Iron Maiden

παντως και να σταματησουν οι μειντεν,ο ντικινσον θα συνεχισει τη σολο καριερα του οποτε νο προβλεμο

Και ο Harris θα βγάλει τον απόλυτο progressive rock δίσκο!:smiley:

Να δεις πως περιμένει να ξεμπλέξει πως κ πως με τον “κολλητό” του τον Bruce για να βγάλει τον γαμ@μενο τον progressive δίσκο!

και γιατι να μη τον βγαλει με τους maiden και να παθουν ολοι μουν%πλ@κ@???:p:p:p

Καλα δεν μπορουμε να ξερουμε τι θα κανουν ο Harris και ο Dickinson οταν σταματησουν οι Iron Maiden, προσωπικα δεν θελω να κανουν τιποτα και να συνεχισουν τους Iron Maiden μεχρι τα γεραματα… Πολλοι το εχουν κανει και δεν εχουμε ασχημα αποτελεσματα, γιατι οχι και οι Maiden? Οσο για την αποψη οτι οπως και να ειναι το αλμπουμ των Maiden θα μας αρεσει, τι να πω? Θα κριθουν αυστηρα γιατι εχουμε ολοι τεραστιες απαιτησεις απο αυτους, αλλα ναι λογικα θα μου αρεσει… Ο,τι εχουν βγαλει μεχρι τωρα μου αρεσει, οποτε προς τα εκει δειχνουν οι πιθανοτητες…

Ποσο μ’αρέσουν οι συζητήσεις με ώριμα άτομα που ξέρουν να επιχειρηματολογούν…
Φίλε NoMisteraki, γιατί πραγματικά έχω κάθε διάθεση να σε αντιμετωπίσω ως φίλο (άλλωστε αυτό κάνουν οι αδερφές ε;) όποτε μπορέσεις εξηγησέ μου την άποψή σου…

Κι επειδή είμαι και κότα, σ’άλλα φόρουμ πολύ πιο υποδιαίστερα απ’αυτό μια τέτοια συμπεριφορά τιμωρέιται με φάουλ ή αποκλεισμό… Δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Ο Rod Smallwood και οι Iron Maiden θα βγαλουν σε δημοπρασια μια κιθαρα σαν του Adrian Smith, μια αφισα του Flight 666 και τα 2 υπογεγραμμενα απο ολα τα μελη και τον πλατινενιο δισκο που παρελαβε ο Smallwood για τις πωλησεις του Flight 666 στην Αμερικη. Τα χρηματα απο την δημοπρασια θα δωθουν για φιλανθρωπικους σκοπους… Ενα τεραστιο μπραβο στους Maiden που δεν εχει να κανει με την μουσικη, αλλα με την ανθρωπια…

http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=8&p2_articleid=1176

Παίζει και να κλάψω ε. Φοβερή κίνηση. Πού θα μένουν τώρα?

Ναι, ειναι μια απλη κινηση που αν γινοταν απο ολους, θα ηταν πολλοι συνανθρωποι μας καλυτερα. Αυτοι δεν χανουν τιποτα, οι συλλεκτες πωρωνονται και καποιοι ανθρωποι δεχονται βοηθεια. Βρισκεις κατι το αρνητικο?

Τη ποζεριά.

Χθες είδα το Flight 666. Αξίζει πραγματικά να το δείτε όλοι, είτε γουστάρετε την μπάντα είτε όχι. Και ο κύριος λόγος δεν είναι για να αντιληφθείτε τη δυσκολία του εγχειρήματος “23 live σε 45 μέρες σε 5 ηπείρους” όπως κυρίως προμοτάρεται το ντοκυμαντέρ, αλλά για να δείτε τι σημαίνουν για το κοινό της Λατινικής Αμερικής. Πραγματικά, δε χωράνε περιγραφές.

Με επεισες…ηδη εχει ξεκινησει να κατεβαινει!:wink:

το εχω δει:D

κορυφαιo εκει που παιζει ο murray γκολφ, αλλα και το μεγαλειοπρεπες φιναλε:!:

Θεός!!!

