Αυτο, ειναι απολυτα φυσιολογικο, ειναι σε καποια ηλικια πλεον και οχι πιτσιρικια, αλλωστε δεν ηταν οι Maiden και ποτε η μπαντα του τρελου ξεσαλωματος, χαλαροι ηταν παντα σε συγκριση με αλλους. Το θεμα ειναι οτι πανω στην σκηνη παιζουν σαν 20αρηδες και τα δινουν ολα, ολα τους τα live ειναι φανταστικα, εμπειριες ζωης… Το Dvd σε μεταφερει πολυ πετυχημενα στην καθημερινοτητα των Iron Maiden σε μια περιοδεια… Το εχω δει μονο 1 φορα μεχρι στιγμης, αλλα συντομα θα αρχισει το λιωσιμο ξανα και ξανα…
http://www.rocking.gr/article7057.php
Το ποσταρα και στα νεα, οι Iron Maiden συμφωνα με τον Kevin Shirley εχουν τελειωσει με τις ηχογραφησεις και μενουν ολα τα υπολοιπα για την ολοκληρωση του δισκου. Ο Kevin Shirley ειπε οτι εχουμε δρομο ακομα, αλλα ισως τελικα το αλμπουμ να κυκλοφορησει νωριτερα απο τις αρχες του 2011 που ειχε πει ο Nicko. Μακαρι, δεν μπορω να περιμενω να ακουσουμε νεα δισκογραφικη δουλεια των ΘΕΩΝ και να προστεθουν και αλλοι υμνοι στην μουσικη μας… [SIZE=“3”]ΑΝΤΕ ΡΕ[/SIZE], κυκλοφορηστε το το συντομοτερο…
ANΤΕ ΓΕΙΑ!!!
Μου έλειψε το συναίσθημα του να ακούσω νέο υλικό από Maiden αλλά από την άλλη κανένας δίσκος τους εκτός του BNW(και αυτό όχι όλο) δεν άντεξε στον χρόνο. Τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά. Νομίζω πως θα έπρεπε να αλλάξουν παραγωγό γιατί ο ήχος που βγάζει ο Shirley είναι παππουδίστικος. Σαφώς και δεν ζητάω καινοτομίες από Maiden, δεν το έκανα ποτέ άλλωστε, αλλά νομίζω ότι παραέχουν συμβιβαστει με αυτόν τον “prog rock” ήχο.
Το Flight 666 είναι εκπληκτικό πάντως.
ΥΓ: Κανένας δίσκος του από την εποχή του reunion εννοώ, μην φάμε και καμιά ντομάτα
Ρε τι “έχουμε πολύ δρόμο ακόμα”??? Εννοεί “ωχ! γαμώ τώρα πρέπει να αρχίσω το mixing & mastering του δίσκου…και βαριέμαιιιιι…” πόσο να πάρει αυτή η διαδικασία? 1 ? 2 μήνες?ε αρχές Φθινοπώρου πρέπει να χει κυκλοφορήσει. Εκτός κι αν κωλοβαράνε.
Ενταξει ρε δεν ξερεις ποσο μπορει να παρει μεχρι να ειναι ικανοποιημενοι με το αποτελεσμα, μπορει να χρειαστουν και αλλες ηχογραφησεις, που ξερεις… Και μετα μιξη, mastering, εξωφυλλο, προωθησεις κτλ… Αλλα πιστευω πως καλοκαιρι, το αργοτερο φθινοπωρο θα βγει το αλμπουμ και θα αρρωστησουμε παλι, για αλλη μια φορα.
ακουγα 2 bootlegs εποχης blaze…
ελπιζω στα διαφορα dvd που βγαζουν να μην θαψουν αυτη την περιοδο του group…
Εγώ ελπίζω να την θάψουν! Αν τους είχες δει live με τον Bayley θα καταλάβαινες γιατί το λέω.
την βρισκω λιγο λαθος την λογικη σου…
καθε λιγο και λιγακι βγαινουν dvd που ειναι και σουμα της ιστοριας της μπαντας…
ποιο ειναι το νοημα να μην ειναι μεσα το κομματι με τον blaze…??
ασε που τωρα που ακουσα και τα 2 τα bootlegs μου αρεσαν πολυ…
Ο καθένας όπως την βρίσκει, όταν τους είδα το 98 πραγματικά ξενέρωσα! Ο Βayley όπως και να το κάνουμε δεν μπορούσε να τραγουδήσει τα παλιά, ξέχναγε τα λόγια, η σκηνική παρουσία ήταν για κλάματα θέλεις κι άλλα??
