Iron Maiden

Prodigal Son
Deja Vu
Only The Good Die Young
Childhood’s End
The Nomad

Κομμάτια που θα πλώρωνα όσο όσο να τα άκουγα live.
Και με τον τωρινό Dickinson θα ήταν 1000 φορές καλύτερα.:frowning:
Αλλά από την άλλη ΓΑΜΩΤΟ αυτά είναι κομμάτια που απευθύνονται στους οπαδούς.

Αρκετά ονειρευτήκαμε.
Πάμε πάλι Number Of The Beast, Run to The Hills, Fear Of The Dark…

Δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι μόνο αυτά για να έχεις νέους οπαδούς.

Υ.Γ. δεν έχω ακούσει ακόμη τα B’Sides πλην ελάχιστων κομματιών.

[SIZE=“5”]Up The Irons!![/SIZE]

Γιατι το Mother Russia??..

Το Fear of the Dark ειναι το πιο αδικημενο αλμπουμ σ’αυτο τον τομεα γιατι ειναι και στο τοπ 5 τους για μενα.

Νομίζω πως γενικά είναι το πιο υπερεκτιμημένο αλμπουμ τους, από τους μη μεταλλάδες. Το γεγονός ότι δεν έχουν παίξει πάνω από τον μισό δίσκο live λέει πολλά. Για μένα είναι μετριότατο και αν και λίγο καλύτερο από το No Prayer δεν φτάνει με τίποτα τα μεγαλεία του παρελθόντος.

Το Σάββατο στο Mall σε κατάστημα ηλεκτρικών στο τμήμα των στερεοφωνικών παίζει το Piece of Mind. Εγω ειμαι στα Home cinema οπού σκάει τυπάκος και λέει στο παλικάρι να του βάλει κάτι να ακούσει την απόδοση των ηχείων. Βάζει μια ταινία με τους Fantastic 4 αλλά δεν καταλαβαίνει λέει και πολλά πράγματα. ‘‘Δεν βάζεις λίγο μουσική?’’ τον ρωτάει. “Δεν έχω τίποτα παρα μόνο ένα cd των Iron Maiden. Να το βάλω?” του απαντάει. Και πάνω που λέω ότι θα γίνει επιτόπου αποψίλωση του Κωτσόβολου, ο τυπάκος με ξενερώνει λέγοντας “Δεν πειράζει, άσε την ταινία”…

Ναι αλλά στο Virtual XI τα παίξανε σχεδόν όλα όμως (7/8 τραγούδια) και το 98% του κόσμου το θεωρεί κακό δίσκο.Ποιος έχει δίκιο στην συγκεκριμένη περίπτωση;

Tι να πρωτοπει κανεις για τους θεους της metal…
Η πρωτη και καλυτερη metal μπαντα που ακουσα! Καθε μελος και ενας καταπληκτικος μουσικος… Με κορυφαιο φυσικα τον μοναδικο Bruce Dickinson! Απο τους κορυφαιους, αν οχι ο κορυφαιος, vocalists στο χωρο της metal και γενικα της rock.

Αγαπημενος μου αλμπουμ το Number of the Beast, βεβαιως βεβαιως, και αμεσως μετα το Νο Prayer fo the Dying. Αγαπημενα μου κομματια τα: Bring Your Daughter…To The Slaughter, Fear Of The Dark, The Number of the Beast, Be Quick Or Be Dead, 2 Minutes to Midnight, Can I Play With Madness κ.α. πολλα.

Αν και δεν τον πολυπαω τον Di Ano μου αρεσει αρκετα το Κιllers. O Blaze παλι… εδω μου καθεται! Παντως το Man On The Edge…

ο harris εχει πει οτι παντα στο μυαλο του ηταν να κανει 15 studio albums με τους maiden.Περυσι νομιζω διαβασα συνεντευξη του murray και ελεγε οτι θα ειναι στη μουσικη σκηνη για καμια 5αρια χρονια ακομα.Εσεις τι εχετε ακουσει περι διαλυσης μετα το επομενο αλμπουμ κλπ?