Το Flight 666 είναι μία πολύ καλή δουλειά,τέλεια γυρισμένο,άρτια δομημένο κτλ κτλ κτλ.
Αλλά σε μένα προσωπικά μου βγάζει ένα συγκρότημα πως να το πω…“οικογενειακού χαρακτήρα”…Μπορεί οι οπαδοί τους να είναι ακόμα τρελαμένοι,μπορεί οι Maiden να συνεχίζουν να σπέρνουν επί σκηνής(όσο επιτρέπεται σε μία μπάντα 50+ χρονών) αλλά διάολε δεν μου βγαίνει η Maiden-ιλα βλέποντας το.
Μιλώντας χθες με γνωστό μου ο οποίος έτυχε και παραβρέθηκε την αποφράδα ημέρα 14 Μαρτίου 1985 στο L.A. και πιο συγκεκριμένα στην Long Beach Arena θυμήθηκα ξανά τι είναι οι Iron Maiden…

Πραγματικα το Dvd ειναι απιστευτο, πολυ καλοδουλεμενο και προσεγμενο, σου δειχνει το τεραστιο μεγεθος αυτου του συγκροτηματος και την λατρεια των οπαδων του για αυτο… Απο τα καλυτερα γενικα music documentaries ever. Αυτο που δεν καταλαβα ειναι τι εννοεις λεγοντας ‘‘οικογενειακου χαρακτηρα’’?

εμενα μου αρεσε , γιατι δεν προσπαθησε να περασει κατι ψευτικο
50αρηδες ειναι οι ανθρωπο και τοσα χρονια στο…κουρμπετι
και στο κατω-κατω αυτο ειναι το μεταλ, να περναμε καλα, οχι να φοραμε δερματινα και να το παιζουμε γαμω και δερνω
ηθελες να σφαζουν γουρουνια στον ελευθερο χρονο τους?!

(ωραιες οι κορες του χαρις\m/)

Κατσε ρε φιλε απτη μια πολλοι γκρινιαζουν οτι θα επρεπε να γινονται τετοιες κινησεις αλλα και οταν γινονται παλι να γκρινιαξουμε και να θαβουμε? Δεν ειπα οτι θα τους λειψουν αλλα δεν ειναι και κατι κακο αυτο που γινεται.

καλη κινηση μπραβο στα παιδια και μπλα μπλα… αλλα αφου θελουν να βοηθησουν μπορουν να βαλουν και κατι απτην τσεπη τους κατευθειαν (αν δεν το εχουν κανει ηδη)… δεν θα τους λειψουν…

H κιθαρα που δινουν ειναι η κλεμμενη η καινουρια ξερω γω;;; :stuck_out_tongue:

Ότι μπορώ να το δω με τον πατέρα μου και την μητέρα μου σαν να βλέπω μία ωραία ταινιούλα.Πόσο μάλλον όταν έχω στο μυαλό μου την World Slavery Tour που βασίστηκε η περιοδεία,remake δηλαδή. Δεν είναι κακό αυτό,ίσα ίσα που για μένα είναι απολύτως φυσικό.Καλώς ή κακώς είναι μία μπάντα που έχει κάνει τα πάντα και έχει φτάσει σε μία ηλικία.Αλλιώς είναι να βλέπεις τον McBrain να παίζει γκολφ τώρα και αλλιώς να σου περιγράφει πως βούτηξε στην πισίνα κατά την διάρκεια του Mariner,στο δεύτερο dvd του Live After Death!!!Στο οποίο dvd του Live After Death βλέπεις εξαιρετικό υλικό από την μπάντα,μέσα στα λεωφορεία κτλ,καθώς και το πως δημιούργησαν την παγκόσμια Maidenιλα μέσα σε κράξιμο από την Αμερική και διάφορους άλλους,τον Dickinson να αποτάσσεται τον Σατανά δημοσίως,τον Harris να εκδηλώνει την δυσφορία του για το Punk και άλλα ωραία!!!