Iron Maiden

Ποτέ δεν καιγομουν για μεγαλεκο. Αλλαγή το aces με κάνα tailgunner και το wasted με το running free και γίναμε. Το αστείο είναι ότι το main set τους είναι τούμπανο.

2 Likes

Running Free θα ήταν ένα ταιριαστό κλείσιμο

1 Like

αυτο ελεγα και εγω.

δλδ τιποτα . ουτε ενα.

αν οχι και τωρα .

Simon καλός αλλά με lame ass kit
setlist pretty vanilla
stage show εντυπωσιακό
ΟΚ, καλά θα περάσουμε όσοι τους δούμε αλλά περίμενα κάτι καλύτερο στο setlist
τουλάχιστον τοrun to the hills είναι στρατηγικά τοποθετημένο λίγο μετά τη μέση να πάμε για κατούρημα και το wasted years στο τέλος να αποφύγουμε την κίνηση.

Κι εγω θα αλλαζα Aces κ Wasted (το οποιο δε με κουραζει ποτε για να ειμαι ειλικρινης) με Tailgunner κ Infinite Dreams. Και ακομα καλυτερα NotB με To Tame a Land. Επισης, θα ηθελα prop Eddie στο Iron Maiden κ οχι virtual, αλλα με αυτη την αποδοση κ με SSoaSS, RotAM, Killers και Powerslave στο setlist η φαση ειναι λιγο να ειχαμε να λεγαμε και ο εχθρος του γαματου να ειναι το γαμιστεροτερο… Επισης, προσωπικα, στο Hallowed η ερμηνεια του Bruce οχι απλως δεν ηταν κακη, αλλα συγκλονιστικη, ειδικα στα τελευταια verses. Φυσικα, γουστα ειναι αυτα.
Ο νεος καλος, ωρες-ωρες, ακομα και καταιγιστικος, ομως Nicko δεν ειναι. Βεβαια, Nicko δεν ειναι κανεις, οποτε…

Setlist 8,5/10
Stage show 8/10
Execution 9,5/10

Αρα, στην κλιμακα Maiden 8,666/10 , δλδ 11/10 σε universal κλιμακα. :stuck_out_tongue:

Αυταααα…και αυριο ακομα καλυτερα!

Up the Irons! :metal:

6 Likes

Εμένα με εψησε το setlist.

Δεν περίμενα να έπαιζαν deep cuts στα γεράματα.
Ξέθαψαν αρκετό υλικό όμως που είχαν να το παίξουν χρόνια και για τα δεδομένα τους (στα 60 φεύγα) σίγουρα ξεβολευτηκαν.

Εγώ καλυφθηκα με The Clairvoyant

Λάθος μπάντα έρχεται τον Μάιο του 2026 :stuck_out_tongue:

5 Likes

Κι εμένα εντάξει μου φαίνεται το setlist ρε σεις, να σας πω την αλήθεια :grinning:.

2 Likes

Αλτσχάιμερ level 99 Θα επανέλθω με τα θετικά

2 Likes

Βλέποντάς τα λίγο πιο αναλυτικά, δεν αλλάζουν πολλά απ’ όσα ανέφερα παραπάνω.

Αν πούμε ότι υπήρχαν 6 σιγουράκια (Beast, Hills, Hallowed, Trooper, IM, Fear) που ξέρουμε ότι δεν βγαίνουν με τίποτα, είτε λόγω ονόματος περιοδείας, είτε λόγω του ότι “πρέπει” να ακούγονται, τούς έμεναν 11 για να παίξουν μπάλα κατά το δοκούν.

Ε, από τα υπόλοιπα 11 -για εμένα πάντα- τα 6 είναι για κλάμματα (τα καλά) και ανατριχίλες (Killers, Phantom, Clair, Power, Rime, 7th) και προσκύνημα. Αλλά αυτά τελειώνουν όλα στον #11. Πέρα από αυτά τα 12 είναι το θέμα:

Murders, Wrath, 2 Min, Aces, Wasted… Εδώ αν είχαν παίξει ελαφρώς άλλη μπαλίτσα, θα μιλούσαμε για μεγαλειώδη πράγματα. Δηλαδή αν αφήνανε έξω 3 (Wrath ή Murders, Aces και Wasted), επιλέγοντας ένα ακόμη από το PoM, ένα από το Prayer (μεγάλη πατάτα τους το 0 εδώ) κι ένα διαφορετικό από το Somewhere (που υπάρχει η ατυχία της επαρκούς εκπροσώπησης στην αμέσως προηγούμενη περιοδεία), τότε θα ήταν όλα πρίμα.

Γενικά, πάντως, εμένα μού φάνηκαν σε πολύ καλή φόρμα (και ομολογώ ότι δεν το περίμενα, ιδιαίτερα δε για πρώτο show), με την απαραίτητη ώθηση από τον Simon. Στιβαρός, πλήρης και με ελαφρώς γρηγορότερες εκτελέσεις (εκτός αν ήταν ιδέα μου) Στεναχωριέμαι που το λέω, αλλά ο Nicko ήταν τροχοπέδη εδώ και καιρό, αλλά σε κάθε περίπτωση η μπάντα τού φέρθηκε άψογα, όπως φαίνεται, και όπως αρμόζει στην ιστορία και την προσφορά του. Και το show φάνηκε πολύ ωραίο. Και στον Bruce δεν άκουσα καμία αδυναμία, αλλά σίγουρα όσοι ήταν μέσα ξέρουν καλύτερα.