ΥΓ:Ειπα να μην ανοιξω αλλο θρεντ γιατι εινια γενικη η συζητηση για τους maiden εδω αν δεν κανω λαθος

εγω πιστευω θα κανουν το καινουριο αλμπουμ,θα κανουν μετα το τουρ του αλμπουμ,μετα ενα αποχαιρετιστηριο τουρ και μπορει να συνεχισουν και τα ιστορικα τουρ που αρχισαν απο πριν

Και εγώ έτσι πιστεύω … και όταν φτάσουν τα 65-να ναι καλά-θα κάνουν κανα live το χρόνο σε κανα webley ξέρω γω και θα γίνεται της κακομοίρας με τα εισητήρια…
Τότε όμως μια ακόμα γενιά οπαδών θα έχει δημιουργηθεί,τα σημερινα βρέφη:p , και ο Steve δε θα το σκεφτεί πολύ έτσι θα έχουμε τους Maiden να κάνουν ακόμα μια (?) περιοδεία για να καλυφθεί η ζήτηση.Αφορμή;
Η νέα συλλογή 1980-2010, the best of της ΕΜΙ $$$
bewareee :stuck_out_tongue:

αυτους μαλιστα:)
μου αρεσουν παααρα πολυ,δεν μπορω να πω βεβαια οτι τους λατρευω.τους ειδα πρωτη φορα τον αυγουστο:D
κλασικο συγκροτημα με απιθανα τραγουδια.
100% θα γαλουχισουν πολλες γεννιες ακομα.

Koιταξτε… Οι Maiden ειναι σε ηλικια και χρονια δρασης (πανω απο 30) που τους παιρνει να σταματησουν… Ουτως ή αλλος, χωριςνα θελω να τους μειωσω, οτι εκαναν εκαναν, δε νομιζω οτι εχουν να δειξουν κατι παραπανω… Δεν μπορουν να περιοδευουν για παντα…

Γιατι moutou ramone?Μπορουν να λανσαρουν το συν8ημα των blue oyster cult στα 80’s:On Tour Forever!
Πλακα κανω φυσικα.Εγω νομιζω αυτο που ειπε κ καποιος πριν οτι θα κανουν τουρ για το νεο αλμπουμ και ενα αποχαιρετηστηριο.
Καλα,ουτε που θελω να φανταστω τι μανια θα πιασει τον κοσμο με τα εισητηρια για το αποχαιρετηστηριο τουρ οταν γινει…

Ας αλλάζουν σετλιστ και ας περιοδεύουν για πάντα.
Η απόδοσή τους live είναι πολύ υψηλή και πολύ καλύτερη από το παρελθόν. (βλ. Bruce…)

Αμα σταματήσουν να περιοδεύουν θα βγούν στα σινεμά…

άλλαξαν σετλιστ στο Βελιγράδι.

[SPOILER]Intro : Churchill Speech

1. Aces High
  2. 2 Minutes To Midnight
    3. Wrathchild
    [B]4. Children of the Damned
  3. Phantom of the Opera[/B]
  4. The Trooper
  5. Wasted Years
  6. Rime Of The Ancient Mariner
  7. Powerslave
    10.Run To The Hills
    11.Fear Of The Dark
    12.Hallowed Be Thy Name
    13.Iron Maiden

14.Number Of The Beast
15.The Evil That Men Do
16.Sanctuary [/SPOILER]

Αυτά που είχαν φρέσκα δηλαδή πάλι…

Είναι μια αρχή και αυτό:!:

Μααααλιστα…

Σκιστηκαν παλι…:smiley:

LOGIKA META TO TELOS THS PERIODEIAS THA KSEKINISUN NA GRAFUN TO NEO ALBUM K KAPOIA STIGMH MES STON SEPTEMVRH THA TO KIKLOFORISUN… TULAXISTO KATI TETIO EIXE AFHSEI NA ENNOITHEI O STEVE… ANAMENW SE ANAMENA KARVUNA… PERASAN KIOLAS 3 XRONIA APTO A.M.O.L.A.D. RE PEDAKI MU? PWPWWW…