Μακράν ο χειρότερος τραγουδιστής για μένα στους Maiden. Οκ, είχε τσαμπουκά, αλητεία και feeling, αλλά συνθετικά πάτος. Ακόμα και σήμερα διασκευές Maiden παίζει.
Χμ, μετά από 4 χρόνια που τους άκουγα κατέληξα να μπορώ να ακούσω μόνο τον πρώτο δίσκο και μερικά κομμάτια από τον δεύτερο.
Γενικά όποτε ακούω τον μπρους να τραγουδάει έχω εξαρτημένα αντανακλαστικά (κλείσιμο αυτιών) για να αποφύγω τα ΕΠΑΝΕΛΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ρεφραιν και οοοοου γιεααααα!
Θα θεσω ενα μεγαλοσχημο ερωτημα. [SIZE=“2”]Ε και???[/SIZE] και παμε παρακατω…
Ειχε τσαμπουκα λοιπον, αλητεια και feeling. Μα αυτα τα χαρακτηριστικα της φωνης του ειναι καποια απο τα στοιχει που κανουν τα 2 πρωτα αλμπουμ των Maiden μοναδικα. Οσο και αν στο τεχνικο κομματι τα τραγουδησε καλυτερα ο Bruce, δε μου λεει κατι αυτο. Η φωνη του Paul ηταν η ιδανικη για τα αλμπουμς αυτα.
Το οτι βεβαια συνθετικα ειναι πατος, η οτι παιζει ακομα κομματια των Maiden, σε καμια πρειπτωση δεν αναιρει την προσφορα του, οποτε ως προς τι η αναφορα αυτη???
Τουλάχιστον ο Blaze προσπάθησε να τα βγάλει πέρα κουβαλώντας τεράστιο φορτίο. Μετά τους maiden έβγαλε μια χαρά δισκάρες, οπότε ναι, τον προτιμώ από τον Di’ Anno.
Παιδιά όχι άλλη ισοπέδωση!!! Ο DiAnno ήταν ότι έπρεπε για τα 2 πρώτα Maiden και σίγουρα ΔΕΝ ΕΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!! Δεν θα ταίριαε στα επόμενα τους αλλά οι Maiden έχασαν πολλούς από τους πρώτους τους οπαδούς όταν έφυγε ο DiAnno.
Αυτος που αρχικα τους εκανε υπερμπαντα και αυτος που τους αναγεννησε μετα την κακη περιοδο '93-'99.
Τον θεωρω εστω με μικρη διαφορα απο τον Στιβι το σημαντικοτερο μελος τους, καθως και τον κορυφαιο μεταλ τραγουδιστη και εναν απο τους κορυφαιους φροντμεν εβερ.
Νταξ, ειμαι φανμποης και τα λεω υπερβολικα, αλλα μη λεμε και ο,τι να 'ναι.