Σοβαρά τώρα είναι για 10 οι τελευταίοι δίσκοι τους??? Μπορώ να το δικαιολογήσω μόνο αν είναι οι πρώτοι δίσκοι που εχει ακούσει κάποιος…και οι μοναδικοί! Ψυχραιμία παίδες
Iron Maiden--------------------------------> 9
Killers--------------------------------------->8
The Number Of The Beast--------------->9
Piece Of Mind------------------------------>9,5
Powerslave--------------------------------->9,5+
Somewhere In Time----------------------->9,5+
Seventh Son Of A Seventh Son--------->10
No Prayer For The Dying----------------->7
Fear Of The Dark-------------------------->7
X-Factor------------------------------------>7,5
Virtual XI------------------------------------>6,5
Brave New World-------------------------->8,5
Dance Of Death--------------------------->6,5+
A Matter Of Life And Death-------------->7
Iron Maiden 7.5
Killers 8
The Number Of The Beast 8
Piece Of Mind 8
Powerslave 9
Somewhere In Time 9
Seventh Son Of A Seventh Son 9.5
No Prayer For The Dying 6
Fear Of The Dark 5
X-Factor 5
Virtual XI 4
Brave New World 6.5
Dance Of Death 6
A Matter Of Life And Death 6.5
Πάντως θεωρώ το Powerslave το καλύτερό τους, άσχετα με τις βαθμολογίες, που στην τελική δεν έχουν καμία σημασία.
Όπως είναι φανερό, για μένα οι Maiden studιακά αξίζανε μεχρι το τέλος της δεκαετίας του 80. Μετά ήρθε η ώρα να πάρουν άλλοι τα σκήπτρα, πατώντας πάνω στα θεμέλια που θέσανε οι Βρετανοί παρέα με τους άλλους πρωτοστάτες του metal.
Δηλαδή μου είναι αδύνατο να θεωρώ κάποιον δίσκο των Maiden της δεκαετίας του 90 άξιο να σταθεί απέναντι σε οποιονδήποτε δίσκο αγαπημένων μου μπαντών της ίδιας εποχής. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα 00s.
Το Brave πάντως το θεωρώ πιο καλό από οτιδήποτε κυκλοφόρησαν στα 90ς.Πραγματικά πολύ καλό άλμπουμ.
+9999999999999999 Ολα τα τραγουδια ειναι απιστευτα και αν σκεφτεις οτι το βγαλαν και ηταν ολοι 40+ δινει αλλη αξια
Δε περιγραφω αλλο.
Can get even better…
TNOTB 8
DOD 10
8O
αν αναφέρεσαι στους μαριλιον, δε μπορώ παρά να συμφωνήσω!
:lol:Όχι ακριβώς αλλά έχεις δίκιο.
Πόσο ήθελα να το δω αυτό το κομμάτι…
:thumbup::thumbup:
Και όμως έτσι είναι και θα πρόσθετα και τιο Dance of death. Γιατί κάνει τόση εντύπωση. Το 666 είναι σίγουρα τεράστιας ιστορικής αξίας για την μπάντα, περιέχει ίσως το καλύτερο τους κομμάτι, αλλα έχει και μερικές μετριότητες τέτοιου επιπέδου που δεν υπάρχουν στα 00΄s album τους…
Πιστεύω ότι κάνεις πλάκα, αλλιώς θα σε κατηγορίσω για βλασφήμια και θα παρακαλέσω για :ban: και του θέματος!!
Καθόλου πλάκα…
Καλά γούστα είναι αυτά, αλλά βρε παιδί μου μήπως πρέπει να το ξανακοιτάξεις το θέμα? Για μένα ακόμα και το Gangland(το χειρότερο τραγούδι του TNOTB) είναι καλύτερο από ότι έχουν κυκλοφορήσει οι Maiden τα τελευταία 15 χρόνια, καλά υπερβολές. Αλλά σαν σύνολα οι τελευταίοι δίσκοι των Maiden είναι βαρετοί και έχουν και έναν ήχο πιο ροκ παρά μεταλ θα έλεγα.
Aν και δεν συμφωνω με αυτό που λες, δεν βρισκω πάντως κατι κακό…
Θα ήθελα πιο straight δίσκο από Maiden, αυτά τα προγκ στοιχεία δεν τους πάνε και πολύ. Και έχουν κρατήσει και αυτό το στυλ σχεδόν από την εποχή του X Factor που ξέρεις πως θα ξεκινήσει το τραγούδι και που θα καταλήξει…καμία έκπληξη.
Συμφωνώ!Θέλω ένα άλπουμ με 6 4-λεπτα-5-λεπτα τραγούδια και 1 με 2 με μεγαλύτερη διάρκεια.Πιο επιθετικό επίσης.
Αυτό! Αλλά βλέπεις είναι τα κολλήματα του μεγάλου αρχηγού στη μέση. Αντίθετα οι προσωπικοί δίσκοι του Bruce που ήταν αρκετά πιο heavy μου άρεσαν περισσότερο από οτιδήποτε έχουν κάνει οι Maiden από το Fear of the dark και μετά.
ρε αλανια, εγω μαλλον διαφωνω μαζι σας.
ναι μεν, ειμαι και fanboy, αλλα πιστευω οτι και αντικειμενικα οι maiden εχουν αυξησει τα standards τους.
στους τελευταιους δισκους εχουν γραψει progressive επη, τα οποια ομως ειναι και heavy ταυτοχρονα.
πιστευω πως στην ηλικια τους, δεν μπορουν να γραψουν γρηγορα metal κομματια.
paschendale, brighter than a thousand suns πιστευω ειναι απο τα καλυτερα κομματια που εχουν γραψει ever.