Iron Maiden

Σαν πιτσιρικάς ήμουν τρελός και παλαβός μαζί τους. Τώρα πια όχι. Θα άκουγα δηλαδή που και που κανένα τραγούδι τους αλλά δεν έχω πια τόση τρέλα. Δεν ξέρω αν χάλασαν αυτοί ή αν εγώ μεγάλωσα και την είδα με άλλα ακούσματα. Ίσως και τα δύο.

Μικρός με πόρωνε το μια ωραία πεταλούδα!!!

Έτσι και μου πει κανείς: τι συγκρίνεις τώρα το μια ωραία πεταλούδα με maiden, θα πάω να φουντάρω

πας καλα ρε? συγκρινεις το “μια ωραια πεταλουδα” με Maiden?? :lol:

8O 8O 8O

Δεν ησουν αρκετα true ρε!:lol: Μηπως ντυνοσουν και τιποτα φλωρικο στα καρναβαλια?Εμεις αν δεν ηταν καποιος ντυμενος νιντζα δε τον καναμε παρεα παντως.:stuck_out_tongue:

πωπω

δε σας προλαβαίνω!!! Κάνω έντιτ τον ένα και αμέσως έχουν γίνει άλλα πόστ που έχουν μέσα αυτό που έκανα έντιτ!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Όταν κάτι δε σας αρέσει, στα ποστ κάποιοι please κάντε το report. Βοηθάει τα μέγιστα. Ειδικά τώρα που και οι 3 mods περνάμε το λούκι της εξεταστικής…

Και για την ιστορία, έριξα και τα πρώτα delete!!!

Έχω ντυθεί και Κόναν παρακαλώ8)

Καλα, το post μου γιατι σβηστηκε???

Και τι να κάνω? έντιτ τα λόγια του άλλου μέσα στο quote που τα ξανά έβαλες? Εξάλλου, για τη διαφύλαξη της ειρήνης είμαστε εμείς εδώ!!!:wink: :wink: 8) 8) 8)

Εσείς up the irons!!!

Δε το πιστεύω ότι είπα τέτοια φράση… Εγώ που δεν ακούω iron maiden!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Να ρωτησω τους πιο ειδικους για maiden…

Εκαναν DVD και περιοδεια για τους πρωτους 4 δισκους, μετα το AMOLAD και περιοδεια γι αυτο…

Τωρα ακολουθει DVD και περιοδεια για τα επομενα 4 (δλδ και για SEVENTH SON)??? Να ξερω να κλεισω εισιτηριο γιατι ειναι απο τους αγαπημενους μου heavy metal δισκους…

Ετσι θα γινει…

Μια περιοδεια για τα Golden Years, μετα ο τελευταιος δισκος και αυτο ηταν…

:cry: :cry: :cry: :cry:

Ε και μετά μια περιοδία για τα last years… Μετά αποχαιρετιστήριο πενταπλό live… Μετά θα κάτσουν για 2-3 χρόνια και καλά ότι διέλυσαν… Μετά θα κάνουν ένα reunion για περισσότερες συναυλίες κ.ο.κ.

Η επόμενη περιοδεία θα είναι τουλάχιστον για τα Powerslave, Somewhere In Time και Seventh Son Of A Seventh Son! :yes:
Υπάρχει και η σκέψη να φτάνει μέχρι και Fear Of The Dark, αλλά είναι λιγότερο πιθανή! :-k

Δεν είναι ακριβώς έτσι! :roll:

Περιοδεία για τα “Golden Years”! (καλοκαίρι 2008 )

Μετά περιοδεία για τον 15ο δίσκο! (2009 - 2010)

Στη συνέχεια περιοδεία για την “Blaze era” era και “After Reunion” era! (2011)

Δεν είναι 100% σίγουρο ότι ο 15ος δίσκος θα είναι ο τελευταίος… επειδή είχε δηλώσει κάποτε ο Steve ότι θα έβγαζε 15 δίσκους ακριβώς… :wink:
Έχουν πάρει μεγάλη φόρα τα τελευταία 3 - 4 χρόνια!

Anyway, αν βγάλουν και επόμενο, θα περιοδεύσουν το 2012 - 2013!

Και κάπου στο 2015 θα κάνουν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία… :frowning:

Άρα έχουμε ακόμα! :wink:

Κατσε ρε Δημητρη, πιστευεις οτι θα αντεχουνε μεχρι τοτε?:-k

Θα κανουν περιοδια και μαλλον dvd για τα golden years, δηλαδη για τα albums:
Powerslave
Somewhere in time
Seventh son of a seventh son

:wink:

Αν και εχουμε πολυ χρονο ακομα, και μονο που σκεφτομαι οτι καποτε ολα αυτα θα τελειωσουν με πιανει καταθλιψη. Ειλικρινα μου ρχεται να κλαψω. ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΩ! πρωτα θελω να πεθανω εγω και μετα οι maiden.

'Ανετα! 8)

Εξάλλου άλλα 8 χρόνια είναι μέχρι τότε, όχι 80… :stuck_out_tongue:

Αν δεν αντέχανε, όταν τελείωσε το tour του AMOLAD τα χριστούγεννα, θα καθόταν στα αυγά τους!
Αυτοί αντιθέτως συνεχίσανε, παίζανε και την άνοιξη και θα παίξουν και το καλοκαίρι αρκετά shows ακόμα!
:-k Σε ένα μήνα ακριβώς σαν σήμερα θα τους βλέπω στο Βέλγιο! :yahoo:

Δεν έχουν ανάγκη! :wink:

[SIZE=“4”]Up The Irons![/SIZE]

Μακαρι να συμπεριλαβουν και το Fear Of The Dark. Επισης αγαπημενος (και για συναισθηματικους λογους) δισκος…

Μην λές τέτοια πράγματα! [-X

Και εγώ τους αγαπάω, όσο δεν φαντάζεσαι, αλλά εντάξει, αυτοί θα έχουν ζήσει τη ζωή τους, όταν εσύ θα είσαι ακόμα αρκετά μικρός… :wink:

Και να μην το κάνουν τώρα, θα το κάνουν λίγο αργότερα! :wink:

Και για μένα είναι απίστευτα αγαπημένος δίσκος, κυρίως για συναισθηματικούς λόγους! 8)

Το θεμα ειναι να το κανουν… Και τι δε θα δινα για το Afraid live!!!:bow2: :bow2: