Εγώ θα προτιμούσα η Golden Years περιοδεία να περιλαμβάνει μόνο τα Powerslave, Somewhere In Time και Seventh Son Of A Seventh Son, γιατί αφ? ενός αυτοί οι τρεις είναι πραγματικά ‘‘χρυσοί δίσκοι’’ με όλη την σημασία του όρου, ενώ το No Prayer For The Dying και το Fear Of The Dark δεν μπορούν τόσο να πλησιάσουν σε ‘‘goldness’’ τους τρεις προηγούμενους, και αφ? ετέρου αν τελικά η Golden Years περιοδεία συμπεριλάβει 5 δίσκους και όχι τρεις, αυτό θα αποβεί σε βάρος όλων, γιατί θα μοιραστεί ο χρόνος της συναυλίας σε περισσότερους δίσκους και έτσι θα παίζονται λιγότερα κομμάτια από τον καθένα.
Ενώ αν είναι μόνο 3 δίσκοι το υλικό της περιοδείας, έτσι θα ωφεληθούν περισσότερο και οι τρεις και θα παιχτούν περισσότερα κομμάτια από τον καθένα.
Άσε που το 2008 κλείνουν και 20 χρόνια από την κυκλοφορία του Seventh Son και μπορεί να έχουμε και καμία έκπληξη (π.χ., να το παίζουν ολόκληρο, λέω εγώ τώρα; lol lol, όχι, όχι, δεν θα είναι δίκαιο για τους άλλους δύο δίσκους και δεν θα το ήθελα να συμβεί, αλλά μια σκέψη φευγαλέα μου ήρθε. :lol: )
Δεν είπα ότι θα κάνουν περιοδεία μόνο για την Blaze era! [-X
Η περίοδος αυτή θα συμπεριλαμβάνεται μαζί με προηγούμενους ή επόμενους δίσκους!
Αν θεωρηθεί δεδομένο ότι θα κάνουν tour για κάθε “history of” dvd που θα κυκλοφορήσουν, τότε 2 ενδεχόμενα μου φαίνονται ως τα πιο πιθανά:
1o ενδεχόμενο:
Ένα DVD για “Powerslave”, “Somewhere In Time” και “Seventh Son…”
Επόμενο DVD για “No Prayer…”, “Fear Of The Dark”, “The X Factor” και “Virtual XI”
Μετά για τα “Brave New World”, “Dance Of Death”, “A Matter…” και τον ένα ή δύο επόμενους!
Αυτό μου φάινεται σχετικά σίγουρο!
2ο ενδεχόμενο:
DVD για “Powerslave”, “Somewhere In Time”, “Seventh Son…”, “No Prayer…” και “Fear Of The Dark”
Μετά DVD για τα “The X Factor”, “Virtual XI”, “Brave New World”, “Dance Of Death”, “A Matter…”, αλλά παραείναι πολλοί για τους βάλουν μαζί… :-k :dunno:
Θελω να ακουσω Holy Smoke, Sign of the Cross, Heaven Can Wait, Children of the Damned, Revelations, Prowler, Dance of Death, Aces High, Infinite Dreams, No Prayer for the Dying () στην ιδια συναυλια.
ΓΙΝΕΤΑΙ?!
θα το βγαλω σε μπλουζακι αυτο με το λογοτυπο της τιμ
5 μέτρα θα έπρεπε να ήταν το μπλουζάκι.
Πάντως έχω την απορία πως θα το έλεγε ο Dickinson το Aces High εν έτει 2007-8.:-k
Όσο για το αν γίνεται… ΟΙ μέιντεν μια ζωή τα ίδια κ τ ίδια παίζουν…[-X
Αν το λες επειδη ειπα πολλα τραγουδια, αυτα που ειπα ουτε ενα σετλιστ δεν γεμιζουν
Ελπιζω να το ανακαλυψουμε ( ) και να το πει και τελεια, αν και οντως ειναι μια καλη ερωτηση αυτη.
Υπαρχουν ατομα που δεν τα χουν ακουσει (οπως εγω πριν απο την συναυλια) αρα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο. Το θεμα ειναι οτι αφου και οι νεες γενιες ακουνε maiden οφειλουν να το κανουν αυτο γιατι αν κυνηγανε μονο το πως θα ικανοποιησουν τους “παλιους” παει η μεταλ. Αν και νομιζω οτι ολοι θα ικανοποιηθουν με τα επερχομενα τουρς (κι εγω μαζι αφου εχω δει αυτα τα “ιδια”)
Θα πουνε " Φετος ειναι 20 χρονια απο την κυκλοφορια του εβδομου υιου, και λεγαμε να το παιξουμε ολοκληρο, αλλα επειδη στον freedomofrock αρεσει περισσοτερο το somewhere in time, θα παιξουμε αυτο ολοκληρο"