Iron Maiden

Τρελαινομαι να ακουω το Fear of the dark!δε λεω πως δε γιναν εμπορικοι
αλλα κρατησαν τον ηχο τους και ακομη ανατριχιαζω οταν τους ακουω.
Κορυφη ειναι!

δεν εχω πολυ πραμα…τους εχω αφησει για το τελος.οπως και τζουντας που προσφατα χτενισα την δισκογραφια τους.θα ρθει η ωρα τους ομως.

Και εγω γουσταρω να ‘‘χτενιζω’’, να ‘‘λιωνω’’ δισκογραφιες συγκροτηματων ακομα και ας τα εχω λιωσει παμπολες φορες, εχει μια ‘‘μαγεια’’ να τα ακους ολα με την σειρα και να βλεπεις και τα αντιστοιχα live ή video απο την εκαστοτε εποχη… Καντο το με Iron Maiden το συντομοτερο και αν δεν τα εχεις λιωσει ποτε στο παρελθον ολα, θα δεις οτι θα ανακαλυψεις πολλα ‘‘κρυμμενα διαμαντια’’ που θα σε κολλησουν αγρια…

ολα ειναι κρυμενα διαμαντια…:stuck_out_tongue:
(fanboy)…:stuck_out_tongue:

να πω απλα ΝΤΡΟΠΗ στους 19 που πατησαν κλικ στο : “τους μισω”
τα λογια για το συγκεκριμενο συγκροτημα ειναι νομιζω περιττα!
ηταν ειναι και θα ειναι ΓΑΜΑΤΟΙ!
ηταν ειναι και θα ειναι οι IRON MAIDEN!!!
παιζει να ξεπερασα τα ορια της γραφικοτητας αλλα ειναι λατρεια απ τις λιγες…

Να κάνουν κανά διάλειμμα,όπως έκαναν τώρα,να ξεκουραστεί και ο Dickinson καθώς η φωνούλα του πλέον είναι λίγο…
Αυτός ο άνθρωπος πραγματικά τον Harris πρέπει να τον μισεί.
Παρόλα αυτά ο Βρασίδας είναι θεός.Και ας μην του βγαίνει η φωνή του:p:p

[SIZE=“5”]+[/SIZE]

8O#-o Απο που το συμπερανες αυτο? Πες μας και εμας…

Για πλακα το ειπε ρε παιδια…

Φανταζομαι τουλαχιστον…:-s

Ήρεμα ήρεμα μάγκες.Μιλάτε με μέγα φανboy και ας μην μου φαίνεται :p:p:p
Καλή η φωνή του Bruce αλλά εντάξει φαίνεται ότι πολλές φορές είναι πολύ κουρασμένη.
Μια χαρά τα έχω ακούσει όλα αλλά όποιος πει ότι η φωνή του Bruce είναι αυτή που είχε το μέχρι το 1983-1984 πρέπει να είναι λίγο…
Εδώ στην World Slavery Tour από το στόμα του όταν τραγουδούσε έβγαζε αίμα…
Ακούστε Βρασίδα στην World Piece Tour να πιάνει το Hallowed Be Thy Name καλύτερα και από το Hammersmith Odeon και να σου φεύγει η μαγκιά.Και δείτε τον το 2006 αν δεν κάνω λάθος,που τραγουδάει το ίδιο τραγούδι και πιάνει το στέρνο του επειδή πονάει…
Σαν τραγουδιστής έχει καταπονηθεί πάρα πάρα πολύ και απορώ πως η φωνή του είναι σε αυτά τα πολύ καλά ομολογουμένως επίπεδα.Παίζει να είναι και ρομπότ.

Κουραζεται και απο τις πτησεις που κανει…:stuck_out_tongue:

φυσικο ειναι…
απο το 1983 εχουν περασει αιωνες…(σταματηστε να λετε dio)
αμα σταματησει να τρεχει και πανω κατω ισως τραγουδισει με περισσοτερη ευκολια

Βασικά Crimson θες δεν θες ο Dio σου έρχεται στο μυαλό:D
Ο Βρασίδας είναι παλικάρι.Τον ξεπάτωσε ο Steve στις περιοδείες και του έκανε την φωνούλα του να χάσει λίγο.Δείτε τον στο Somewhere On Tour που είναι λίγο ξεχαρβαλωμένος,όπως και όλοι,λόγω της προηγούμενης περιοδείας!
Εδώ έβγαινε στον δρόμο και έλεγε στους περαστικούς ότι δεν πρόκειται να τραγουδίσει ξανά!!Για αυτό και μετά το Powerslave έκοψε τις τσιρίδες.

