Iron Maiden

μαλακια…

οfftopic και παλιο,αλλα με εχει ακουσει ολη η πολυκατοικια απο τα γελια:lol::lol::lol::lol::respect:

αφού γαμήθηκε στο οφτόπικ, ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ στο νέο άβαταρ Λουπιν. <3

Ας επανέλθουμε πλιζ.

ontopic,σαν ψηχοπαθης φανμποης πριν κατι εποχες περιεργες(you have no idea8)),θα ελεγα:
-καπου μεσα στο χρονο
-Σκλαβος δυναμης
-7ος γιος 7ου γιου
-Φονιαδες
-Κομματι μυαλου(αποψη,τεσπα)
-Σιδηρα παρθενος
-το νουμερο του διαολου

αν και τα 2 πρωτα,αλλες φορες με πιανει και τα βαζω πρωτα,αλλα τεσπα,σε γενικες γραμμες,voila…

IRON MAIDEN Drummer Says There Are ‘Eight Songs Written’ For New Album

According to Trunk, Nicko “said there was about eight songs written so far so the band would probably need to come up with a few more new songs while recording. [He added that] the material was a little different than past albums and they were taking their time with the recording schedule.” McBrain also stated that the “new CD probably won’t come out until 2011,” according to Trunk.

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=132833

2011?:-k Αργει δλδ ακομα.

ΓΑΜΩ#-o

Οι Maiden θα βγάλουν (όπως συνήθως) ένα άρτιο μουσικά άλμπουμ, αλλά δεν προβλέπω πάνω από μια - δυο δυνατές στιγμές. Δεν βάζω δηλαδή τις απαιτήσεις μου ιδιαίτερα ψηλά, αλλά το περιμένω με ενδιαφέρον βεβαίως - βεβαίως.

ΟΠΟΤΕ υπαρχουν ακομα ελπιδες να κυκλοφορησει ΛΑΙΒ απο AMOLAD!!! :roll::roll::roll:

:slight_smile:

Εχω σταματήσει να περιμενω με αγωνία καινουργιο Maiden άλμπουμ απο το dance of death. Όχι πως δεν μου αρέσουν απλώς πλεον οι δεν έχουν να δωσουν πια κάτι το εξαιρετικό κάτι που θα με κολλήσει. Το a matter of life and death το αγορασα ένα χρόνοα μετα που βγηκε (ουτε καν το είχα κατεβασει) το άκουσα μου φανηκε καλό και απλά το έβαλα στο ραφι (ακομα εκει ειναι) το θεωρω μάλιστα το πιο αδιαφορο άλμπουμ που έχουν βγαλει.

Δεν υπαρχει άλμπου δικο τους που να το θεωρω πατατα αλλα όπως και να το κάνουμε ξέρω ακριβως τι θα ακουσω απο αυτους, εχουν γίνει τραγικά προβλεψιμοι. Θα πει κανεις και οι Motorhead που δισκογραφου συχνά το ίδιο είναι αλλα δεν παραπονέθηκε και κανείς. Σε αυτους όμως τα πραγματα είναι λιγάκι διαφορετικά μιας και η μουσική τους είναι κατα κυριο λόγο party all night long με μπυρες, δεν τους ενδιαφέρει να βγαλουν ένα “άρτιο μουσικά άλμπουμ” αλλα ένα άλμπουμ που απλα να τα σπαει όλα. (χωρις αυτο να σημαινει πως δεν δινουν σημασία στην μουσική που γραφουν).

Και το καινουργιο Μaiden θα το παρω εννοειται αλλα έχω την εντυπωση πως περισσότερο θα το κάνω για να μην λειπει κανέναν απο την συλλογή παρά επειδή θα το ακουω και πολύ. Όχι πως το αποκλειω κιολας δηλαδή αλλα δεν μπορω να φανταστω τι άλλο θα μπορουσαν να μας προσφερουν πλεον.

