Ολα τα αποθεωνει αυτη η φωναρα…:bow2:
το εχω και εγω αυτο…
αλλα το κολλημα με το x-factor παραμενει…
Εθεάθη σήμερα στο youtube κ μιας κ το βρήκα χαριτωμενιά λέω να το ποστάρω
Τα σπαει
Ειμαι απο αυτους που τον ψαχνω και δεν τον βρισκω για να τον παρω!!! Το θεωρω το χειροτερο τραγουδι σε εναν απο τους καλυτερους δισκους των Maiden. Υπαρχουν πραγματικα κομματαρες εκει μεσα που δεν θελω ουτε να τ’ακουω.Ειδικα η εκδοση απο Dickinson στο Death on the Road ειναι ελλεϊνη.Δεν του παει το συγκεγκριμενο ρε γαμωτο…
WTF??? Ειδικά για το τελευταίο!!!
:lol::lol:Τι να κανω αφου δε μ’αρεσει?? Εχω τρελανει και το cd και το dvd στο FF >> μολις φτανω σ’αυτο το κομματι.Ενω αντιθετα τρελαινομαι για Dickinson και Sign of the Cross,Clansman ακομα και Futureal.
το οτι είναι δισκαρα, είναι δισκαρα…
και επίσης δεν υπάρχει άσχημο τραγούδι μέσα σε αυτόν.!
δεν σου αρέσει ούτε με τον βρασιδα σε Live παραγωγή? πραγματικά δεν σου αρέσει το κομμάτι.!!!
Μ’αρεσει ομως το video clip! Το σώνω καθόλου?
Παντως γενικα το The X Factor ισως να ειναι το πιο αδικημενο αλμπουμ των Maiden… Ειναι φοβερο αν και διαφορετικο απο οποιοδηποτε αλλο, πιο ‘‘σκοτεινο’’ και βαρυ… Ισως για αυτο δεν εκατσε καλα σε πολλους συν την αλλαγη Bruce με Blaze. Παντως ο Bruce σε live τα κομματια απο το συγκεκριμενο τα απογειωνει πραγματικα… Π.χ το Sign of the Cross στο Rock In Rio.
θα συμφωνήσω… Πιστεύω βασικά ότι κύριο λόγο στο συγκεκριμένο θέμα μη-αποδοχής του album είναι η αντικατάσταση του Bruce. Δεν είχε σημασία από ποιον και το πόσο καλός ήταν. Αντικατέστησε τον Bruce και αυτό έφτανε.
Ναι σιγουρα φταιει η αντικατασταση…
με την διαφορα ομως οτι η αντικατασταση ηταν τελειως ακαταλληλη για το γκρουπ…
Π.χ οταν ο Dio αντικατεστησε τον Ozzy ή ο Coverdale τον Ian Gillan δεν μπορεις να πεις και πολλα πραγματα
Εγώ προσωπικά δεν την θεωρώ ακατάλληλη. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί και καλύτερη από τον Blaze αλλά εγώ πλέον δεν θέλω να το ακούσω από άλλον!!
γουστα ειναι αυτα
Αυτό ακριβώς. Γι’αυτό ποτέ δε μπαίνω στη διαδικασία να συγκρίνω κλπ κλπ και να "μαλώσω με άλλους για το συγκεκριμένο άλμπουμ!
Γαμώτο,το χειρότερο άλμπουμ από reunion και μετά!Αποφάσισα.:(:(
το καινούριο?
ναι δυστυχώς.!
Το καινούριο…Έβαλα χτες και άκουσα λίγο Brave New World.Καμία σχέση.
Δυστυχώς το ίδιο ισχύει και για μένα. Πργια μένα το χειρότερο τους άλμπουμ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν να απόδείξουν κάτι σε μένα! Still the best band around
Το λιγότερο καλό από τα 4 τελευταία,έχει όμως μερικές πολύ καλές στιγμές και γενικά μου αρέσουν… τα τραγούδια.Καλά απο θεμα ερμηνείας ας μη το θίξω πάλι.
Ωστόσο και εγώ άκουσα ξανά τις προάλλες το Brave New Word…μεγάλες διαφορές!
edit: Λίγο άσχετο αλλά έχω λιώσει το Promise and Terror που έβγαλε ο Blaze φέτος. Πόσο ανώτερο από το φετινό Maiden ρεε