει πραγματικά το live​:confused:. Χρόνια του πολλά !!! :sunglasses::sunglasses:

Παραμένοντας σε… εορταστικό κλίμα, μεταφερόμαστε στην παραμονή των Χριστουγέννων του 1990 όταν το "Bring your Daughter to the Slaughter” single βρέθηκε στην πρώτη θέση του καταλόγου των επιτυχιών του Η.Β., ένα κατόρθωμα ανεπανάληπτο πριν ή έκτοτε για τους Maiden, πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για την συγκεκριμένη περίοδο του έτους που η αγορά κατακλύζεται από κυκλοφορίες και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος!

Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά με υγεία να έχουμε!

9 Likes

Στην τελευταία συναυλία τους στο ΟΑΚΑ ήταν εκπληκτικός πάντως.

1 Like

…και ολοκληρώνουμε τον “τριήμερο εορτασμό” με μια ακόμη επέτειο:

Σαν σήμερα λοιπόν, πριν από 49 χρόνια, συνέβη ένα γεγονός που θα άλλαζε το πρόσωπο του heavy rock τις επόμενες δεκαετίες. Έχοντας αντιληφθεί ότι δεν θα είχε καμία τύχη να πραγματοποιήσει όσα είχε κατά νου συμμετέχοντας σε συγκρότημα άλλων, τα Χριστούγεννα του 1975 ένας φέρελπις νεαρός μουσικός (και πρώην μέλος των ακαδημιών της West Ham) ξεκινούσε “επίσημα” το δικό του σχήμα με σκοπό, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, να “κατακτήσει τον κόσμο”!
Χρειάστηκαν λίγα χρόνια, πολλά live, κάμποσες αλλαγές στη σύνθεση και μια άκαμπτη επιμονή και προσήλωση στον στόχο, όμως τελικά η υπερφίαλη αυτή φιλοδοξία έγινε πραγματικότητα και οι Maiden συνεχίζουν δυνατά κοντά μισόν αιώνα μετά προς τέρψιν των αναρίθμητων οπαδών τους ανά την υφήλιο!

Ζήτωσαν οι Iron Maiden!

20 Likes

Ασχολίαστο. Χάχα

1 Like

Προς τι η ειρωνεία? Ο Φοίβος όλοι ξέρουν ότι ακούει metal, το έχει δηλώσει πολλές φορές εδώ και χρόνια. Ο τύπος είναι έξυπνος και χρησιμοποίησε το ταλέντο του για να βγάλει λεφτά. Εκτός αν υπάρχουν “εγκεκριμένα” επαγγέλματα για όσους ακούν metal. Εγώ είμαι Infrastructure engineer, είμαι ΟΚ, ή να κόψω τους Maiden?

9 Likes