Τους λατρευω,δευτερο αγαπημενο γκρουπ μετα τους Judas Priest!
Ημουν το 2007 και το 2008 στις συναυλιες τους στην Ελλαδα.
Μου αρεσαν πολυ και τα δυο show,αν και μου φανηκαν λιγο πιο ορεξατοι (ειδικα ο Bruce) το 2007.
Περιμενω το νεο album,καθως το το AMOLAD μου αρεσε αρκετα.Κατα τη γνωμη μου αρκετα ανωτερο του Dance of death,αλλα λιγο κατωτερο του Brave New World.
ειναι σιγουρα δυσκολο να διαλεξεις ποιο ειναι το καλυτερο αλμπουμ τους γιατι εχουν πολλα ισαξια .νομιζω οτι το καλυτερο τους αλμπουμν ομως ειναι το [SIZE=“4”]powerslave[/SIZE]
το Powerslave έχει πράγματι αρκετά ωραία κομμάτια όμως ψιλοκλασσικά χωρίς κάτι το πολύ ιδιαίτερο,αλλά το Somewhere in time έχει απόλα,και πειραματισμούς,και φουλ μελωδία,και πωρωτικά κομμάτια
Όλα! Άντε το No Prayer for the dying μας τα χαλάει σε σημεία.
Και αδικημένη η Blaze era, μπορεί να μην ακούγονται σαν τα χρυσά χρόνια αλλά δε παύει να έχει σούπερ τραγούδια σε άλλο ύφος βέβαια.
…και οπως παντα το piece of mind αδικημενο!κατ’εμε ολα τα τραγουδια τα σπανε.σε αυτο παει η ψηφος μου,χωρις να αποκλειω το ενδεχομενο αλλη στιγμη να θεωρω αλλο καλυτερο…οπως και να το κανουμε maiden ειναι αυτοι…οτι αγγιζουν γινεται χρυσος!
sorry για το οπαδιλικι,αλλα ειναι προσωπικο μου κολλημα.
Ο πιο ολοκληρωμένος, σχεδόν αψεγάδιαστος δίσκος τους για μένα είναι το 7th Son…αλλά γιατί αισθάνομαι ότι έχω ξαναψηφίσει?
σε πολλ για το καλύτερο άλμπουμ των maiden δε γίνεται να μην υπάρχουν τα 7 πρώτα ρε παιδιά #-o (εκτός κι αν οι επιλογές είναι λιγότερες :p). το ρίχνω το somewhere in time.
btw, μόλις διάβασα την πρώτη σελίδα και δε θέλησα να συνεχίσω… το κάτωθι σχόλιο για το αμολαδ.
:-s 8O :lol:
Μην απολογεισαι καθολου.
Εγω βασικα ψηφισα Number Of The Beast λογω προσωπικου κολληματος που ακουει στο ονομα Hallowed Be Thy Name.
Μετα μετανιωσα και πιστευα/ω πως επρεπε να ψηφισω Seventh Son που ειναι οντως ο πιο πληρης δισκος των Maiden και πιθανον ολκληρης της μεταλ (ισως υπερβαλλω, αλλα ειμαι φανμποης :p)
Τελικα πιστευω οτι θα επρεπε να ψηφισω το Piece Of Mind, που ειναι το 2ο καλυτερο τους για μενα (με απειροελαχιστες διαφορες εννοειται), γιατι ειναι το πιο αδικημενο αναμεσα στα αριστουργηματα τους (1980-1988 αναφερομαι).
Εγώ τους ζυγούς μήνες είμαι “κάπου στο χρόνο” και τους μονούς “κομμάτι μυαλού”. Χρόνια η ίδια ιστορία…
Piece of Mind λοιπόν και τα μυαλά στα κάγκελα!
Ψηφίζω και τι βλέπω στα αποτελέσματα; Δεν είναι πρώτο το Number of the beast;
Ουου 666, ουου 666, ουου 666…
:lol:
iron maiden, killers,somewhere in time & seventh son…
ετσι νιωθω πληρης!
Πεστα γαμω!
Δύσκολη επιλογή σίγουρα… Τα αγαπημένα μου είναι τα Number of the Beast, Seventh Son of a Seventh Son, No Prayer for the Dying και Fear of the Dark. Αλλά από αντικειμενική μεριά νομίζω το δεύτερο είναι ότι πιο συγκροτημενο, εννιαίο, καλύτερο έχουν βγάλει.
Το θέμα (καλό, κακό) με τους Maiden είναι ότι σε κάθε δίσκο τους υπάρχουν 2-3 τραγούδια που κάνουν την διαφορά και δίνουν άλλον αέρα σ’όλο το άλμπουμ.
number of the beast,piece of mind,7th son,iron maiden και powerslave αυτα ειναι τα καλυτερα πιστευω.Αν και μ αρεσε πολυ το fear of the dark και το a matter of life and death
ολοι απο το 80 με Βρασιδα
Αν και το Fear of the Dark αμα αναλογιστουμε τι κομματαρες εχει Βe quick or be dead - from here to eternity - afraid to shoot stranger - fear of the dark
to fear of the dark έχει αρκετά πιασάρικα κομμάτια.βέβαια το number of the beast είναι το πιο διαχρονικό αλλά τα δύο καλύτερα somewhere in time kai 7nth son.τώρα αυτά με τον μπαιλέυ και τον ντι άννο δεν τα έχω ακούσει να σας πω την αλήθεια:roll:
Παλι επειτα απο τον συνκιθαρίστα oti nane ^^ γράφω,
λοιπον εγω εδωσα την ξήφο μου στο αριθμο του Τερατος αν και μ αρεσει πιο πολυ το Seventh’s son of…
αυτο γιατί το Number σίγουρα έχει καλύτερα και all time classic songS!!
πράγματι,το σέβενθ έχει αρκετές κομματάρες αλλά το number είναι ο δίσκος που θα θες να το ακούς κάποιες φορές τον χρόνο για να δεις τι εστί μαίταλ:p
ναι το number ειναι ενα album που καθε κιθαριστας πρεπει να εχει