Anyway, για τα αναλυτικότερα και αντικειμενικότερα, οψόμεθα…

1 Like

Βλέπω έχει fansale, επίσημο :grinning:

2 Likes

11 Likes

Ποση ωρα έπαιξαν; μιλάμε και για μεγάλα τραγούδια ε. Μια χαρά το σετλιστ, Maiden είναι αφού. Πήγαινα άνετα αν ερχόντουσαν

6 Likes

Σχεδον 2 ωρες. Ισως παρα 5-10 λ, θα το τσεκαρω σημερα προσεκτικοτερα,.

Εμένα προσωπικά με καλύπτει, καθότι rime, SSOASS δεν έχω ξανακούσει. 2 minutes, aces high είναι πράγματι ψιλοαδιάφορα.
Το FOTD δεν θα αλλαχτεί ποτέ, και δεν θέλω. Το κράζουμε όλοι, ότι είναι χιλιοπαιγμένο, βαριέμαι να το ακούω σε εκατό διαφορετικούς live δίσκους, ΑΛΛΑ όταν είμαστε εκεί, χρειαζόμαστε ωρλ γιατί έκλεισαν οι φωνητικές χορδές.
Θα προτιμούσα κλείσιμο με run to the hills (όπως είχε γίνει το αείμνηστο 2018) και αλλαγή του wasted years με κάτι άλλο.

Αυτά τα λίγα, έχω πωρωθεί λίγο και πάω να βάλω fear of the dark να ακούσω :stuck_out_tongue:

Περασα μια βολτα για να γραψω μια μλκ και να φυγω.

Σκεφτεστε πολυ περισσοτερο σαν οπαδοι και λιγοτερο σαν μπαντα. Σκεφτεστε οτι (π.χ.) εκπροσωπηθηκε το Somewhere στην προηγουμενη περιοδεια. Ναι. Σε αλλες πολεις, μια αλλη χρονια. Η περιοδεια ειναι νεα, ο κοσμος που θελει να τους δει και τους εχασε παλιοτερα ειναι απειρος, οποτε μην μπερδευεστε πολυ με τα προσωπικα γουστα (μας). Το σετλιστ ειναι αρκετα ανανεωμενο, εχει αστοχιες σιγουρα, αλλα για τους ΙΜ και για τον κοσμο ειναι μια χαρα.

6 Likes

Εμείς πού ανήκουμε, δηλαδή;

Δεν νομίζω ότι το σκέφτεται το κοινό έτσι, όσο η δυάδα Steve και Rod.

Χμ… Είναι πραγματικά; Δεν είναι ότι περιοδεύουν μία στη χάση και μία στη φέξη. Νομίζω ότι αυτό είναι περισσότερο πεποίθηση της μπάντας και του management, ότι δηλαδή σίγουρα θα υπάρχουν σε κάθε show πρωτάρηδες που θα πρέπει οπωσδήποτε ν’ ακούσουν τα κλασσικότερα των κλασσικών. Που ΟΚ, δικό τους το μαχαίρι στην τελική, δεν μας πέφτει και λόγος. Καφενειακή κουβέντα κάνουμε.

Ελα, δεν θελεις αναλυση, καταλαβαινεις τι εννοω.

Αυτο λεω: η μπαντα σκεφτεται οτι η προηγουμενη περιοδεια ειναι αρχαια ιστορια. Εκτος αν δεν καταλαβα το σχολιο σου.

Καλα, προφανως. Για να απαντησω ομως συνολικα στην παραγραφο σου, νομιζω οτι ειναι πραγματικα ετσι. Οπως ειναι και για τους Ταλικα, τους Γκανς και αλλους (παραδειγματα απο το αλλο νημα). Πολλοι ασχετοι θα πανε να δουν μειντεν “γιατι ετσι”. Και οι μειντεν θα πουλησουν μπλουζες, καπελα, ο συναυλιακος χωρος θα πουλησει μπυρες κλπ. Σε καποιες πολεις θα ειναι μεγαλυτερο το φανατικο κοινο τους, αλλου οχι. Το σετλιστ ομως θα ειναι ενα. Ε, “δεν ξερω, αλλα νομιζω οτι στοχος τους ειναι να φυγουν ολοι ευχαριστημενοι απο εκει, για να ξαναρθουν… ειδικα οι πρωταρηδες”.

Οπως εγραψα, μπορει να λεω και μλκς :slight_smile: Παω να δουλεψω.

1 Like

Ρε ο Lemmy ήταν ο καπετάνιος στο πλοίο!!

5 Likes

266 καλα θα παει αυτο

Τα δύο εισιτήρια έχουν τόσο.

1 Like