Iron Maiden

Αυτο που εχουν καταφερει οι Maiden ειναι να εχουν περισσότερη δημοτικοτητα τωρα απο οτι στα 80ς. Σαφως τεραστια μπαντα με απιστευτη δισκογραφια

:lol::lol:

@ Megatherion

Το μπορεί δεν το είπα σαν “σου ακούγεται έτσι” αλλά “ναι πανκίζαν” και όπως είδες ανέφερα και άλλους παράγοντες όχι μόνο τη φωνή του DiAnno αλλά όπως και ναχει στα λόγια μου έρχεσαι. Τώρα όσον αφορά το θέμα επανάληψης και ψαξίματος δεν είπα κάτι διαφορετικό, σαφέστατα και τώρα πίσω-πίσω δεν ανακαλύψαν τον τροχό αλλά και πάλι ούτε και τότε τον είχαν ανακάλύψει απλά προσφέραν με πιο μεταλλικό τρόπο και με ποιο φρέσκο ήχο αυτό που ήδη υπήρχε στα 70’s(αν σε μπερδεύω σκέψου ότι πάνω-κάτω κάναν στον ήχο των Wishbone Ash-Thin Lizzy αυτό που κάναν οι Slayer στον ήχο των Priest). Τώρα απλά αν σε χαλάνε οι Maiden λόγω ύφους και όχι λόγω συνθέσεων όπως είπα είναι θέμα γούστου καθαρά γιατί απόσο έχω καταλάβει ούτε και τα Piece Of Mind-Powerslave σε τρελάναν ποτέ.

και ομως μου αρεσουν …απλα δεν τα εκθειαζω γιατι εχω συγκεκριμενα κομματια απο εκει μεσα…σαν να λεμε οτι μου αρεσει το 70-80% τους!

εκει που φαινομαι ομως ΚΑΛΑ …ειναι το πρωτο του Βρασιδα!

παιζει και να μου αρεσει το μισο μονο!:stuck_out_tongue:

ρε’σεις…σας νιωθω!!ειναι οτι αντιστοιχο μου ειχε συμβει εμενα με motorhead…απλα αυτοι ειναι πλεον POWER TRIO και το ροκ εν ρολ εχει παει σε αλλη διασταση!

Ε σταμάτα το σπαμάρισμα τότε πια ρε άνθρωπε, ουρτ από το Thread ναό μας:p:p.

P.S. Γιατί σε χάλασε αλήθεια ο Owens? Επειδή ήταν πιο κάφρος και σταματήσαν να παίζουν Power Metal?

:har::har::har: Σε περιμένω στο Σαλούν στην ανατολική πλευρά της πόλης για τη μονομαχία στο ηλιοβασίλεμα:lol::lol::lol:

E, νταξ τοτε εχει να κανει καθαρα με σενα.

Συμφωνεις και συ οτι οι Maiden ειναι αυτοι που σε μεγαλυτερο βαθμο διατηρησαν τη θρυλικοτητα τους στο χωρο του μεταλ.

Τωρα, για το οτι δε σ’ αρεσει εσενα αυτο το υφος, δε φταινε οι Maiden.

Βασικα, ενω ΗΔΗ ειχε αλαξει ο ηχος τους και το μελλον προδιαγραφοταν ΛΑΜΠΡΟ :stuck_out_tongue: ε, καπου το στυλακι που ειχαν με τον Ριπερ δεν μου εκανε ως “φυσικο επομενο βημα” για Πριστ.Το οτι ηταν αυτος στη μπαντα εκεινη την εποχη ειναι μαλλον συμπτωση!

εχεις μεχρι το ηλιοβασιλεμα λοιπον, punk!

Η “διατηρηση” της Θρυλικοτητας (την οποια αρχικα διαβασα Θηλυκοτητα!:p) ειναι κατι το οποιο δεν θεωρειται απαραιτητα καλο!Θρυλικοτητα δεν σημαινει να παραμενεις η ΙΔΙΑ μπαντα…για εμενα ειναι να εισαι κατι “μπροστα” και οχι “αναμασιμα”!
Αν Χ μεγαλες μπαντες παρεμεναν στα ιδια πλαισια με αποτελεσμα την “εδραιωση” αλλα και την “ελλειψη ρισκου” θα δημιουργουσαν μια βαρετη κατασταση ασχετα με το ποσο ποιοτικες θα ηταν οι νεες τους δουλειες!Αν οι μεϊντεν επελεγαν να κινηθουν πιο “ανοιχτα” και να πειραματιστουν ενω εχουν ολα τα ατου στο χερι τους, σιγουρα θα μου κινουσαν ξανα το ενδιαφερον!(του πουστη δλδ…Χημεια εχουν, πειρα εχουν, φραγκα εχουν, ειναι συνθετικα καλοι, προσεχουν τις δουλειες που κανουν, ειναι επαγγελματιες!)
για εμενα τον μαλακα, φταινε οι Maiden για το οτι δεν τους ακουω πλεον!:stuck_out_tongue:

Megatherion εχεις ακουσει με προσοχη το AMOLAD ??

