May the force be with you
Μαλλον τα 4 πιο αγαπημενα μου…
:pτο the best of…
Ποιο απο ολα?:-k
ολα…
ειμαι φανατικος οπαδος αυτης της μπαντας και μουαρεσουν ολα σχεδον…αλλα το 7th son θεωρω οτι περιεχει ολα τα καλα τους στοιχεια και φυσικα και κοματαρες που δεν ξαναγραφονται τοσες πολλες μονο σε ενα αλμπουμ…τα φωνητικα του θεου bruce ειναι στο καλυτερο τους σημειο και φυσικα η παραγωγη σκιζει…οπως και ολα τα μελη της μπαντας…:D:Dαν και δεν μπορεις να επιλεξεις αλλο σαν 2 καλυτερο θα εβαζα το somewhere in time…:D:D
Τα δυο πρωτα ειναι τα αγαπημενα μου… οπωτε ψηφιζω “Άλλο” δαγκωτο!
Συγγνωμη…πως γινεται να βαζεις μαζι το Iron Maiden και το NPFTD?
Ξερεις τα τραγουδια που εχει το Iron Maiden μεσα?
Καλυτερα να εκανες ενα poll- Best Album 80’s
και μετα ενα αλλο Best album 90’s
και μετα να τα συγκρινες με τα αλμπουμς των 00’s
Τεσπα ΑΠΟ ΑΥΤΑ που εχεις θα διαλεξω με δυσκολια και αιμοροιδες το Powerslave
ρε πολλα κομματια δεν παιζουν που ειναι καλα απλως εχουν επιλεξει ενα συγκεκρημενο playlist ανα δυο χρονια οπως εχω καταλαβει…
Δηλαδη τελευταια φορα που παιζαν σε live τραγουδια οπως Running Free και Prowler ηταν το 2005 με 2006
Aσε που υπαρχουν φοβερα τραγουδια που θελει να ακουσει ο κοσμος και πρεπει να αρχισουν να τα παιζουν
κυριως απο τα τελευταια τους cd
Υ.Γ μην με ρωτησει κανεις που το ξεθαψα το θεμα απλα δεν ελεγε να σβηστει επειδη ειχε να γινει ποστ κατι μηνες!!!8):lol:8):lol:
Καλά έκανες με το dvd είναι πάλι στηνεπικαιρότητα:!:
Το νεο album ποτε λετε να κυκλοφορησει;;;
Εχετε μαθει τιποτα;;
2010 είναι η χρονιά :
According ot BANG Media International, IRON MAIDEN will start work on its next album this year. The group hopes to have a new album out and be back on tour in 2010.
Guitarist Adrian Smith told BANG showbiz: “At the end of the year we’ll be writing again, rehearsing and recording at the beginning of next year. Then we’ll be back out on the road again next year. Kevin Shirley [producer] will be working on it with us and we’ll probably be doing it somewhere where we’ve done a lot for recording in the past.”
Λοιπον κατεληξα…
Τα καλυτερα αλμπουμς των Maiden ειναι τα Iron Maiden & Killers.
Αλητικα…τελειως…
ισως γιαυτο ακολουθει μετα το Number of the Beast, κ αυτο αλητικο ειναι…
μετα σοβαρεψαν.
συμφωνω σχεδον απολυτα!!
αλλα 3ο για εμενα ειναι το Somewhere in time.
και με φανταστικα b’sides ε.
Τωρα ακουω το Twilight Zone…2.34 διαρκεια
αυτα ειναι…
και μετα Women in Uniform…
πωωωωωωω…
Ο Di’anno ειναι punkio, μπεκρης και αλητης
χεστηκαμαν!!
τα αλμπουμ του με τσι μεϊντεν ΜΕΤΡΑΝΕ!
γιαυτο γαμαγαν τα 2 πρωτα των maiden… γιατι ειχαν αυτο τπ punk feeling… πω τι παθαμε βραδιατικα
Για καλο το ειπα
δεν του φανηκε!:lol:
Παντως οι εκτελεσεις του τιτανοτεραστιοκολοσσοτεραστιου τον πατανε κατω ανετα…