Σιγουρα δεν εχει τη φωνη της περιοδου 1983-1984.

Σε ολους συμβαινει …ειτε λεγονται Dio, ειτε λεγονται Bruce ειτε οπως αλλιως θελετε.

Αλλο να λεμε ειναι κουρασμενη η φωνη του γενικα ομως, κι αλλο στο τελος της περιοδειας.

Γιατι στο φετινο Flight 666 ο ανθρωπος (αυτο παιζεται) παιζει σε δικο του επιπεδο.

ΥΓ.:Και Μπορει στο Hammersmith το 2006 να πιανει το στερνο του, αλλα το 2003 στο Dortmund πεταει κραυγη 30 δευτερολεπτα για πλακα …αντε :lightsabre:

:smiley:

Για μένα είναι από τους καλύτερους τραγουδιστές που έχουν υπάρξει ποτέ.
Αλλά εντάξει όχι και να λέμε ότι η φωνή του είναι στα ίδια επίπεδα με παλιά.Στο Donington του 1988 αν θυμάμαι καλά στο Hallowed Be Thy Name του έχει βγει η παναγία κανονικά.
Πάντως κακά τα ψέμματα είναι και τα τραγούδια πολύ απαιτητικά που για να τα πιάσει κάποιος πρέπει όντως να είναι τραγουδισταράς.Θυμάμαι τον Harris να λέει “Εντάξει κάποιος πρέπει να τα τραγουδήσει!”

H φωνη του τα τελευταια χρονια ειναι σε απιστευτα επιπεδα αν σκεφτει κανεις την ηλικια του και τη δυσκολια των τραγουδιων των maiden
Επισης τα περισσοτερα απο τα τραγουδια τους τα παιζουν live στον κανονικο τους τονο κατι που κανει ακομα πιο δυσκολο το εργο του bruce αλλα και που δειχνει τις απιστευτες φωνητικες ικανοτητες του

Επιπλεον η φωνη του στα Live ειναι πολυ καλυτερη τωρα απο την περιοδο 85-89 (μη μιλησω για την περιοδο 90-93 που η φωνη του ειναι απλα τραγικη)

Οσο για τις συναυλιες 2006-2007 και εγω πιστευω οτι οντως σε εκεινη την περιοδεια ειχε την χειροτερη αποδοση των τελευταιων 11 ετων αλλα στην επομενη επανηλθε στα κανονικα του επιπεδα

“Επιπλεον η φωνη του στα Live ειναι πολυ καλυτερη τωρα απο την περιοδο 85-89 (μη μιλησω για την περιοδο 90-93 που η φωνη του ειναι απλα τραγικη)”

δεν ηταν τραγικη, ειχε αλλο στυλ, με γρεζι, ψιλο ac/dc-iko.

2007:

δεν θα το λεγα…
edit:
5λεπτο και μετα…τι να λεμε τωρα,χαλια…

Aπλα δεν μπορουσε να βγαλει τις ψηλες νοτες και προσπαθουσε με αυτο το στυλ να καλυψει τις αδυναμιες του
Αυτο φαινεται απο το γεγονος οτι οι live εκτελεσεις του fear of the dark απο το 1999 και μετα ειναι απειρες φορες καλυτερες και απο το Studio album και απο τα live 92-93

Btw κατι ασχετο, το raising hell οταν το ειχα δει ειχα παθει ολικη αποκαρδιωση με την εμφανιση του bruce(βεβαια ολη η μπαντα ηταν ντεφορμε αλλα αυτος ξεχωριζε)

Θυμάμαι όταν είχα δει την συγκεκριμένη ερμηνεία στο Download του 2007 και μετά όταν είδα αυτό http://www.youtube.com/watch?v=NlGncfJoskw πως αισθανόμουν.
Ά ρε Bruce