Kαταρχας, κατι που ειπα και προηγουμενως…

Απο το να 'βλεπα το αγαπημενο μου γκρουπ να παραπεει με αλμπουμ σαν το St. Anger ή σαν ορισμενα απο τα τελευταια Priest και Sabbath, προτιμω την ασφαλεια.

Για μενα θρυλικοτητα σημαινει οτι το ονομα τους εχουν καταφερει να ειναι το ιδιο βαρυ με το παρελθον.

Κατι που αποτελει ανεκδοτο για Sabbath, Priest ενω οι Μetallica παροτι δεν μπορεσαν να υποβιβασουν τους εαυτους τους με το αστειο St. Anger, καταβαλλουν ειλικρινη προσπαθεια να καταστρεψουν ο,τι εκαναν.

Τουλαχιστον εβγαλαν φετος το αξιοπρεπες Death Magnetic (προσωπικα δε μ’ αρεσει τοσο αλλα “αντικειμενικα” ειναι παρα πολυ καλο και αξιοπρεπεςε για τους Metallica του 2009) και δειχνουν να θελουν να αφησουν στο παρελθον τα υπολοιπα και να ξαναγινουν οι μεγαλοι Metallica.

Oσο για τα υπολοιπα…

Το οτι οι AC/DC ειναι ιδιοι κι απαραλλαχτοι εδω και 35 περιπου χρονια σε πειραζει ή πειραζει καποιον αλλον;;

Κι οι AC/DC εχουν χημεια, αλλα αμφιβαλλω αμα τους ζητησεις κατι διαφορετικο αν θα σ’ αρεσει.

Οι Maiden εστω και στα δικα τους πλαισια πειραματιστηκαν.

Τωρα αν το πολυ καλο (για μενα) αποτελεσμα ειναι αρκετα Maiden για τα γουστα σου με κανει να πιστευω ακομα περισσοτερο οτι ειναι δικο σου θεμα που δε σ’ αρεσουν και θα πρεπει να στραφεις καπου αλλου, αφου ετσι κι αλλιως δε ΘΑ σου αρεσουν (οχι γενικα, απο δω και περα).

εδωσα πουθενα την εντυπωση οτι ΔΕΝ εχω προβλημα με τους Μεϊντεν?:-k
Μου θυμιζουν την ταινια “Η μερα της μαρμοτας”!

Απλουστατο το θεμα , κυριοι…

ΕΣΕΙΣ ως Μεϊντεναδες, θεωρειτε οτι ειναι δικο μου το προβλημα με τη μπαντα.

ΕΓΩ ως καποιος που “μη επιδερμικα” εχει ακουσει Μεϊντεν, θεωρω πως το προβλημα δημιουργειται απο τη καρφωμενη πορεια που εχουν κανει ως μπαντα!

Οπως πιστευω οτι μπορει να ελεγε οποιοσδηποτε φανμποϊ για οποιαδηποτε αγαπημενη του μπαντα και οποιοσδηποτε ακροατης για την μπαντα που “τελικα τον ξενερωσε”!

Αϊροναριανε, αν οι AC/DC ηταν μπαντα στο ιδο στυλ με τους Maiden ,ΝΑΙ θα ελεγα τα ιδια!!ΔΕΝ ειναι, ΧΑΙΡΟΜΑΙ γι’αυτο και οχι ΔΕΝ με πειραζει!

Οι Metallica με σαφως μικροτερη δισκογραφια εχουν προχωρησει τοσο σε πειραματισμο , που οι Maiden θα χρειαζονταν 4-5 ζωες ως μπαντα για να το κανουν!
Και να αλλο ενα σημειο στο οποιο διαφερουμε!Δεν προκειται να αναγνωρισω το τελευταιο τους ως “αξιολογο”…Γιατι?
Γιατι πολυ απλα ειναι κατι το οποιο εχουν ξανακανει στο παρελθον, ειναι σιγουρατζα και μαλιστα ανεμπνευστη και προχειρη!Και με παραγωγο εναν λατρη της φασαριας και του κλιπινγκ!
Αν μιλουσαμε για το προηγουμενο (με ολα τα σκατα που περνουσαν ως μοναδες αλλα και ως μπαντα) θα ελεγα οτι μπορει να ειχε στον ηλιο μοιρα ,ΑΝ το προσεχαν ΟΠΩΣ θα επρεπε και ΑΝ ο μαλακας ο Ροκ δεν τους εκανε να ακουγονται σαν πρωταρηδες…Καλη ιδεα, ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ υλοποιημενη!