παιδιά τι να λέμε τώρα απλά είναι θεοί οι άνθρωποι…:bow2:

Δεν ειναι ακριβως οπως τα λετε τα πραγματα. Ολα τα συγκροτηματα με 30 χρονια καριερας ειναι λογικο να ειναι λιγο πολυ προβλεψιμα ως προς το τι εχεις να περιμενεις απο αυτα. Αλλα δεν θεωρω οτι οι Iron Maiden εχουν γινει πια τοσο προβλεψιμοι και ακομα και να ισχυει αυτο για καποιον, δεν νομιζω οτι τον χαλαει ενα ακομα ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ αλμπουμ και ας του θυμιζει κατι απο καποια αλλη κυκλοφορια τους… Θα τον χαλασει δηλαδη να προστεθουν στο setlist του ακομα 5-6 ή και παραπανω ΕΠΗ? Δεν το νομιζω…

Εντάξει Angus είναι λογικό να μην περιμένει κανείς το άλμπουμ με τα μισά κομμάτια να είναι έπη και τα άλλα μισά απλώς καλά. Από την άλλη δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα ωσότου ακούσεις το άλμπουμ ολοκληρωμένο και συλλάβεις την αισθητική του. Απλώς οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι κάπως μετριασμένες. Anyway, σκάω επιτόπου να λέω μαντεψιές και περιμένω το άλμπουμ, γιατί την είδα ολίγον Τειρεσίας.

Έντιτ: όπως φαίνεται βέβαια και από το avatar σου είσαι περισσότερο φανμπόϋς από εμένα στο θέμα Maiden, οπότε καταλαβαίνω ότι αδημονείς και δεν περιμένεις απλώς με απάθεια, όπως εγώ λόγου χάρη.

Έντιτ 2: αν τυχόν κάποιος βρει samples/demos/pre-versions από τα κομμάτια, μας δίνει link να πάρουμει μία γεύση. Eννοείται βέβαια ότι δεν θα αποθεώσουμε ή κατακρίνουμε το άλμπουμ χωρίς να το έχουμε ακούσει στην τελική του μορφή.

Τι να γραψω για τη μεγαλυτερη heavy metal μπαντα στον πλανητη (κ δεν το λεω με καμμια επιφυλαξη!! )… ενοειται οτι τους λατρευω, ενοειται οτι νιωθω τον STEVE σαν πατερα μου και ενοειται οτι περιμενω με ανυπομονησια το νεο τους αλμπουμ. πριν 2-3 μερες ακουσα το MATTER OF LIFE & DEATH… ειχα πολυ καιρο να το ακουσω και γουσταρα απιστευτα!!! να πω την αληθεια δεν περιμενω κανενα μεγαθηριο τωρα πια αλλα δεν μπορω να τους σχολιασω αντικειμενικα…

[SIZE=“4”]UP THE IRONS!!![/SIZE]

Στα τελευταια αλμπουμ τους εχουν απιστευτα κομματια μεσα, οποτε δεν μπορει να πει καποιος οτι εχουν τελειωσει. Επισης γενικα ειναι πολυ δυσκολο να βρεις κακο τραγουδι τους… Γιατι λοιπον να ειναι μετριασμενες οι προσδοκιες?

Για το πρωτο edit εχεις απολυτο δικιο φανμποης και αρρωστακι μεγαλο. Για το 2ο εννοειται.

Ο McBrain ανέφερε επίσης πως το νέο υλικό είναι «κάπως διαφορετικό» σε σχέση με τα τελευταία albums των Iron Maiden…

Aυτο το καπως διαφορετικο πως μπορει να ερμηνευτει?:-k

Εγώ θα ήθελα να σημαίνει επιθετικότερα κομμάτια,μικρότερες διάρκειες κτλ…

Ή οτι τα γραφει ο ιδιος ο McBrain. :lol:

Για το 2ο ΑΔΥΝΑΤΟ!!! :lol::lol::lol::!:[-X

Οπως και να ειναι, θα ειναι Iron Maiden και θα τα σπαει. Πιθανο να εννοει μικροτερα και πιο αμεσα κομματια.