Απο το νεο DVD των Maiden ειναι?
Σε ποια χωρα?
(πλακα κανω/αστειευομαι ,γιδια!)
Απο το νεο DVD των Maiden ειναι?
Σε ποια χωρα?
(πλακα κανω/αστειευομαι ,γιδια!)
Από τα Mad Secret Concerts - Rock In Rio : The Backstage Tapes.
Πάντως συμφωνώ με το μεγαθεριό σε αυτό που λέει και για τους Μεταλλικα, δηλαδή πιστεύω ότι μετά το Death Magnetic δύσκολα θα πειραματιστούν ξανά…
για μενα πραγματικη συνθετικη ανακαμψη δεν ηρθε ποτε στους μειντετν. τα αλμπουμς τους κινουνται στο ιδιο επιπεδο με ολα της μετα 7thson εποχης με καποια να ειναι καλυτερα απο αλλα. Το να θεωρεις καποιο απο τα ριγιουνιον αλμπουμ καλυτερο η ισαξιο των αλμπουμς μεχρι το 88 το καταλαβαινω μονο αν εισαι πιτσιρικας και ανακαλυψες τους μειντεν με αυτα και εισαι δεμενος συναισθηματικα, οπως και γω για τον ιδιο λογο θεωρω δισκαρα το No prayer. Γενικα δεν μπορω να θεωρησω δισκαρες τα 3 τελευταια γιατι δεν νοειται δισκαρα με 50% των κομματιων να ναι φιλερς. Οποτε ακους μειντενα πχ να υπερασπιζεται το DOD θα σου πει οτι εχει Paschendale, no more lies, dance of death αντε και 1-2 αλλα, οταν το αλμπουμ εχει 11 κομματια. Για μενα το τελευταιο μειντεν κομματι το γραψαν στο x-factor και απο και μετα το ριγιουνιον ηταν για 1,5-2 αλμπουμ το πολυ. Ανετα γεμιζω ενα cd με κομματια τους απο τα 3 τελευταια που δεν ακουω ποτε. Αλλα αυτα ειναι καθαρα υποκειμενικη αποψη και μπορει καποιος να τα γουσταρει ολα.
Εκεινο που μου φαινεται αστειο ειναι αλλο. Το να λες οτι αυτη την στιγμη εχουν μεγαλυτερη δημοτικοτητα απο τα 80’ς π.χ. πραγα το οποιο ειναι φυσιολογικο αφου εχουν ετοιμο φαν μπεις απο 3 δεκαετιες και απο τι στιγμη που παιζουν με το οριτζιναλ σχεδον line up, ε λογικο. Δεν νομιζω να θεωρει κανεις οτι οφειλεται στα αλμπουμς.
Αυτο και η λογικη του “αλλες μπαντες θα ζηλευαν”. Σοβαρευτειτε, αν μπαντες χωρις το ονομα των μειντεν εβγαζαν αυτα τα αλμπουμ δε θα βγαιναν ουτε στα 20 καλυτερα της χρονιας. Αυτο που κραταει τους μειντεν ειναι το ριγιουνιον δηλαδη το οτι εχουν ντικινσον στα vocals (για το feeling περισσοτερο γιατι απο αποδοση προτιμω να ακουω τα σολο του).Τα κομματια σαν ιδεες δεν ειναι τιποτα απιστευτο για την εποχη τους. Το ιδιο καλες μπορω να βρω και τις ιδεες στο x-factor αλλα τοτε ειχαν αλλη συνθεση.
Στο Death on the Road τα κομματια του DOD ακουγονται πολυ γαματα παντως
Δεν ακούγονται μόνο, είναι γαμ…τα…
Ο πρώτος που άκουσα ήταν το Somewhere In Time το 86 που βγήκε:!:
Οι τρεις τελευταίοι δίσκοι έχουν λειώσει στο cd player και μου αρέσουν πολύ:!:
Δεν μειώνω με τίποτα κανένα δίσκο του παρελθόντος απλά και χαλάρα εξέφρασα μέσω αυτών των βαθμών τα προσωπικά μου γούστα:!:
εισαι ενας ΥΓΙΗΣ Μεϊντενας!!
γενικα, δεν συγκρινω παλια με νεα…δεν μπορει να γινει κατι τετοιο!
Αν κατι κατσει καλα στο αυτι…τοτε απλα το ακουω!
Aντικειμενικα καλο δισκο εχουν να βγαλουν εδω και 21 ολοκληρα χρονια!!!:?
Πολυ αντικειμενικος τι να πει κανεις…
Πες μου εναν κοινα αποδεκτο αλμπουμ τους οπως π.χ. τα Piece of mind και Number of the beast.
Περα απο μερικα καλα τραγουδια δεν υπαρχει κανενας σημαντικος ολοκληρος δισκος (αποψη μου).
Και όμως faid85 υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν ότι και τα Piece of mind και Number of the beast δεν είναι ολοκληρωμένα. Και για το 2ο δίσκο θα σου πώ ότι έχει και ένα gangland που δε λέω καλό είναι αλλά τι στα κομμάτια κάνει εκεί πέρα; (8,5/10 του έβαλα πριν μερικές σελίδες άρα δεν είναι ολοκληρωμένος δίσκος χοχο). Όπως και κάποιοι γνωστοί μου που βαριούνται το Tame A Land (eleos) ή το Quest for fire με τους δεινόσαυρους κτλ.Εγώ πάντως έβαλα 10ρι. Και πάντα θα υπάρχει κομμάτι στα επόμενα άλμπουμς που κάποιοι θα στραβώνουν λιγάκι και κάποιοι όχι.
Ε τι να κάνουμε δε γίνεται όλα να είναι τέλεια σε αυτή τη ζωή. Γούστα είναι αυτά.
Ναι σιγουρα ειναι πως το βλεπει κανεις απλα δεν νομιζω να συγκρινονται οι δισκοι που εβγαλαν στα '80s με τα '90s και '00s:-k
Somewhere in Time ολα τα κομματια μαμανε
Βασικά κάθε δευτερόλεπτο στο Somewhere in Time μαμάει 8)
Aυτο ακριβως:!: απο το 1988 και ακομα δεν εχει βγει ενας τετοιος δισκος που να ακουγεται ολοκληρος!!!
Ο μόνος ολοκληρωμένος δίσκος Μέηντεν είναι το ομώνυμο. Τραγουδάρες όλα και κανένα φιλερ. Όλα τα επόμενα υστερούν.
Δεν διαφωνω αλλα συνεχιζω να μην βρισκω καποιο τραγουδι που δεν μου αρεσει στο Somewhere in Time
The Loneliness of the Long Distance Runner, Deja-Vu
Δε γίνεται ρε φίλε όσο κ να προσπαθήσεις δε θα μπορέσεις :lol:
(ρισπέκτ στο ντεμπούτο)
edit: nihilist ψιλοσυμφωνώ με το Loneliness στο σημείο που ραπάρει γρήγορα ο Βρασίδας αλλά όλα είναι θέμα συνήθειας, στις 100 το λατρεύεις οπότε