καλη η ασφαλεια που παρεχουν καποιες μπαντες αλλα ειμαι της αποψης οτι τελικα τετοιες φασεις σε “κρατανε” μακρυα απο το να ψαχτεις περισσοτερο με τις απειρες μπαντες που υπαρχουν στον πλανητη!
(οχι δεν μιλαω για τους κλωνους!)
Ευχαριστω λοιπον τα μεγαθηρια που απλα μου εδειξαν τον παραδρομο, γιατι αλλιως ακομη θα ακουγα φανατικα 40 μπαντες.

Αποψεις,κ@@τρυπιδες και κολοκυθοπιτες…:stuck_out_tongue:

@ Μπριτ:
Ειναι το μονο το οποιο δεν εχω ακουσει παραπανω απο 3 φορες ,καθως μετα απο τις οσες μου προσπαθειες με τα προηγουμενα, αποφασισα να μην ζορισω αλλο πλεον τον εαυτο μου με κατι που και να μου αρεσει, δεν θα μου δωσει τα αναμενομενα! Πιστευεις οτι επρεπε να το ακουσω πιο πολλες φορες? (δεδομενου του γεγονοτος πως “περασε και δεν ακουμπησε”)

Δεν σου αρεσουν μην ακους.
Θες να κλαψεις και να πεις την αποψη σου γι αυτους οτι δεν σου αρεσει η μουσικη τους επειδη παραμενει πολυ καλη σε σχεση με τις αλλες “'υπερμπαντες” φτιαξε ενα θεμα “I don’t like Maiden” Or “All the Iron Maiden haters” και γραφε και σταματα να μας τα πριζεις

Δεν καταλαβαίνω γιατί του επιτίθεσαι.Δεν τον είδα να κλαίει.Και προφανώς ποτέ δεν τον άγγιξαν όσο κάποιους από εμάς.Δεν χρειάζεται να δικαιολογηθεί γι’αυτο.Κι εμένα ποτέ δεν με τρέλαναν οι Metallica.Τι να κάνουμε?Γούστα είναι αυτά.

ρε τσιφλικα…

μπορεις να ξαναδιαβασεις τον τιτλο του Θρεντ?
δεν ειναι “The Iron Maiden appreciation wank”!!
Eχει 3 options…διαλεξα ενα και γραφω.
Τι χτυπιεσαι??

edit :Και που να επελεγα την απαντηση “τους μισω” …:stuck_out_tongue:

For the Greater Good of God απο το AMOLAD ακουσε το προσεκτικα megatherion

απο την ωρα που μου το ειπες το ξανακουσα το αλμπουμ…ξανα τα ιδια…δωσε ταϊμ και θα σου πω για το συγκεκριμενο!

Edit:
ειναι γεγονος οτι η εισαγωγη του ειναι “διαφορετικη”!
και οι γραμμες που τραγουδαει ο Βρασιδας επισης ενδιαφερουσες!
Το τεμπο στα τυμπανα (μαζι με τις κιθαρες στα πιο “γρηγορα” μερη) μου θυμιζει καποιο απο το No prayer αλλα οχι με “κακο” τροπο.
Τελικα το τι μου προκαλουν τα κομματια τους εχει να κανει με το αν ειναι το “χιλιοδοκιμασμενο” ή κατι ελαφρα διαφορετικο οπως ειναι και αυτο το κομματι…
Πολυ καλη προταση Μπριτ!:thumbup:

Aφού δεν του αρέσουν τα παλιά δεν βρίσκω πως μπορεί να του αρέσει αυτό και γενικά αυτός ο δίσκος, που είναι πολύ μέτριος και βαρετός και για μένα που λαυτεύω όλα τα παλιά(μέχρι το 88 δηλαδή)

Μα ο megatherion ψαχνει το διαφορετικο απο τους Maiden απο οτι καταλαβα

Eγώ στηρίζω μεγαθεριό! 8)

(Μπρινγκ ιτ ον μπέιμπι!)

ρε προβοκατορα…
μην λες τετοια και ξυπνησεις τους ιθαγενεις!!
παιζεις με τη φωτια nah!!

Αυτούς?