και για μενα ουτε κρυο ουτε ζεστη, αλλα μ’αρεσουν αρκετα. το οτι ειναι απ’τις επιδραστικοτερες μπαντες του metal χωρου ειναι πιστευω ευρεως αποδεκτο και δεν τιθεται θεμα…αγαπημενος μου τραγουδιστης που περασε απ’τους Maiden παντως ειναι ο Blaze. και ειδικα το Virtual ειναι μαλλον το αγαπημενο μου απο Maiden.
δηλαδη οκ, για να ανοιγουν τους Priest καλοι ειναι… :lol: :lol:
Ζεστη ή καλυτερα οχι απλα ζεστη,καυσωνας θα ελεγα…Δεν εχω να πω κατι αλλο για το γκρουπ που ηταν το κινητρο για να αρχισω να ακουω και να παιζω μουσικη.
Safws oi Iron Maiden ine istoriko sygrotima kathws myisan to heavy metal kai itan apta prwta sygrotimata tu eidus.exune merika kommatia ta opoia einai polu kala kai ws musiki kai ws metal opws to “To Tame A Land” h to “Afraid To Shoot Strangers” kai alla.par ola afta plyn merikwn kommatiwn tus ola t alla einai an ta xaraktirisw efimistika kapws ‘‘xyma’’(px 2minutes before midnight).bebea se sygrisi me ola t alla heavy metal sygrotimata oi Maiden einai oi kalyteroi anamfivolws.
Τα είπες όλα. Και η δικιά μου αγαπημένη ερμηνεία από Di Anno αυτή είναι. Ο Dickinson όσο και αν γαμάει σαν φωνή δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτή την ερμηνεία.