Iron Maiden

ειστε βλασφημοι ρε!:stuck_out_tongue:

Στo Como Estais Amigos εχει κανει γαμω τις ερμηνειες!

Επισης Dave Murray και Adrian Smith…αυτο τα λεει ολα!ιστορικο και το μεγαλυτερο χεβι μεταλ συγκροτημα παρ ολα αυτα δεν πορωνομαι…:stuck_out_tongue:

το virtual εννοουσα! κατα λαθος εγραψα x-factor #-o

Και τα 2 γαμούν και δέρνουν άγρια.

:metal: :metal: :metal:

Αυτη τη στιγμη ακουω το heaven can wait και η συγκινηση που μ’εχει κυριευσει δεν περιγραφεται με λογια.
Θελω να σηκωθω και να φωναξω:

HEAVEN CAN WAAAAAIIIT! HEAVEN CAN WAIIIIIIT! HEAVEN CAN WAIIIIIT! HEAVEN CAN WAIT TILL ANOTHER DAY!

OOOOOW! OOOOOOOOOOOW! OOOOOOW!

:bow2: :bow2: :bow2:

[SIZE=“1”]εχω καει ασχημα [/SIZE]:stuck_out_tongue:

Εδώ και 3 βδομάδες παίζει συνεχόμενα από τουλάχιστον 3 φορές τη μέρα το Somewhere in Time! :smiley:

Ή καλύτερα ΣΑΜΓΟΥΕΑΡ ΙΝ ΤΑΪΜ!!! :lol: :wink:

Λοιπόν εγώ τους λατρεύω αφού mέχωσαν στο metal. Πάντως γιαμένα έχουν κυκλοφορήσει δυο πατάτες, ta Virtual XI kai Dance Of Death. Αλλα όλα τα υπόλοιπα είναι δισκαρες.

Με το δίκιο σου, είναι το μοναδικό τους άλμπουμ το οποίο αξίζει! :stuck_out_tongue:

#-o

Αδιόρθωτος!!!

:lol:

Nαι δηλαδή το Clansman kai to Futureal είναι maxi μέγεθος πατάτες…Διαμελισμός στα 4 .:stuck_out_tongue:
Όσο για το DoD νομίζω πως το ομώνυμο τραγούδι είναι κλασικό πλέον…Άσε που έχουμε και το φοβερό war epic Paschendale γραμμένο κατά 80% από τον Smith,έχουμε και το απίστευτο prog του κ.Μurray Rainmaker είναι κι αυτό για τον πούτσο.Αλλά και το…

Βλέπεις η λίστα δεν έχει τελειωμό δυστυχώς.:stuck_out_tongue:

+1000

:thumbup:

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Eτσι σου ειπανε???#-o #-o

εσυ εισαι υπερ DoD ή κατά :-k :-s

[SIZE=“5”]Up The Fuckin Irons[/SIZE]

Gers και BNW ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε :wink: :wink: :wink:

Υπερ σε μερικα τραγουδια:

JOURNEYMAN, PASCHENDALE, DOD, RAINEMAKER, NO MORE LIES

Το ομότιτλο είναι από τα καλύτερα τραγούδια τους ever κατά την άποψή μου…