ναι ειναι αληθεια!
για βιντεο μονο λεω!
σιγουρα οσοι τον ειδατε , ξερετε καλυτερα!
ποιος σε ειπε κουφο ρε περιεργε;
δεν μιλαω ξεκαθαρα;
τι δεν καταλαβες εσυ;
Χαχα, κοίτα να δεις ειρωνεία, ήμουν έτοιμος να κάνω ποστ όπου έλεγα ότι “θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου υπέρ του φίλου Γιάνικ”… Το έσβησα όμως γιατί δεν βοηθάς με αυτό το ύφος. Φιλικά, χαλάρωσε λίγο, σου απαντήσαμε κάμποσοι με το πολύ απλό επιχείρημα ότι ναι, στο Release τον απολαύσαμε δεόντως.
Ξεκάθαρα μιλάς γέροντα, καμία αμφισβήτηση
Μα κι εσύ ήσουν απόλυτος…
Μου θύμισες εκείνους τους χρήστες στο facebook που μπαίνουν με διπλό όνομα, πχ Μαρία - Βαγγέλης, και αυτοαναιρούνται διαρκώς και τελικά εμείς δεν ξέρουμε πότε μιλάμε με τη Μαρία και πότε με τον Βαγγέλη.
ημουν λιγο απολυτος η αληθεια ειναι!
τελος παντων, δεν ηθελα να ειμαι ειρωνικος, ουτε αυτοαναιρουμαι διαρκως!
δεν τον εχω δει απο κοντα τα τελευταια χρονια.
με βαση αυτα που ειδα ιντερνετικα μιλαω και με βαση το τελευταιο live album.
δεν μου αρεσε προσωπικα, ο καθενας εχει την αποψη του και ολα καλα.
Ντράμερ με απόλυτα προσωπικό στυλ, φαρδιά πλατιά η σφραγίδα του όλα αυτά τα χρόνια, ωραίος τύπος, κρίμα, αλλά όλα κάποτε τελειώνουν.
Ο Μπρους στο Release ήταν υπεργαματος.
Το “διαρκώς” μην το παίρνεις τοις μετρητοίς.
Τέσπα, το καλοκαίρι ήταν ά-ψ-ο-γ-ο-ς, το '22 με τους Μεηντεν καλός έως πολύ καλός, προς το τέλος διεκπεραιωτικός -λίγο η κούραση, λίγο τα νεύρα, τι τα θες, άνθρωπος είναι κι αυτός.
Στα υπόλοιπα, συμφωνώ, αν σου αρέσει ή όχι είναι υποκειμενικό, η απόδοσή του, όμως, στο Release -με τεχνικούς όρους- ήταν εξαιρετική, και απόδειξη ότι 10 άτομα που ήσαν στο (συγκεκριμένο) λάιβ λένε το ίδιο.
Το πως αντιλαμβάνεται ο Στηβ την ιστορία των ΙΜ ενδέχεται να διαφέρει πολύ από το πως την αντιλαμβάνεται ο μέσος οπαδός. Η έννοια του οποιου legacy φτιάχνω εγώ κι εσυ για τα αγαπημένα μας συγκροτήματα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχει το ίδιο ειδικό βάρος και για τους δημιουργούς τους ίδιους, καθώς συνήθως αυτοί έχουν το μυαλό τους στο σήμερα, και ίσως το αύριο, μάλλον περισσότερο από το χθες.
Επίσης, άντε πες ο Ντίκινσον μπορεί και να πεθάνει στο σανίδι με το σόλο σχήμα του. Τον Στηβ τον βλέπω να πεθαίνει με το δικό του στο σανίδι του Λουλου ις πρεζεντ του Λωρη.
Απλά νιώθω πολύ τυχερός που εχω δει τέτοιο μουσικό live, αν δεν κάνω λάθος 13 φορές. Τίποτα άλλο!!!
Νιώθω χαρμολύπη, αλλά επικρατεί η χαρά, γιατί ο θρύλος αυτός αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά, με τον απέραντο σεβασμό όλων μας για όλα όσα έκανε και κυρίως για το πως υπερέβαλε εαυτόν τα τελευταία χρόνια με τα προβλήματα υγείας που είχε.
Μικρή λύπη γιατί ίσως να μην τον ξαναδω live και γιατί σε ένα βαθμό είχε πλάκα το πιο αργό τέμπο των τραγουδιών των Maiden πρόσφατα, έδινε μια άλλη, μεγαλοπρεπή διάσταση σε πολλά κομμάτια. Περισσότερο βέβαια τα έκανε να χάνουν λίγο, σε επιθετικότητα, μουσική ένταση και φυσικά επειδή έλειπαν κάποια signature gallops και fills που έπαιζε πάντα.
