Σαν σήμερα πριν 30 χρόνια κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους…
Εγώ γιατί μισώ το X Factor αλλά όχι το Virtual XI?
To πρώτο το ΜΙΣΩ!!!Το δεύτερο έχει πολλές καλές ιδέες και τον υπερύμνο The Clansman μέσα.
κοκκινη καρτα στον κυριο.!
η μαυριλα του xfactor και αυτος ο σκατενιος ηχος με εχουν τρελανει εδω και χρονια…
οπως και ολα τα τραγουδια…!
ενω στο virtual δεν συμβαινει αυτο…
δεν μπορω να τον ακουσω ολο…
ειδικα τα δυο πρωτα κομματια…
Αυτό που με κάνει να μη βαριέμαι το Virtual είναι τα εμπνευσμένα και μελαγχολικά πολλές φορές σολαρίσματα των Murray/Gers.
Και εκεί που ακούς ένα συμπαθητικό αλλά όχι τρομερό τραγούδι (educated fool π.χ) σκάει το πιο ιδανικό κ κλαψιάρικο σολάρισμα εδώ και πολλαά χρόνια και λές ρε φίλε εδώ υπάρχει ψυχήηηη, μιλάτε ρε κιθαρίστες μιλάτεε!!!
ναι, παιζει και αυτο…
ενω ειναι απλα ειναι και ομορφα ταυτοχρονα και σου δινουν μια ευχαριστηση…
α ρε maiden.
ας ειναι και ο καινουριος καλος…
θα ηθελα και κανενα κομματι με μικρη διαρκεια…
Κι εγώ ήθελα μικρά κομμάτια…Και επιθετικά…Αλλά δεν το βλέπω.Αναρωτιέμαι τι εννοούν με το ότι θα είναι διαφορετικά…
που να ξερει κανεις τι εχει στο μυαλο του ο Harris…
αν και δεν πιστευω να αλλαξει κατι τοσο πολυ…
πανω κατω στο στυλ των προηγουμενων θα κινηθει πιστευω…
παντως ενα brave new world καλα θα ηταν…
Σαν σημερα (χτες μαλλον, πηγε 15) οπως ειπε και ο shadowking69 κυκλοφορησε ο πρωτος δισκος των Iron Maiden… ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λοιπον αν τα ορισουμε σαν δισκογραφικα γενεθλια κανονικου αλμπουμ, αφαιρωντας το The Soundhouse Tapes και την συλλογη Metal For Muthas που ειχε τα Sanctuary και Wrathchild μεσα… 30 χρονια περασαν κιολας απο το δισκογραφικο ντεμπουτο του μεγαλυτερου heavy metal συγκροτηματος του πλανητη και ακομα οταν το ακους νιωθεις τετοια πωρωση, σαν να βγηκε χθες…
Ανατριχιαζω στην σκεψη να ζουσα τοτε και να επαιρνα τον δισκο πρωτη μερα που κυκλοφορησε, χωρις να ξερω τι ειναι και να το βαζω στο πικαπ να παιξει… Το τι θα ενιωθα δεν περιγραφεται… Η αρχη λοιπον εγινε και ολα πηραν τον δρομο τους… Ευχομαι το επερχομενο αλμπουμ να μην ειναι το τελευταιο και να φτασουν την 40ετια ενεργης δισκογραφιας…
30χρονια μετα λοιπον… [SIZE=“4”]UP THE IRONS[/SIZE] :respect::bow2:
νόμιζα ότι ήταν στο Top Gear, αλλά δεν είμαι σίγουρος:
το ομωνυμο ειναι μαλλον το αγαπημενο μου maiden αλμπουμ, μαζι με το somewhere. απιστευτος δισκος, απιστευτη ενεργεια κ ειναι 30 χρονια πριν!!
τα τελευταια τους δυστυχως με κουρασαν. ελπιζω το καινουριο να ξεφυγει λιγο απο την πεπατημενη αν κ δεν το πολυπιστευω.
Βασικα ολα τα 7 πρωτα ειναι [SIZE=“4”]ΕΠΗ[/SIZE], με το αποκορυφωμα να ειναι το Seventh Son Of A Seventh Son, αλλα και τα τελευταια ειναι φοβεροι δισκοι, δωστους μια παραπανω ευκαιρια και δεν θα χασεις…
δε λεω οτι δεν ειναι καλοι δισκοι. απλα ξερω κατα καποιο τροπο τι θα ακουσω.
παντα αυτο σε ενα βαθμο ισχυε με τους maiden, αλλα εχουν αφησει στην ακρη στοιχεια που εγω προσωπικα λατρεψα κ επιμενουν σε κατι πολυ συγκεκριμενο.
για μενα αποκορυφωμα ειναι το somewhere καθαρα υποκειμενικα!
World Slavery Tour
Εκεί φάνηκε πόσο μεγάλο συγκρότημα ήταν οι Iron Maiden.8)8)
Ξέρει κανείς αν ετοιμάζουν καμία συναυλία για Βουλγαρία ή για Ιταλία, διότι αν είναι μέσα Ιουλίου ψήνομαι να πάω…
Το αγαπημένο μου κομμάτι είναι τρία απο maiden
Για Ευρωπη οι ημερομηνιες ειναι οι εξης
July 30 Ireland - Dublin O2
Aug 1 UK - Knebworth Sonisphere Festival
Thur 05 Germany - Wacken Festival
Sat 07 Sweden - Stockholm Stora Skuggan Sonisphere Festival
Sun 08 Finland - Helsinki Pori’s Kirjurinluoto Sonisphere Festival
Wed 11 Norway- Bergen Bergenhus Festning - Koengen
Sat 14 Hungary - Sziget Festival
Tue 17 Italy - Villa Manin, near Udine
19 - 21 Belgium - Pukkelpop Festival
Sat 21 Spain - Valencia Auditorio Marina Sur
Αρα απο αυτα που λες ειναι στις 17 Αυγουστου στην Ιταλια…
να είσαι καλά μαν
Με βλέπω udine
Και καλα θα κανεις και εγω θελω, αλλα δεν ξερω λογω χρηματων… Αν κανονισει κανεις τιποτα ας το ποσταρει…
επειδή δεν το χω ψάξει πολύ, γνωρίζει κάποιος αν τα b-sides των maiden βρίσκονται σε καμμιά άλλη κυκλοφορία τους πέραν του eddie’s archive? thx.
Δεν τις εχει ολες στο eddie’s archive, οποτε θα πρεπει να αγορασεις τα singles. Kαλο ειναι να αρχησεις με τα 10 FTY (first ten years) CDs. Αν θελεις να τις εχεις ολες καλο κουραγιο, και σου προτεινω μονο το evil bay. :lol:
Ή Μπορείς να τις βρεις στο bsides.zip :p:p