Iron Maiden

ρε nihilst ονομα και πραγμα εισαι!!!:stuck_out_tongue:
ειδικα το πρωτο ειναι τιτανοτεραστιοοοοοοοο, αλλα και το δευτερο γαμαει…
κι εγω πιστευω οτι το somewhere in time ειναι ολοκληρωμενο μαζι με το ομωνυμο και για τα γουστα μου και το piece of mind.

επισης, προσωπικα και οχι αντικειμενικα, θεωρω το gangland καλο…

Deja - Vu απιστευτη ερμηνεία απο Βρασιδα
The Loneliness of the Long Distance Runner Ασταματητες κιθαρες

ειμαι αρρωστος γιαυτο το δισκο θεωρω οτι ειναι ο πληρεστερος, με εξωφυλλο που δεν εχει παρομοιο αλλη μπαντα, και το ποιο διαφορετικο απο την χρυση τους εποχη, ειναι το καταλληλότερο μετα απο Piece of Mind & Powerslave να σκαει τετοιος δισκος

Deja - Vu βαρεμαρα
The Loneliness of the Long Distance Runner βαρεμαρα

για να είμαι δίκαιος, όλα τα υπόλοιπα κομμάτια είναι καρφωτά δεκάρια.

Είναι το πρώτο άλμπουμ που αγόρασα ever.Μη μου το πειράζετε.10 κι από μένα.

ΕΕΕΕΕΤΣΙ!!!

:drunk:

Γειά σας κι από μένα.

Βασικά εγώ πιστεύω ότι αυτοί οι Maiden ήταν μέχρι το Soundhouse Tapes. Από κει πέρα το χασαν τελείως και άρχισαν τα αναμασήματα και τις επαναλήψεις. Ειδικά μάλιστα όταν πήραν εκείνο το Bruce Bruce, έγιναν εντελώς σκατά :!:

Σόρι για το flaming, δεν μπόρεσα ν’ αντισταθώ. :oops:

Αγόραροι οι μέηντεν είναι μέχρι και το Burnin Ambition. Μετά το 'χασαν

Πραγματι. Μαλλον και το δικο μου αγαπημενο απ’το BNW.

Δε διαφερουμε.

Σε ελαχιστα σημεια μου αρεσει.

Απο τη στιγμη που οι περισσοτεροι (φανς και μη) το θεωρουν αξιοπρεπες ειπα οτι ειναι “αντικειμενικα” μια καλη προσπαθεια για τους Metallica του 2008.

Αφου δεν ειναι Seventh Son ----> σκουπιδια.

Μαλιστα.

Δηλαδη εσενα ας πουμε σου φαινεται μετρια η αποδοση του Μπρους στο περσινο τουρ σε σχεση με τα σολο;; 8O

Επισης για καθε 3 κομματια που εσυ δεν ακους απο καθε προσφατο δισκο (και υπαρχουν και για μενα), υπαρχουν αλλα τρια που αγγιζουν τη χρυση εποχη.

Για μια μπαντα που εβγαλε πρωτο δισκο το 1980, εμενα με ικανοποιει.

Όλα είναι υποκειμενικά, και για μένα ας πούμε το Somewhere In Time είναι δισκάρα αλλά ποτέ δεν με κέρδισε το Heaven Can Wait ας πούμε. Και για μένα το αγαπημένο μου και χωρίς σχεδόν κανένα ψεγάδι είναι το πρώτο…γούστα είναι αυτά :wink:

Λάθος! Οι Maiden ήταν μέχρι ΚΑΙ τον Dennis Wilcock. Μετά έχασαν αυτήν τη φοβερή αύρα…

Kαι το δικο μου!

Εχω πει και σε αλλο τοπικ οτι το θεωρω το τελευταιο classic των Maiden,κομματαρα…

Καλα η εκτελεση στο Rio ειναι για πολλες ανατριχιλες…

[quote=“faid85,post:1236,topic:3255”]

Aυτο ακριβως:!: απο το 1988 και ακομα δεν εχει βγει ενας τετοιος δισκος που να ακουγεται ολοκληρος!!![/QUOTE]

epic fail

Πες μου ενα δισκο μετα το Seventh Son of a Seventh Son που να αξιζει στο μεγαλυτερο τουλαχιστον μερος του.:-k

ρε απάλευτε, για το somewhere in time ομιλεί το ποστ και δεν κυκλοφόρησε το 88 :stuck_out_tongue:

Τι 88 τι 86 ρε παιδιά 8)

Δεν πάει έτσι! Είχε μεσολαβήσει κι ένα ευρωμπάσκετ ενδιάμεσα! :stuck_out_tongue:

fixed.

Επίσης, σχετικά λίγοι αναφέρονται στο τιτανοτεράστιο “Powerslave”. Δε θα πρεπε.
Μαζί με το 7th son και το Somewhere τα κορυφαία τους.

Brave New World.

Αλλο τιποτα;;

:-k:-k:-k