Iron Maiden

για να δούμε…
όταν ο nicko είπε οτι το αλμπουμ θα είναι διαφορετικό μου κίνησε την περιέργεια πιο πολύ απο πριν.Λέτε να κάνουν το μεγάλο μπαμ τώρα στα γεράματα; :stuck_out_tongue:

Και να στειλουν ολους τους αμφισβητιες για τσαι? Ναι, θα γουσταρα να το δω αυτο, κατι που κανεις δεν θα μπορει να αμφισβητησει…

Αν γινει κατι τετοιο(μακαρι παναγια μου) θα τρελαθουν μεχρι και οι πετρες.Οχι βεβαια πως με τα μεχρι τωρα δισκογραφικα τους διαμαντια μπορουν να αμφισβητηθουν αλλα δεν πειραζει…

χαχα θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε

αν γινει κατι τετοιο (ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ!!!) οι αμφισβητιες παλι θα το αμφισβητουνε και το βραδυ σπιτι τους κρυφα κρυφα θα το βαζουν και θα χτυπιουνται!!! :lol::lol::lol::lol:

τι αγχωνεστε? αφου οτι μαλακια και να βγαλουν θα σας αρεσει.

nope…:-s

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

+1

εγω θα εκανα το σταυρο μου, να ειναι καλο το αλμπουμ. UP THE IRONS BITCHES!!1

Κλαίω.

Μη, θα χαλάσει η μάσκαρα…

Για να πω την αλήθεια δεν με πολυενδιαφέρει πως θα 'ναι το (τελευταίο;) άλμπουμ… Ότι καλύτερο είχαν αν κάνουν το 'χουν κάνει πιστεύω. Αυτο που πραγματικά με νοιάζει και γι’αυτό γουστάρω Maiden είναι ότι στα live γίνονται όλο και καλύτεροι…

Μην αναφέρεις το τομέα “live” γιατί εκεί μας τα χαλάνε.

Eχεις ομως ωραιες αποψεις…Ελεος δηλαδη…!

Εγώ θα ήθελα από Maiden ένα δίσκο με ήχο ανάλογο των προσωπικών του Bruce, πράγμα αδύνατο βέβαια αφού ο αρχηγός θέλει το μπάσο να κλέβει την παράσταση. :stuck_out_tongue:

Σχήμα λόγου ήταν.

Τώρα κλαίω όμως.

Moutou Ramone περνα απ’ το “ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ!” μωρη παλιαδερφη να σου χαλασουμε κι εμεις τη μασκαρα! κοτα!

Εγώ είμαι ομάδα πύραυλος όμως.

Αφού αλήθεια λέει. Τώρα για το πώς κατάλαβες ότι έχει ωραίες απόψεις, αδυνατώ να καταλάβω. Εμένα μου πήρε 5 χρόνια. 5 χρόνια με είχε σκλάβα και μετά τα κατάλαβα όλα. Εσύ από ένα ποστ. Σε ζηλεύω. :frowning:

Eιμαι εξυπνος βλεπεις…Και οχι δεν εχει δικιο.Τωρα αν το βλεπετε ετσι,προβλημα σας…Προσωπικα ειμαι αντικειμενικος απεναντι σε αυτα που ακουω…Και ποσο μαλλον πιο ‘‘αυστηρος’’ απεναντι σε maiden που τους λατρευω και ειναι λογικο να εχω απαιτησεις.

μπιροκοιλι αυτες οι κουβεντες πραγματικα βγαζουν παθος και πυγμη, απλα για να σε συντονισω λιγο προσπαθησε να γινεις και λιγο πιο αντικειμενικος, μεχρι στιγμης τα πας καλα τιγρη.

Σαν δεν ντρεπεσαι:lol: