Iron Maiden

3 Likes
4 Likes

Ένα ενδιαφέρον σημείο βρήκα που έλεγε ότι ήταν να παίξουν και το Infinite Dreams στη περιοδεία αλλά μετά “κάτι έγινε” και δεν.

Κάτι έγινε = Ο Harris μάλλον πανικοβλήθηκε στη σκέψη ότι δεν θα ακουστεί live το Run to the Hills και το 2025 :joy:

2 Likes

Έχουν πει πόσες φορές ότι το πρόβαραν και τους ακουγόταν περίεργο και σαν να μη λειτουργεί οπότε αποφάσισαν να το κόψουν

Πάντως σε εκείνη την περιοδεία για το Seventh Son ήταν που δυσαρεστήθηκε ο Smith με την προσέγγιση που είχαν στις εκτελέσεις των τραγουδιών, κάτι που συντέλεσε στην αποχώρηση του ένα χρόνο μετά, όπως λέει και ο ίδιος στο τρίτο μέρος της ιστορίας των Irons στο DVD “Maiden England '88”…

…και μιας και το έφερε η κουβέντα, αναρωτιέμαι αν σκέφτηκαν ποτέ (μάλλον όχι) να κυκλοφορήσουν και την συνέχεια της ιστορίας, μετά το 1988. Ακόμη κι αν τα Maiden-ικά 90s δεν είχαν την ίδια αίγλη με την προηγούμενη δεκαετία, νομίζω ότι ένα DVD με live footage και documentary από τότε, θα παρουσίαζε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από άλλο ένα live DVD μετά από περιοδεία για το εκάστοτε τελευταίο album!
Στην ανάγκη, ας το έφταναν μέχρι το θριαμβευτικό reunion για να υπάρχει και το happy end, παραλείποντας εννοείται κάποιες μη… κολακευτικές εκατέρωθεν δηλώσεις από την εποχή που ο Dickinson ήταν εκτός!

9 Likes

100% συμφωνω!

1 Like

Δεν έχω δει να λένε κάπου ότι το πρόβαραν, αν έχεις πηγή στείλε!

Τι να πω, μου φαίνεται κάπως να τους ακούστηκε περίεργο αλλά το Aces High να πιστεύουν ότι το λένε καλύτερα και από το '85 :roll_eyes:

1 Like

Πραγματικά, αν σκεφτείς ότι ακόμα λένε κομμάτια από εκείνη την περίοδο και ότι έχουν καλές σχέσεις τώρα, θα μέτραγε πολύ η συνέχεια. Να βάζανε και bonus κανένα δισκάκι με ολόκληρο live με Bayley από τότε… :nerd_face:

3 Likes

Χρόνια πολλά να ευχηθούμε στον Janick τον Gers που κλείνει σήμερα τα 69 έτη!

Έναν συμπαθέστατο τύπο που υπήρξε και αυτός μέρος του NWOBHM ρεύματος με τους “δικούς του” White Spirit, για να βρεθεί μετά τη διάλυση τους στο σχήμα των (του) Gillan, το βραχύβιο (“super”) group των Gogmagog όπου η συγκυρία τον έφερε να συνυπάρχει μεταξύ άλλων, με τους Clive Burr και Paul Di Anno, και τέλος στον προσωπικό δίσκο του Dickinson (“Tattooed Millionaire”) προτού καταλήξει στους Maiden, όπου και παραμένει μετά από 36 χρόνια, έχοντας αποδειχθεί πολύτιμος και στον συνθετικό τομέα, ειδικά την περίοδο που οι Dickinson και Smith είχαν αποχωρήσει!

Να είναι πάντα καλά να “οργώνει” τις σκηνές με τους Irons!

14 Likes

Χρόνια Πολλά Janick :metal::heart:

10 Likes

Χρόνια πολλά στον κλόουν της καρδιάς μας!

Πήγα Βιέννη να τους δω πέρυσι και αφού φωτογράφησα έκατσα να τους δω απ’ τη δική του πλευρά, μπροστά του. Αυτό που μου έχει μέινει περισσότερο είναι το πόσο διασκέδαζε και ο ίδιος με το σόου!

ΥΣ: Φωτογραφιούλα απ’ το live:

8 Likes

:heart:

17 Likes

Sold out δείχνει την αρένα σήμερα στο ΟΑΚΑ. Βέβαια προσθέτουν καινούργια εισιτήρια οπότε δε ξέρουμε αν ισχύει στα αλήθεια.

2 Likes
5 Likes

45 Χρόνια Killers :metal::heart:

12 Likes

killers

Επέτειος σήμερα για τα 45 χρόνια του Killers, πρώτο album των Maiden με την συμμετοχή του Adrian Smith και την συνδρομή του Martin Birch και τελευταίο με τον αγαπημένο των οπαδών, Paul Di’Anno!
Να ευχηθούμε όμως και χρόνια πολλά στην @evanthia, την… ειδική επι των επετείων που είχε τα γενέθλια της προχθές!

15 Likes

Ευχαριστώ πολύ :blush:

2 Likes

Εγώ μόλις πήρα το δικό μου για αρένα

9 Likes

Sloppy as fuck :smile: but I liked it