:lol::lol:
τα ξερω αυτα…
αλλα ειναι μια σημαντικη περιοδος της μπαντας και πρεπει να ειναι σε dvd…
παρτο και ετσι: αν ηταν καλυτερος ο blaze μπορει να μην ξαναεβλεπες τον βρασιδα στους Maiden…
Aπό αυτή τη μεριά ναι έχεις δίκιο! :lol:
Ο Blaze δεν ηταν Dickinson, αλλα ηταν και αυτος ενας σεβαστος καλλιτεχνης με ιδαιτερη αν και οχι φοβερη φωνη και ηταν παντα τιμιος και εργατικος… Πρεπει να βγουν Dvd και απο την περιοδο με Blaze, γιατι ειναι μερος της ιστοριας των Iron Maiden και υπαρχουν κομματαρες στα 2 αλμπουμ με αυτον… Οποιος εχει αμφιβολιες, ας τους δωσει μια ακομα ακροαση απαλλαγμενος απο προκαταληψεις και θα το δει (ακουσει μαλλον…)
Δεν θελω ουτε μπογιατζη να μου βαψει το σπιτι,ουτε αμυντικο χαφ στη τραγικη ομαδα μου για να με ικανοποιει οτι ειναι εργατικος και τιμιος,θελω τραγουδιστη για ενα τεραστιο συγκροτημα,που διαδεχεται ΤΟΝ τραγουδιστη,οποτε ο Steve ειχε κανει μεγαλο φειλ τοτε η αληθεια ειναι…
Στο οτι κρυβονται καποιες πολυ ομορφες συνθεσεις,κυριως στο x-factor,και πολλοι τις παραβλεπουν λογο blaze,συμφωνω οτι ειναι καπως αδικο για τα 2 αυτα αλμπουμ,που και παλι τα θεωρω απο τις μετριες στιγμες της μπαντας…
Επισης μηπως εχεις καμια πληροφορια,μιας και το ειχες σιγουρακι οτι θα ερθουν,γιατι δεν ανακοινωνεται το λαιβ ακομα??
ολο το x factor ειναι δισκαρα, και πειτε οτι θελετε…
ειναι διαφορετικο αλλα δισκαρα…
και ειπαμε…καλη-κακη η περιοδος τοτε, πρεπει να την τιμησουν και αυτη…
ναι το x-factor οντως ηταν δισκαρα…το virtual μονο ηταν μετριο και αυτο λογω της ανομοιογενειας του,δηλαδη εχει καποια οτι να ναι κομματια και καποια γαματα
Ανεπίσημα-έστω και bootleg-DVD με την εποχή Blaze υπάρχουν, όχι φυσικά στα Metropolis!
Και ειλικρινά δε νομίζω να βγεί ποτέ επίσημο dvd ούτε σε 100χρόνια.
Προσωπικά κάπου έχω ξεχασμένο το live στη Curitiba της Βραζιλίας 1998, το οποίο βρίσκεται ψιλοεύκολα σε μορφή torrent με άριστη εικόνα και ήχο.Kαι σετλιστ:
01. Intro
02. Futureal
03. The Angel And The Gambler
04. Man On The Edge
05. Lightning Strikes Twice
06. Heaven Can Wait
07. The Clansman
08. When Two Worlds Collide
09. 2 Minutes To Midnight
10. Sign Of The Cross
11. Afraid To Shoot Strangers
12. Hallowed Be Thy Name
13. The Evil That Men Do
14. Fear Of The Dark
15. Iron Maiden
16. The Number Of The Beast
17. The Trooper
18. Sanctuary
Ας μπεί όμως ο fake7 να μας πεί περισσότερα γιατί έχω ψιλοπαρατήσει την φάση.
Στο σημείο αυτό να πώ για ακόοομη μια φορά ότι καραγουστάρω την εποχή αυτή.
ναι υπαρχουν…
αυτο που λες υπαρχει και απο το mtv…
εχω και εγω dvd-bootlegs…(γενικα λεω)
To X-Factor είναι ΚΑΛΟΣ δίσκος και έχουν προσαρμοστεί οι Maiden στην πιο σκοτεινή χροιά του Blaze αλλά το Virtual XI δεν το αντέχω για κανένα λόγο. Το παραπάνω κομμάτι , το Futureal και το Clansman αποτελούν εξαιρέσεις αλλά όχι και τίποτα τρομερό.
Πάντως για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι ο Blaze είναι άφωνος, ανάπηρος, αγύμναστος απλά ότι δεν έκανε για Maiden.
Αγύμναστος λέει χαχαχα
Εγώ επαναλαμβάνω δώστε μια ακόμη ευκαιρία στο Virtual XI και ok προσπεράστε το άκυρο Angel and the gambler.Το κόλπο είναι να έχετε στο μυαλό σας ότι το cd/mp3 φακελος/whatever δε γράφει IRON MAIDEN. Ακούστε την μουσική μόνο δηλαδή.
12 χρόνια και δε λέει να παλιώσει ο δίσκος αυτός για μένα.
Όλοι πιο νέοι,ο Μurray σαν παιδακι να σκίζει την κιθάρα,μόνο ο Gers η ίδια γριά πάντα.