Iron Maiden

Μέχρι το 11, εξαιρώντας 2-3 επιλογές, το πράγμα πηγαίνει πολύ καλά. Από εκεί και πέρα ανέλαβε εκ νέου η ξεροκεφαλια των Steve και Rod. Χαμένη ευκαιρία, αλλά τους αγαπάμε κι έτσι.

3 Likes

Καλά αυτό ήταν αναμενόμενο, έπαιζαν το μισό στην προηγούμενη

1 Like

το χάλασαν πάρα πολύ στο τέλος

2 Likes

Ακριβως

δεν θα εκπλαγώ να κλείσουν με wasted years , είναι τόσο προβλέψιμοι

ταιριάζει απόλυτα με τη συζήτηση στο τοπικ των μεταλλικα

έπαιξαν 2-3 που είχαν καιρό να παίξουν στην αρχή να χαρεί ο οπαδός και μετά βουρ σε αυτούς που φέρνουν το χρήμα και γεμίζουν τον χώρο

4 Likes

Aces high χάλασε όλο το σετ. Κατά τα άλλα καλό είναι. Μακάρι στην έκδοση της επόμενης χρονιάς να το βγάλουν για κάνα άλλο

3 Likes

Wasted years. Έλεος

7 Likes

Για τους Maiden μιλάμε παίδες: Για μια μπάντα μ’ εναν απο τους καλύτερους καταλόγους εκεί έξω που δεν ξέρει πώς να τον τιμήσει, λόγω της Βρετανικής ξεροκεφαλιας τους. Βασικά, ενώ ήμασταν σίγουροι για κάποια κλασσικά ότι δεν θα έλειπαν ούτε με αίτηση, αν είχαν αντικαταστήσει 2-3 που φαίνονται υπερβολικά με καποια deep cuts, τότε θα μιλούσαμε για πολύ ωραίο set, δεδομένου ότι θα είχε γύρω στη δεκάδα “εκπλήξεων”. Και κρίμα κιόλας, γιατί φαίνεται ότι ο Simon κουβαλάει καλά και τους έχει δώσει ώθηση.

4 Likes

Μια χαρά είναι ο Σάιμον αλλά οι επιλογές aces high, wasted years είναι για γέλια ( ή για κλάματα ) και το hallowed δε μπορεί πλέον να το πει ο Dickinson. Οπότε τρία παράπονα από μένα. Αλλά χοντράδες γερές.

1 Like

Είχα μια κρυφή ελπίδα για dejavu…

χαλαει πολύ το σετλιστ στο τέλος. Κρίμα γιατί φάγαμε παραμύθι

4 Likes

Κουβά όλοι δυστυχώς,κανένα deep cut.
Μ’αρεσει που πίστευα για Tame a land :laughing:

3 Likes

Αναστασης σπορφμ Προ Χριστου Προφήτης

λες και δεν τους ξέρουμε

2 Likes

Λυπάμαι αλλά μόνο το Killers.Το seventh son είναι (μάλλον) το αγαπημένο μου τραγούδι όλων των εποχών αλλά θα προτιμούσα infinite dreams και only the good… Το Rime είναι το καλύτερο τραγούδι στο σύμπαν αλλά θα ήθελα το to tame a land. Aces high γελάνε και οι πέτρες. Be quick η Tailgunner ρε μακακες.
Edit Rod μαμιεσαι ρε

4 Likes

Κρίμα που δεν έπαιξαν από το No Prayer…

8 Likes

Πρέπει να είσαι μεγάλος βλαξ για να κλείνεις το σετ σου με ακριβώς το ίδιο κομμάτι που έκλεινες δύο χρόνια τώρα. Και αν θυμάμαι καλά και στην περιοδεία για το bos ήταν τελευταίο. Πραγματικά αστεία επιλογή. Ο καινούργιος drummer ωραίος. Τα props επίσης εντυπωσιακά. Βρασίδας καλός εκτός από το hallowed που το διέλυσε. Εντυπωσιακοί οι Murray Smith. Gers δε σχολιάζω. Αρχηγός τα γνωστά ψηλά στάνταρ. Ευελπιστούμε σε Ελλάδα του χρόνου χωρίς aces και wasted.

3 Likes

σε αυτή που δεν θα έχει αλεξαντερ δλδ ; :rofl:

17 τραγούδια τα λες και πολλά. Νομίζω πάντα ήταν 15 με 16.

Άνετα άλλαζα 2-3 τραγούδια

1 Like

Από τα νεύρα και την απογοήτευση μου δεν με πιάνει ύπνος γμτ. 5 τραγούδια των 10 λεπτών αντί για 6 τουλάχιστον κρυφά διαμάντια των 4-5. Ρε διαφημίζεται την περιοδεία για τα 9 πρώτα και δεν παίζεται ούτε καν το hooks in you? ( το χειρότερο τους ever)

2 Likes

εν τω μεταξύ εγώ δεν είμαι από αυτούς που θέλουν deep cuts, πλην Infinte Dreams

έχω λογικές απαιτήσεις

ενδεικτικά κανένα Children of the Damned , Afraid to Shoot Strangers , Be Quck , Bring Your Daughter

χιτακια της εποχής

καλά το πήγαιναν γαμώ το κεφάλι τους , ευχαριστημένος ήμουν

3 Likes

Δυστυχως , οπως γραψαμε κ πιο πανω εως το 12 ηταν οκ. Λες με αυτα μεσα δλδ Phantom,. rime, Soass, και να παιξν και κανα 2 deep cuts κατι ρε αδερφε απο No prayer και κανα λιγο διαφορετικο λες ναι αξιζει επιτελους στα 50 εκαναν τη διαφορα. Αλλα ρε Captain γτ ρε μπουστη μου γτ το γαμησες τελειως. Και ψοφησε μαλιστα . ΔλΔ το ΚΑΤΑ γαμησες
5,5/10 επειδη σε αγαπαω

Υ.Γ Εχω κλεισει για Μαδριτη . Εαν κ καποιος αλλος θα παρευρεθει θα χαρω να πιουμε μια σουμαδα.

4 Likes