Είμαι ενθουσιασμένος και έχω μεγάλο ενδιαφέρον για την προοπτική νέου live drummer, δεδομένου φυσικά ότι ο Nicko ήταν αδύνατο να συνεχίσει. Ελπίζω σε καλή επιλογή που θα τους δώσει extra ενέργεια πάνω στη σκηνή και ίσως μια άλλη διάσταση στα κομμάτια. Το στρατόπεδο των Maiden γενικά πάσχει από εκπλήξεις μετά το reunion, οπότε ίσως μια μικρή ανανέωση να έχει ενδιαφέρον τώρα.
Statement from Rod Smallwood on behalf of Iron Maiden:
Nicko,
And we all love you too!!Thank you for being an irrepressible force behind the drum kit for Maiden for 42 years and my friend for even longer. I speak on behalf of all the band when I say we will miss you immensely!
Ever since Rock in Rio in 1985 we have had a special relationship with Brazil so to bow out of touring in front of 90,000 fans here in Sao Paulo over 2 nights is poetic and you are deserving of all the accolades I am sure these marvellous fans will give you on this last show.
Phantom look forward to many more years of working with you on the projects you mentioned and I am sure we can find a few more special ones around the Maiden family and FC!
The band and I all have a thousand great memories of the past 42 years, great gigs, copious platinum and gold discs and awards, love from the fans and one beer too many on too many occasions! Such a bond is forever! And, as Steve Harris says, ‘Nicko is and will always be part of the Maiden family’.
Rod, Andy, Steve, Bruce, Davey, Adrian & Jan
P.S. Maiden always get their man and our already chosen new drummer will be announced very shortly.
Άρα έχουν ήδη βρει τον ντράμερ. Για να δούμε τα λαγωνικά του διαδικτύου θα τον βρουν;
Πάντως δεν γίνεται κουβέντα για μελλοντική συμμετοχή σε ηχογραφήσεις, χμ…
Σέντρα στο μεγάλο διάλειμμα φίλε μόνο χέρια
Έχω βάλει και βλέπω το Death on the road…τότε τους καψουρεύτηκα εγώ,αυτό έβλεπα όλη μέρα και όλη νύχτα.
Αν κλαίω έτσι τώρα,δεν ξέρω τι θα πάθω οταν αποσυρθούν οριστικά ολοι.
Τον είδα live 5 φορές…και τον ευχαριστώ,που μαζι με τους υπόλοιπους,με πήραν απ το χεράκι στην εφηβεία μου και μου το κρατάνε ακόμα,20 χρόνια μετά.
Καλα αλμπουμακια ειναι μωρε, ξεφουσκωσαν για μενα αρκετα συντομα.
Τα βρισκω πολυ πολυ καλυτερα απο τους προκατοχους τους.
Καμια διαθεση για flaming, δεν προκυπτει κι απο πουθενα κατι τετοιο.
Αν και καποια πραγματακια στα ιντερνετς παντοτε μου φαινονται πολυ αστεια, αλλα καμια σχεση με σενα αυτο, οποτε…
I am not crying
Το τέλος μιας ολόκληρης εποχής, μιας εποχής ένδοξης για τη μπάντα. Δυστυχώς, ακόμα και οι θεοί αυτοί της μουσικής, δεν είναι άφθαρτοι μπροστά στη φθορά του χρόνου, κάποια στιγμή κουράζονται και δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Θα τον θυμόμαστε για το εξαιρετικό του παίξιμο όλα αυτά τα χρόνια, ένα στυλ το οποίο είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο και έδεσε πάρα πολύ ωραία με την υπόλοιπη ορχήστρα, έχει αφήσει το στίγμα του σε όλα τα μεγάλα κομμάτια του συγκροτήματος επομένως, δεν τον αποχαιρετούμε, τον ευχαριστούμε για όλα όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.
Σωστή η απόφαση του γίγαντα, φαινόταν ότι δεν την πάλευε. Σίγουρα μιλάμε για τέλος εποχής ωστόσο.
Στο repeat η εισαγωγή του Where Eagles Dare από χθες που τυχαίνει να είναι το πρώτο CD ever που αγόρασα.
Να είναι πάντα γερός και δυνατός, να απολαύσει την ξεκούραση που χρειάζεται.
Για αντικαταστάτη, κάπου έπεσε το μάτι μου ότι θα είναι ο ανιψιός του Steve Harris, ίδωμεν.
Τον ευχαριστούμε για όλα! Τρομερά συμπαθής ο Nicko.
Οσον αφορά τον Bruce, ναι για την ηλικία του είναι “υπεργαματος”, ωστόσο ακούγεται πολύ strained και αδύναμη η φωνή του στα πολύ ψηλα πλέον.
Το να λέμε ότι ακούμε τον Dickinson από τα παλιά είναι ο ορισμός του φανμποισμου.
Κατα τη γνώμη μου πρέπει να το κλείσουν ψιλο σύντομα το μαγαζί οσο ακόμα αποδίδουν από αξιοπρεπώς και πάνω στις συναυλίες.