Iron Maiden

Τίτλος στα ελληνικά “Πέθανε όρθιος”

3 Likes

νταϊ γουίθ γιορ μπουτσον.

8 Likes

Είναι φοβερό ότι έχω την κασέτα 42 χρόνια και το Foots δεν το είχα προσέξει (εκτός και αν δεν το θυμόμουνα, που είναι και το επικρατέστερο σενάριο). Για το “IRON MALDEN” ούτε λόγος, αυτό βγάζει μάτι! Αφού ανέτρεξα στην κόπια μου μήπως και είναι καμιά έκδοση χωρίς το typo, αλλά και σε μένα με τα πόδια τους πεθαίνουν…

4 Likes

Τελος Ιουλιου θα βρεθω Στουτγκαρδη, και το Σ/Κ εκεινο παιζουν οι Iron Maiden,
δυστηχως δεν εχω βρει εισιτήριο, οσο και εαν εχω ψαξει. μου εμεινε πλεον μηπως και ειμαι τυχερος και τηη μερα της συναυλιας βρω και πουλαει καποιος απεξω.
αλλιως επιαξα και εχασα :stuck_out_tongue:

4 Likes

Είναι αρκετά πιθανό αυτό πάντως!
Στο γερμανικό site μικρών αγγελιών, έχει αρκετούς που πουλάνε εισιτήρια https://www.kleinanzeigen.de/s-iron-maiden-stuttgart/k0

2 Likes

ευχαριστω! θα το κοιταξω και εκει, δεν ειμαι πολυ συγουρος οτι αυτοι θα στελνουν Ελλαδα.

Είναι μικρές αγγελίες, προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα για αποστολή Ελλάδα, αλλά μπορείς ίσως να ρωτήσεις για συνάντηση στην στουτγαρδη.

ναι το καταλαβα! :slight_smile: θα το εχω υποψην

Αντε δεν περαν η ωρα λεμε!!!
Ελπιζω να μη ξαναβγουν με aces high. Το καρα εμπεδωσαμε . Μακαρι αρχη ή encore με be quick.
Μy two cents για 22 accasia , tailgunner και ετσι για το γαμωτο innocent exile( λεμε κ καμια μλκια).

1 Like

εγω λεω οτι πανε για μπαμ
με invaders.
προσπαθω να σκεφτω πιο τραγουδι θα ειναι αυτο με τους ιπταμενους δισκους στο background του Eddie.

παντως τωρα παιζει απο τα ηχει Die young και η αρενα ειναι ησυχη…ελπιζω να κρατανε δυναμεις

δεν έχει φέτος λαιβ απεικόνιση σετλιστ ;;

έτσι για τον χαβαλέ

Έχουμε καινούργιο σετλιστ σήμερα και ασχολούμαστε όλη μέρα με μαλακίες…
Για πάμε…

4 Likes

Βγείτε με το be quick ρε ρόμπες. Άντε τελευταία πρόβλεψη. Iron maiden, phantom of the opera, killers,wrathchild,run to the hills, hallowed be thh name,trooper, sun and steel, powerslave, rime of the ancient mariner, sea of madness, seventh son, clairvoyant, bring your daughter, be quick or be dead για μπασιμο, fear of the dark

1 Like

Θα τα ανεβάζουν ένα ένα στο fb λένε. Θα τα βάζω κι εγώ να παίζουν με τη σειρά. Βάζω ποτό…

3 Likes

The clairvoyant, Rime of the… σε μπλουζάκια στο merchandise ενώ ο Bruce τις προηγούμενες μέρες είπε για Powerslave, Revelations και 2 minutes. Υπάρχει και μπλουζάκι που δεν θα το αποκαλύψουν παρά μόνο μετά το τέλος της συναυλίας

Νομίζω όχι

Summary

1 Like

Ρε τους γιωταδες

2 Likes

Αγοραζα Powerslave μπλουζακι χθες. Και Εντι ρετρο επισης (α, ειναι παιδικο, τωρα το ειδα)

Ξεκίνησε το Doctor

3 Likes